Šarafciger revolucije Vesne Pusić

Pin It

 

Drugarica Vesna u duhu svoga opće poznatog nivoa tolerancije poziva na nasilno rušenje spomen ploče postavljene u Jasenovcu u čast hrvatskim vitezovima, poginulim bojovnicima HOS-a i to ni više ni manje nego šarafcigerom. Jadno da ne može jadnije. Očekivali smo nešto konkretnije od jedne Vesne Pusić po uzoru na njenog djeda vojvodu Anđelinovića koji je hrvatsko pitanje u Zagrebu riješavao strojnicama.

Nisu više ni velikoserbi ono što su nekad bili.

Dobro. Šarafciger u ruci Pusičke me toliko i ne čudi ali čudi me njeno ne poznavanje granica države u kojoj živi i čije su joj ustaške kune toliko drage.

Naime, dotična drugarica, do skora ministarka spoljnih poslova, govori da osim sporne spomen ploče postavljene poginulim HOS-ovcima treba promptno ukloniti i sve četničke spomenike u Hrvatskoj ukoliko bi takvi bili postavljeni. ?!?!??

Toliko gluposti, neznanja ili namjernog "neznanja" i licemjerja u jednoj rečenici još nitko nije izgovorio na hrvatskoj političkoj sceni pa čak niti jedan Pernar. 

Što sad misliti o izjavi drugarice Pusić?? Da li to ona nas namjerno je*e u mozak, da li nas samo provocira ili je po srijedi nešto sasvim drugo?

Zna li drugarica dotična koliko u ovoj zemlji Hrvatskoj ima ne samo spomen ploča nego pravih spomenika pa čak i mauzoleja sagrađenih u čast zločinaca i koljača četnika?

Zna li dotična drugarica da natpisi na tim i takvim spomen obilježjima veličaju četništvo i poginule četnike koji su pali za "svetu serbsku zemlju"?

Hajde što su epitafi pisani čirilicom jer oni su ionako ne dovoljno pismeni da bi pisali latinicom ali kako je moguće da se u jednoj slobodnoj državi podižu spomenici koji slave njene okupatore i koljače dok se u isto vrijeme pokušava sotonizirati i zabraniti spomen ploča herojima koji su dali vlastiti život za Domovinu braneći je od tih istih četnika.

Zar je problem što su ovi hrvatski vitezovi bili za Dom spremni? Kakvog li licemjerja.

Jesu li trebali biti spremni za tržnicu, otađbinu ili bijeg u Minchen?? Oni su bili za Domovinu spremni umrijeti, za nju su položili svoje mlade živote i pitam se koliki to mora biti ljudski ološ i smrad u ovoj državi koji može javno zahtijevati da se ta spomen ploča ukloni.

Naravno, bivši četnici, danas partizani, obavezno se služe več otrcanom povijesnom laži o 70000 ubijenih žrtava u Jasenovcu.

Lažete drugovi i drugarice. Lažete k*o psi!

Hvata vas panika jer postoji bezbroj relevantnih dokaza da žrtve u Jasenovcu nisu samo srbi, Židovi i Romi.

Danas postoje dokazi da je jasenovac "radio" do 1952. godine. A što se radilo u Jasenovcu sedam godina nakon svršetka drugog svjetskog rata?

Ubijalo se Hrvate, ne samo ratne zarobljenike nego i nevine civile, žene, djecu...

Zato svim Pusičima, Pupovcima i sličnim kunoljupcima treba jednom za svagda začepiti lažljiva usta ISTINOM.

Ako je igdje trebalo postaviti spomen ploču palim bojovnicima HOS-a onda je to upravo Jasenovac a u bliskoj budučnosti treba u Jasenovcu sagraditi velebni spomenik svim hrvatskim žrtvama ubijenim u logoru Jasenovac nakon drugog svjetskog rata od strane tita i njegovih komunista.

ZA DOM SPREMNI.

 

Čaplja