Zadnji komentari

ZmisiS: HDZ – Glavna poluga UDBA-e za održanje na vlasti i nakon sloma Jugoslavije

Pin It

Komunisti krajem 80-ih godina prošlog stoljeća su uvidjeli da je s Jugoslavijom gotovo. Razradili su nekoliko planova kako se održati na vlasti i nakon sloma Jugoslavije. Bolje rečeno, jedan glavni plan i nekoliko rezervnih planova da u slučaju ako se stvari ne budu odvijale kako je planirano, mogu promijeniti neke stvari kako bi se održali na vlasti.

UDBA i jugo komunisti su novac iz jugoslavenskih banaka prenijeli u svoje trezore u inozemstvu. Tim novcem su financirali svoje djelovanje i privatizaciju, tako da je sve što je bilo vrijedno završilo u njihovim rukama, pa nije ni malo slučajno da oni upravljaju nad svim resursima na ovim prostorima. 

Na čelu HDZ-a od njegovih samih početaka bili su najozloglašeniji UDBA-ši i jugo komunisti poput Manolića, Boljkovca, Perkovića, Šeksa, Granića, Mesića. Bebića, Šarinića, Degoricije i ostalog jugo komunističkog smrada. 

HDZ je likvidirao Ludviga Pavlovića, Miru Barešića, Antu Paradžika, Blaža Kraljevića, pukovnika Tihomira Mišića iz Mostara kao i velik broj drugih istinskih hrvatskih domoljuba i rodoljuba koji nisu poznati široj hrvatskoj javnosti. Znači, sklonili su sve što im je bilo na putu za održanje na vlasti i nakon sloma Jugoslavije. HDZ je bio i ostao glavna poluga UDBA-e i jugo komunista. 

Tuđman je privukao neke jugo oficire koji su kasnije postali hrvatskim generalima, koji su u ovih više od 20 godina pokazali da se nisu borili za Hrvatsku i hrvatski narod, nego su se borili za sebe i svoje interese. Tko u ovo sumnja nema mu pomoći. 

Kada je Mesić umirovio hrvatske generale, oni da su bili istinski i pravi hrvatski generali, čast izuzecima, bi se ujedinili, organizirali, pokrenuli bi vojni udar, pozvali bi narod na ulice i obračunali se s UDBA-šima i jugo komunistima. Koji su se hrvatski generali borili za Hrvatsku i hrvatski narod, a koji za sebe i svoje, to je danas nakon odmaka vremena više od 20 godina vrlo jasno. 

Nakon mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja 15. siječnja 1998., HSP, ma kakav on bio, je pokrenuo inicijativu da se u Saboru raspravlja o lustraciji, HDZ je preko Šeksa to spriječio. 

KAKO JE HDZ RUŠIO PRIJEDLOGE HSP-OVIH LUSTRACIJSKIH ZAKONA 1998. GODINE

Kako je HDZ rušio prijedloge HSP-ovih lustracijskih zakona 1998. godine - (croatiarediviva.com)

Iste te 1998. pokrenut je montirani sudski proces protiv Dinka Šakića. Na tom montiranom procesu Dinko Šakić je proglašen krivim i osuđen je. Sve ovo je odrađeno pod kontrolom HDZ-a. HDZ nikada nije bio hrvatski, niti će biti. 

Hrvatska znanstvenica dr.sc. Blanka Matković je na znanstven i stručan način dokazala da je optužnica protiv Dinka Šakića neutemeljena kao i presuda. Ovaj dokaz možete pronaći na stranici Hrvatske družbe povjesničara Dr. Rudolf Horvat. 

RUŠE LI PODACI JUSP JASENOVAC OPTUŽNICU I PRESUDU DINKU ŠAKIĆU?

http://croatiarediviva.com/?s=dinko+%C5%A1aki%C4%87

UDBA-šku i jugo komunističku politiku HDZ-a nastavljaju Ivo Sanader, Suzana Vlaisavljević poznata kao Jadranka Kosor i Andrej Plenković. HDZ podržavaju samo neprijatelji hrvatskog naroda, države Hrvatske i uhljebi, bolje rečeno Jude koji su se prodali za škude. Nitko komu je stalo do Hrvatske i hrvatskog naroda svoj glas na izborima ne će dati HDZ-u.

ZmisiS