EVO VAM PORTAL! NA!
  Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
09. 09. 2010., 23:14

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
News
Stovani clanovi "dragovoljca", u okviru nadogradnje stranice izvrseno je integriranje foruma i portala na nacin da su objedinjeni sustavi registracije i prijave na stranicu. To u prijevodu znaci da se od sada dovoljno registrirati na portal i istovremeno postati korisnik foruma.

Ukoliko ste do sada bili clanovi foruma, a sada ste se odlucili registrirati na portal, moguce je da cete imati problema s prijavom na forum. Navedeno mozete najbezbolnije rijesiti brisanjem cookies (kolacica) iz memorije vaseg racunala. Ukoliko trebate dodatno pojasnjenje o nacinu provedbe navedenog slobodno nam pisite na urednistvo@dragovoljac.com
Stats
44705 Postova u 369 Tema od 181 Članova
Najnoviji Član: LiaiceCak
Traži:     Napredno pretraživanje
* Forum Pomoć Prijava Registracija
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  SPORT  |  Tema: Dinamo 0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 2 [3] Ispis
Autor Tema: Dinamo  (Posjeta: 1027 puta)
1990
Administrator
Spol: Muški

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
Odg: Dinamo
« Odgovor #30 na: 16. 07. 2010., 19:44 »

Samo da dodam kako je ovo po mom odličan odabir .Njemačka je idealno mijesto za napredak a Mandžo će to vijerujem iskoristiti
kako bi se profilirao i kao takav postao standardni Hrvatski reprezentativac .
Evidentirano

SVIJETLO OBASJALO HRVATSKU A MI I DALJE OSTAJEMO U TAMI
pinki33
Administrator

BOG JE VELIK I MILOSTIV

Email
« Odgovor #31 na: 18. 07. 2010., 02:15 »

Zeko preskočio potočić
VIDEO: Dinamo nadigrao i napokon pobijedio Hajduk!

•Čovjek koji je napokon srušio Hajduk
.Na teško izdrživih 30 stupnjeva Celzijusevih, Zajecov je Dinamo u Maksimiru uspio napraviti ono što bivši trener Kruno Jurčić nije u godinu dana - svladati Hajduk. Pobjednički gol zabio je kapetan Igor Bišćan i potvrdio naslov prvaka Hrvatske još jednim trofejom - četvrtim Superkupom za modre.
Dinamo - Hajduk 1:0 (0:0)
Zagreb. Stadion u Maksimiru. Gledatelja: 10 000. Sudac: Draženko Kovačić (Križevci). Strijelci: Bišćan (77)

DINAMO: Butina, Etto, Šimić (od 46. Barbarić), Bišćan, Mesarić, Calello, Chago, Badelj (od 74. Ibanez), Sammir, Sivonjić, Dodo (od 87. Morales)

HAJDUK: Subašić, Režić (od 89. Tomasov), Buljat, Maloča, Strinić, Andrić, Ljubičić (od 32. Brkljača), Oremuš, Anas Sharbini, Čop

Sve čestitke na odličnoj igri koja me je doslovno uspavala... plj plj :pš
Evidentirano

BOG JE VELIK I MILOSTIV
scorpio57
Administrator

Email
« Odgovor #32 na: 25. 07. 2010., 18:54 »

sinoć su se malo iskupili za onu sramotu :SugarwareZ-188:
Evidentirano

Pravog prijatelja prepoznaješ u nesretnoj situaciji. (Prijatelji se u ratu poznaju)
scorpio57
Administrator

Email
« Odgovor #33 na: 28. 07. 2010., 20:58 »

Sherif-Dinamo 1:1 da Butina ni primio glup gol,ipak Rukavina će moći igrati u uzvratu-idemo dalje cro
Evidentirano

Pravog prijatelja prepoznaješ u nesretnoj situaciji. (Prijatelji se u ratu poznaju)
scorpio57
Administrator

Email
« Odgovor #34 na: 06. 08. 2010., 15:28 »

nažalost opet stara pjesma,al drago mi Hajduk prošao,ako ne iskorisre ovu šansu za EL treba sve poterat fire
Evidentirano

scorpio57
Administrator

Email
« Odgovor #35 na: 07. 08. 2010., 23:11 »

Ja volim Dinamo al neznam više koga oni mogu pobjedit met
Evidentirano

1990
Administrator

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #36 na: 13. 08. 2010., 19:10 »

Na žalost Dinamo opet nije uspio u Ligi prvaka ali nije sve izgubljeno jer imaju popravni u ligi UEFE i nadam se kako će
iskoristiti tu priliku .
Evidentirano

petak
Administrator

ZNG

Email
« Odgovor #37 na: 14. 08. 2010., 21:18 »

