Inflacija hrvatstva

Pin It

Konačno se nešto pokrenulo na Hrvatskoj desno orijentiranoj političkoj sceni ili ako hoćete pokrenulo se Hrvatsko državotvorno biće,ali imam osjećaj da tu opet nešto ne štima. Pa ipak smo mi Hrvati a mi ako ima išta što nevolimo onda smo to mi sami.

Nama nisu potrebni niti Srbi niti Uzbekistanci niti bilo tko kad smo sami sebi dovoljni da stvorimo mržnju i nesnošljivost među nama samima. Pitam se jesmo li mi neki mazohistički narod da uživamo sami sebe vezati u okove mržnje i jala.

Zašto razmišljam na ovakav način?

Ne,ja ne razmišljam na taj način nego samo gledam širom otvorenih očiju što se to događa oko nas i sa nama Hrvatima.

Vraćam se na probuđeno Hrvatsko državotvorno bilo i vidim da tu ima zaista svega i svačega i sasvim je jasno da se Hrvatske desno i domoljubno orijentirane stranke kao i novonastali državotvorni pokreti ponašaju kao da su već dobili parlamentarne izbore i skoro pa se svađaju oko fotelja. Već viđeno...

A zašto je to tako?

Dragi moji Hrvatice i Hrvati,dajte malo pogledajte unatrag,ne tako daleko,30-40g unazad. Nije to tako daleka prošlost da nam je nepoznata bez obzira što smo većina bili još djeca ali koga zanima,tko zaista želi dobro Hrvatskoj,osvrnut će se prema prošlosti da bi jasnije sagledao budućnost.

Proučite malo zbivanja u Hrvatskoj emigraciji diljem svijeta i vidjet ćete koliki broj udbaša se infiltrirao u redove Hrvatske emigracije a nerijetko i u sam vrh pa i u same obitelji naših emigranata a sve sa ciljem da se kompromitira,međusobno zavadi i likvidira Hrvate koji su iskreno voljeli Hrvatsku i željno čekali trenutak da istu i dožive onakvu kakva je u srcima svih iskrenih domoljuba. Sjetite se samo "bugojanske grupe" pronađite podatke,ali ne one koje je pisala udba jer znamo kakvu povjest su oni pisali-krvavu i mračnu.

Imam osjećaj da se povijest opet ponavlja. Gledam,slušam,čitam...HSP1;HSP..ovaj ili onaj,HRAST,Hrvatska ova,Hrvatsko ono... pa se pitam:Bože dragi pa kakva je ovo INFLACIJA HRVATSTVA?? Zar ne bi bilo jednostavnije sjediniti sva ta čuda od Hrvatske i Hrvatskog u JEDNO HRVATSKO ČUDO pa da jednom konačno imamo Hrvatsku a ne ovakav surogat države kakvu imamo. Ali ne. To izgleda neće ići tako lako. A zašto? Zato što se stranke na desnici počimaju ponašati isto kao HDZSDPHNS bagra,prozivajući jedni druge a sve poradi eventualnih budućih pozicija u vlasti. E,gospodo moja,na taj način ni jedni ni drugi,ni osmi nećete dobiti vlast u ovoj državi niti glasove velikog broja branitelja koji su,priznat ćete,respektabilno biračko tijelo.

Zato gospodo,vi koji se kunete u svoju borbu za zdravu Hrvatsku,svaka opcija za sebe,pronađite prvo među sobom kukolj,spavače,udbaše,laktaše,neiskrene karijeriste koji pod krinkom državotvorstva žele uloviti u mutnom i sve slične mračne spodobe...prokažite ih i eliminirajte iz svoga okružja a tada se ujedinite,izaberite među sobom ČOVJEKA,prvog među jednakima i recite nama braniteljima "ON JE TAJ" on je osoba koja će se staviti na čelo ujedinjene Hrvatske desnice i povesti u odlučujući povjesni boj. Boj na bilo koji način-boj na izborima,boj na bojišnici,svejedno. Jedino tako možete dobiti bitku. PROČITAJTE OVAJ ČLANAK PONOVO ZA GODINU DANA.

 

ČAPLJA