Zadnji komentari

ZmisiS: HDZ – Glavna poluga UDBA-e za održanje na vlasti i nakon sloma Jugoslavije

Komunisti krajem 80-ih godina prošlog stoljeća su uvidjeli da je s Jugoslavijom gotovo. Razradili su nekoliko planova kako se održati na vlasti i nakon sloma Jugoslavije. Bolje rečeno, jedan glavni plan i nekoliko rezervnih planova da u slučaju ako se stvari ne budu odvijale kako je planirano, mogu promijeniti neke stvari kako bi se održali na vlasti.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Tko vodi Kristovu Crkvu nakon smrti pape Pia XII.?

Papa Pio XII. Bio je kardinal Eugenio Pacelli. On je u Vatikanu ređen za biskupa na vrlo značajan datum. To se dogodilo 13. listopada 1917. Toga dana u jednoj crkvi u Moskvi jedna vjeroučiteljica drži vjeronauk za više od 200 djece. U vrijeme vjeronauka u crkvu upadaju Lenjinovi vojnici i pucaju na djecu. Jedan broj djece je ubijen, a većina djece je uspjela pobjeći.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Koliko smo sami krivi za sve ovo što nam se događa?

Godine 1945. jugo komunisti zajedno sa srpskim teroristima (četnicima) koji su krajem 1944. prešli u partizane došli su na vlast u komunističkoj Jugoslaviji. Oni su u komunističkoj Jugoslaviji izvršili genocid, etnocid, kulturocid i aristocid nad hrvatskim narodom. Ubili su 664 katolička svećenika, redovnika i redovnice, a njihova obavještajna služba u svijetu je ubila 179 hrvatskih intelektualaca.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Zašto se Zapad ponaša kako se ponaša

Zapadne sile su zaustavile rat 90-ih godina prošlog stoljeća jer je Srbija munjevitom brzinom gubila rat. Da zapadne sile nisu zaustavile rat Srbija bi završila u beogradskom pašaluku. Sve dok su Srbi napredovali, zapadne sile su podržavale rat. Kada su Hrvati počeli napredovati, a Srbija gubiti rat, zapadne sile su zaustavile rat da bi spasile Srbiju.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Zašto nema tko ujediniti, organizirati i povesti hrvatski narod?

Franjo Tuđman nije osnovao HDZ. U jednoj vikendici u Hrvatskoj sastalo se 12 hrvatskih domoljuba i rodoljuba koji su raspravljali o tome da treba ujediniti Hrvatski narod i da ga vodi jedan čovjek. Znalo se da će Srbija i "JNA" napasti i da ne će dozvoliti slobodnu Hrvatsku. Kalkuliralo se na više kandidata i jedan od njih je bio i Franjo Tuđman.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Cijepiti se ili se ne cijepiti?

Cjepivo protiv korona virusa COVID-19 ne postoji, a i kako bi kada navedeni virus uopće nije izoliran što je glavni preduvjet za izradu cjepiva protiv bilo kojeg virusa, pa tako i ovog navedenog virusa. Ovdje se ne radi o cjepivu, nego se radi o nekakvom pripravku koji u sebi sadrži stanice ubijenog nerođenog djeteta, mRNA, grafaenov hidroksid i Boga pitaj što sve ne.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Moje mišljenje o sudbini BiH i odgovor na jedan članak ovdje

Mi Hrvati u BiH nemamo istinske predstavnike u BiH. Muslimani od BiH žele napraviti unitarnu BiH, Srbi žele dio BiH koji nikada nije pripadao Srbiji pripojiti Srbiji, a neki Hrvati čijoj je srednjovjekovnoj Hrvatskoj pripadala cijela današnja BiH bi se pomirili s tim da se odreknu povijesnih hrvatskih pokrajina i da se Srbija proširi na prostore na kojima nikada nije bila.

Add a comment

Opširnije...