DINAMO TREBA NAPRAVITI KAO I HAJDUK-SKUPITI DIONICARE I ONDA SE BUDE IGRALO.ZASTO DA IGRAJU KAD GRAĐANI ZAGREBA BUDU DALI I AKO NE IGRAJU rf rf
Evidentirano

oprostiti ne znaci zaboraviti,jer ako se zaboravi nema se sta oprostiti
1990
Administrator

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #38 na: 14. 08. 2010., 22:14 »

Oduvjek sam govorio kako je jedini način da se nešto napravi taj da se sve privatizira, pa tako i nogometni
klubovi .
Evidentirano

Mladen
Administrator

Email
« Odgovor #39 na: 19. 08. 2010., 23:17 »

Ante Rukavina osigurao Modrima jesen u Europi, Halilhodžić debitirao pobjedom.
Rukavina je s dva gola odveo Modre na korak do plasmana u Europa ligu. Dinamo je prvo poluvrijeme dominirao dok su u drugom djelu 'plavi dečki' uglavnom čuvali rezultat.

Strahovalo se kako će se Zagrepčani snaći u još jednom “sudbonosnom” pohodu na Europsku ligu. Od novog trenera Halilhodžića očekivalo se čudo, ali Vaha u tri treninga nije mogao učiniti čudo.

Niz lošijih rezultata, situacija oko sportskog direktora i poznati, rekli bi tradicionalni, problemi u i oko kluba pritisnuli su momčad. Ipak, nakon dvoboja s Mađarima svi mogu biti zadovoljni. Trener je najavljivao pobjedu, od igrača se to očekivalo. Drugog riješenja nije bilo.

Junak utakmice je napadač Ante Rukavina, dovstruki strijelac za modre”. Iznimno važno je što Dinamo nije primio pogodak i uzvratna utakmica trebala bi biti sam formalnost. Mađarska momčad ni u kojem segmentu igre nije dorasla hrvatskom prvaku.

Halilhodžić svakako može biti zadovoljan onim što je momčad prikazala na terenu u provm poluvremenu. Sammir, Etto i Morales predvođeni Rukavinom radili su velike probleme obrani Györija koja je teško izlazila na kraj s njima.

Dinamo se u nastavku opustio, Mađari su prijetili, pogodili vratnicu, Bišćan je spašavao sa gol-linije, ali utakmica je ipak mirno privedena kraju. Inače, BBB-i nisu putovali u Mađarsku već su utakmicu gledali u kinu Mosor.
Evidentirano

Ne poznam je takvu,i tužna mi se čini...
U snovima je mojim ponosna i jaka...
A di su joj junaci i sinovi vrli...
I vrednote za koje smo mrili...
Mladen
Administrator

Email
« Odgovor #40 na: 19. 08. 2010., 23:18 »

Iskrene čestitke i mojim Dinamovcima................    cro cro
Evidentirano

Ne poznam je takvu,i tužna mi se čini...
U snovima je mojim ponosna i jaka...
A di su joj junaci i sinovi vrli...
I vrednote za koje smo mrili...
1990
Administrator

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #41 na: 19. 08. 2010., 23:40 »

Dinamo je odlično odigrao .Napokon imaju pravog trenera i pred njima je svijetla budućnost .
Nadam se samo kako će navijači BBB viječno ignorirati utakmice ,tako da mi normalni koji volimo sport
i nogomet, moći ponovo na stadione .
Evidentirano

scorpio57
Administrator

Email
« Odgovor #42 na: 21. 08. 2010., 13:20 »

Koja promjena pristupu igri-odlično...izgleda da je Vaha nešta donio pozitivno cro
Evidentirano

1990
Administrator

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #43 na: 21. 08. 2010., 21:46 »

Vaha je čovjek koji ima iskustvo i rezultate iza sebe za razliku od većine koji su prodefirali kroz
Dinamo .
Evidentirano

1990
Administrator

Dragovoljac DR ZNG 108

Email
« Odgovor #44 na: 28. 08. 2010., 15:55 »

Čestitke i Dinamu .Napokon prava i zdrava atmosfera na Maksimiru i duboko se nadam kako će bojkot tzv BBB potrajati nekih
100 god i tako omogućiti normalnim ljudima odlazak na Maksimir .
Evidentirano

Str: 1 2 [3] Ispis 
Forum hrvatskih branitelja - dragovoljaca Domovinskog rata  |  Forum  |  SPORT  |  Tema: Dinamo « natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Mercury design by Bloc
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!