PROFORME !

Pin It

Image result for božo petrovZašto je stranka Most, iako nije izborni pobjednik, dobila apsolutno sve, uključujući i najvažnije poluge represivnog aparata (SOA, MUP, pravosuđe), i je li se samo radi o političkom kompromisu ili planiranom i još jednom dobro smišljenom alibiju vladajuće koalicije kojima će se dodatno zacimentirati zatečeno stanje.

Sve kako bi se zaštitili kriminalci i KOS-ovsko udba-ški kadrovi, a što je rekao bih Plenkoviću, Božinoviću, Graniću i dr. kao predstavnicima "strateških i zaštičenih kadrova", te eksponentima odnarođene politike bio i ostao glavni cilj.

NE FRUSTRACIJA, NEGO LUSTRACIJA.. NE PROFORME, NEGO REFORME.

Činjenica da je hrvatski narod i svi državljani RH osjetio svu težinu pretvorbene pljačke, gdje gotovo svakodnevno gledamo sve blagodati ove militanto neoliberalne politike i posljedice njihove fašističke ekonomije. Dakle, ako smo doživjeli kriminalni prijenos 98% državnog vlasništva u ruke 2% "hrvatskih" stališa (kriminalaca i tehnomenadžera), uvjerili se u institucionalnu zaštitu tih novostvorenih oligarha, te se osvjedočili općoj kriminalizaciju hrvatskog društva, a koje rekao bih sad već prerasta u stanje državnog terorizma, onda se nameće sasvim logično pitanje, kako to i usprkos svemu ipak sve prolazi.. kako i koji su to mehanizmi kojima ta udbo kriminalna klika takvo stanje uspjeva konstantno održavati ? Odgovor je PROFORME !

Stanje kojeg je krajnji cilj dodatno politički cimentirati, a tko je za to najidealniji ako ne masoni i politički zidari, pravnici i doktori, prije svega psihijatri, kao avangarda ovog trulog i nadasve bolesnog društva. Perjanice ove protunarodne, anacionalne i asocijalne politike.

Državni aparat odnosno tvrtka Htvatska d.o.o. u svojoj administrativnoj upravi ima 59.456 zaposlenih osoba, a od čega samo na MUP s otpada oko 25 tisuća zaposlenih, te Ministarstvo pravosuđa 10.945 zaposlenih. Znaći oko 60% ukupnog broja državnih službenika i namještenika. Dakle, MOST bi s dodatnim resorima uprave i zaštite okoliša, te pripojene energetike pod svojom inegerenicijom imao cijeli kontrolni paket dionica s preko dvije trećine zaposlenih u državnoj upravi.

Dakle, fotelje su podjeljene i predstava može započet. Bit će zanimljivo vidjeti na djelu tu kako kažu stabilnu Vladu, a čija stabilnost leži isključivo na komrpomiterstvu, prijevari i prljavoj izdajničkoj političkoj trgovini. Npr. jednom SDSS-u koji je dobio osam mjesta zamjenika ministara, brojne parlamentarne odbore i mjesta u državnim poduzećima. Ili kako će to recimo ministar MUP-a realizirat ono što je javno najavio. Znaći uhitit pola pravosuđa, odnosno očistit resor koji također drži njihov ministar. Pogotovo ako se isti brani od SOA-inog izvješća tvrdeći da 20 sudaca samo pokazuje to da nije korumpirano pravosuđe u cjelini. Da sve skupa nije odveć žalosno bilo bi presmiješno. Promjene (reforme) bez poluga represivog aparata zapravo nisu moguće. Nije li upravo ta činjenica bila razlogom preMOSTčivanja. Nije li upravo to krajnja uloga Mosta, PROFORME ! Cimentiranje zatečenog stanja bez posljedica za vodeću udbo kriminalnu kliku i bilo kakve političke odgovornosti njihovih sastavnih frakcija. Hoće li presudnu ulogu u tom igrokazu opet odigrati hrvatsko krivosuđe na čelu sa Šprljom , te zaštitarska tvrka MUP i Vlaho Orepić. Rekao bih DA.

Jer kako inaće objasnit činjenicu da pošteni policijski djelatnici sve više traže pomoć izvan institucija državnog aparata. Da potajno ali imenom i prezimenom progovaraju o kriminalu i djelovanju zločinaćke organizacije unutar samog MUP-a. Da o tome govore aktivisti i društvene mreže, dok recimo režimski mediji krivosuđe glasno šuti. Kako je moguće da to sve prolazi bez reakcije državnog aparata i odjeka u široj javnosti ????? Jer davno je Ante Starčević rekao da se jaram ne mijenja nego se ruši, ako narod misli živjet sretno i u miru.

ČINJENICA