ZOKA NIJE ZADOVOLJIO PA SU POSLALI PLENKOVIĆA

Pin It

Sada je i naj većim sljepcima jasno da Zoran Milanović i Andrej Plenković imaju puno toga zajedničkog kao na primjer istoga "gazdu". Gazde su oni dripci koji su nam sustavno pljačkali Hrvatsku počevši još davnih osamdesetih prošlog stoljeća da bi posao finalizirali za vrijeme Domovinskog rata, nama iza leđa a možemo ih svesti pod jedan zajednički naziv-UDBA.

Dakle, opće je poznato da Hrvatskom od njenog osnutka iz sjene zapravo vlada "nevidljiva" a svima poznata i sve prisutna udba koja ima dugačke pipke u svakom segmentu današnje Hrvatske a pogotovo tamo gdje ima love.

Milanović je pokazao da nema sposobnosti vođe jer je bio pre često nervozan i nije se mogao kontrolirati, glumio je fakina bez pokrića očigledno nije zadovoljio nalogodavce, posebice nakaradno obavljenom poslu zaštite Josipa Perkovića. To mu je naj veći krimen.

Nezadovoljni poslodavci iliti udba uviđa da u samom sdp-u nema niti jednog sposobnog čovjeka jer se Zoka okružio glupim kokoškama, propalim glumcima i gomilom uguzničara-skojevaca te šalje drugog čovjeka iz svog inkubatora-Andreja Plenkovića.

Ali plan je drugačiji.

Plan je uzeti vlast preko Hdz-a i time jednim udarcem ubiti dvije muhe jer je bilo očito da sdp neće dobiti još jedne izbore.

Pakleni plan kakvog se nebi postidio ni onaj crknuti jednonogi terorista.

Udba pokreće jednog od svojih spavača koji već dugo čami u redovima Hdz-a sa zadatkom da svojom politikom učini ono što Milanović nije niti znao niti je bio intelektualni kapacitet za takve stvari.

I evo nama Plenkija kako ga mnogi od milja nazivaju. Ha ha ha Plenki....

Nekoliko lukavih izjava kako će vratiti Hdz na Tuđmanov put, kako će ovo, kako će ono...bla..bla.. i to je bilo dovoljno da birači Hdz-a progutaju mamac jer ovome narodu je već bilo dosta gaženja, laganja i narušavanja nacionalnog ponosa i identiteta a Plenković je u svojoj pred izbornoj kampanji govorio upravo ono što birači Hdz-a žele čuti.

I što sad??

Odjednom fini i uglađeni Plenki postaje neprikosnoveni "lider" koji odluke donosi isključivo sam, bez uvažavanja mišljenja suradnika a pogotovo ne birača.

Nema više niti u tragovima spomena o provođenju lustracije, otvaranju državnih arhiva za javnost, nema govora o osudi komunizma kao jednog totalitarnog režima, nema više traženja odgovornosti za stotine tisuća Hrvata pobijenih nakon drugog svjetskog rata a još manje će se spominjati egzekucije zloglasne udbe diljem svijeta.

Sada je mnogima postalo jasno da je Karamarku naj veći krimen bio taj što se usudio najaviti lustraciju a Hasanbegović je čak i odradio neke dobre stvari koje je svaki pošteni hrvat prihvatio sa oduševljenjem. Oni su jednostavno morali otići sa scene jer udba vlada svuda.

Medije ne moramo niti spominjati. Tko vlada medijima, vlada i državom. Oni za određenu svotu sve odrade po naruđbi ali naši mediji to rade čak iz uvjerenja i sa velikim užitkom. Sjetim se često generala Glavaša kako je na početku rata prvo zauzeo medije u Osijeku. Mi smo to zaboravili učiniti za vrijeme rata ili oni koji su nas vodili nisu to niti htjeli.

Vjerodostojan i odan načelima udbe, Plenković se više ne osvrće na pobunu velikog broja Hdz-ovih glasača, na rezanje članskih iskaznica, na brojne dokaze kriminalnih radnji nekih svojih ministara a u prvom redu Nine Teršelič Obuljen ili kako se već zove a za divno čudo niti njegov partner Božo Psihijatar se uopće ne buni što mu pola vlade ima kriminalni dosje a ne tako davno kokodakao je na svaku naznaku bilo kakve prekršajne prijave mogućih dužnosnika te stavljao veto. Vjerodostojno do jaja. Valjda ga je Plenki tako dobro zadovoljio pa na sve odgovara: "U ovome trenutku nemam nikakvih primjedbi".

Jedino me čudi što pojedini časni i pošteni domoljubi iz redova hdz-ovih saborskih zastupnika šutke gledaju na sve što se događa ali jedno je sigurno. Iduće godine su lokalni izbori koje će hdz glatko izgubiti i većinu općina i županija dobit će sdp. Idući korak je marginaliziranje hdz-a a možda i nestajanje dok će sdp ojačati kao nikad do sada. Riješeno. Plenki obavio zadatak i može na predsjedničke izbore. Znači, proći će bar osam godina i više neće biti živih svjedoka komunističkih zločina, neće se imati koga lustrirati, Srbija će ući u EU, Beograd će biti glavni grad Yugoistočne Evrope, nove Yugoslavije. Možda Plenki postane i prvi predsjednik te nove tvorevine? Živio Plenki.

ZA DOM SPREMNI.

 

ČAPLJA