Zadnji komentari

ZmisiS: Cijepiti se ili se ne cijepiti?

Cjepivo protiv korona virusa COVID-19 ne postoji, a i kako bi kada navedeni virus uopće nije izoliran što je glavni preduvjet za izradu cjepiva protiv bilo kojeg virusa, pa tako i ovog navedenog virusa. Ovdje se ne radi o cjepivu, nego se radi o nekakvom pripravku koji u sebi sadrži stanice ubijenog nerođenog djeteta, mRNA, grafaenov hidroksid i Boga pitaj što sve ne.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Moje mišljenje o sudbini BiH i odgovor na jedan članak ovdje

Mi Hrvati u BiH nemamo istinske predstavnike u BiH. Muslimani od BiH žele napraviti unitarnu BiH, Srbi žele dio BiH koji nikada nije pripadao Srbiji pripojiti Srbiji, a neki Hrvati čijoj je srednjovjekovnoj Hrvatskoj pripadala cijela današnja BiH bi se pomirili s tim da se odreknu povijesnih hrvatskih pokrajina i da se Srbija proširi na prostore na kojima nikada nije bila.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Tko tu koga?

U mojoj županiji, herceg-bosanskoj županiji sa sjedištem u Livnu, iako ima samo 38 zaraženih korona virusom, 20. prosinca ove godine uvode se Covid potvrde. 

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Ništa nije slučajno

HDZ je osnovala UDBA. Zašto? Zbog toga jer su bili svjesni da Jugoslaviji nema spasa. Od samih početaka HDZ-a na vrhu HDZ-a bili su Manolić, Boljkovac, Perković, Šeks, Granić, Bebić, Mesić, Degoricija i ostali jugokomunistički smrad. 

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Korona virus – plan roda zmijina

Search for a Snakebite Drug Might Lead to a COVID Treatment, Too |  California Healthline

Puno toga je poznato i znanstveno dokazano, ali to što je znanstveno dokazano ne ide na ruku onima koji su putem manipulacije već postojećih virusa, napravili korona virus. Znanstveno je dokazano da je korona virus nastao umjetnim putem jer nije mogao nastati prirodnim putem.

Add a comment

Opširnije...

ZmisiS: Glavni uzroci situacije u kojoj se nalazi hrvatski narod

Smrt vješanjem ženi koja je ubila čovjeka koji ju je htio silovati

Na lošim temeljima kuća je nestabilna. Glavni uvjeti za istinsku demokraciju su zatvaranje granice za izlazak svih komunističkih kadrova iz komunističke Jugoslavije, zaštita svih arhiva, otvaranje arhiva, lustracija, procesuiranje komunističkih zločinaca i donošenje zakona o smrtnoj kazni. Preskočiti sve ovo i pozivati se na demokraciju, slobodu, pravdu, jednakost, ravnopravnost, demokraciju i sl. je LICEMJERJE, CINIZAM, BEZOBRAZLUK I AMORAL. 

Add a comment

Opširnije...