|
ivancica
|
Druže predsjedniće!! napokon sam se prištekala na mrežu od neke škole u vukojebini,nemamo love ni za marku za pismo ili razglednicu a kamoli za internet.Ministrica od love nam ništa nije poslala,vojska skapava od žeđi...ovaj gladi...nemamo ni municije a puške smo još prošli tjedan mijenjali za frižider jer nam je stari krepao pa nismo imali gdje hladiti gemište.. vojsci sam naredila da naprave pračke da bar malo zadržimo prodor Hrvata u prčiju,ali pošto im se ruke tresu od pomanjkanja alkohola...ovaj hrane...nećemo moći još dugo držati položaj....Ovo vam pišem dok bježimo glavom bez obzira i pripremite se za kapitulaciju ili šaljite pare!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kaaa
|
ajde, ajde, prestanite kukati evo, šaljem par šlepera praćki, jel dobro? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ČOVJEK KOJI NI ZA ŠTO NIJE SPREMAN UMRIJETI, NIJE ZAVRIJEDIO NI ŽIVJETI
|
|
|
|
|
|
kaaa
|
 onda šaljem šleper tangi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Maki
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
[/i]
|
|
|
|
Mladen
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne poznam je takvu,i tužna mi se čini... U snovima je mojim ponosna i jaka... A di su joj junaci i sinovi vrli... I vrednote za koje smo mrili...
|
|
|
|
kaaa
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kaaa
|
kao što sam napisala na jednoj drugoj temi (po običaju, ne znam na kojoj) drug predsjednik opet pokušava popraviti laptop. obzirom da je bio u srbu, nadam se da ga se četnici koji se predstavljaju kao antifašisti nisu dočepali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
kaaa
|
naravno da nam nedostaješ, druže predsjedniče. od kako si zaglavio tamo s četnicima, ova ministarska banda stalno traži neku lovu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Maki
|
Love, love amo jer nema utjehe u domoljublju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
[/i]
|
|
|
|
kaaa
|
evo još jednog  predsjedniče, vraćaj se pod hitno, ne znam koliko ću još moći braniti državnu kasu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ljiljana
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nada je u očima promatrača
|
|
|
|
Mi.Lika
|
Evo predsjednika opet u Prčiji  i nema više zajebancije, ma dosta nas karaju Jaca i Bledunjavi.  A ministrici Kaa posebna zahvala da je iz buđeta izdvojila za nova računala koja su nam uništili Karamarko i ostala banda.  Srdačan pozdrav Zdravo svim ministricama i ministrima od predsjednika :pš
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ljiljana
|
čula sam da si štedio na budžetu pa si bio i predcednik i reporter očekujemo tvoju kolumnu sa slikama sa naličja mjesta s nestrpljenjem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
nada je u očima promatrača
|
|
|
|