Mentalni komunizam i yutel kao režimska kula stražara !

Pin It

Sučeljavanje Milanovića i Plenkovića ili obiteljski ragovor između sestrice i starijeg brata, kao dva krila jedne te iste udbo kriminalne organizacije.

Radi li se zaista o sučeljavanju najvećih parlamentarnih stranaka kako to tvrdi ovaj režimski medij ili pak o zaštiti "strateških kadrova".

Podsjetit se "Tehničkog sorazuma o zaštiti strateških kadrova" potpisanog početkom siječnja 1990.g. u Zagrebu od strane J. Manolića i I. Račana. Glavni mu je cilj bio osigurati kontinuitet projekta tranzicije. Prelazak iz jednopartijskog u u višestranačko jednoumlje. Transformacija ekonomsko - političko - medijskog sustava. (Tuđman, Lonćar, Mesić, Gregurić, Račan i Manolić)

U svibnju 1990.g. Manolić i Račan potpisali su ,,Popis zaštićenih kadrova", koji je sastavila i pripremila posebna tročlana komisija, u kojoj je kao predstavnik vlasti bio S. Mesić. Nakon tog dokumenta u svibnju 1990. g. Mesić i Manolić potpisali su i ,,Tehnički sporazum o političkom preuzimanju vlasti", a kojim su s Račanom dogovoreni uvjeti preuzimanja vlasti, intenzitet kadrovskih promjena, te je utvrđen popis od dvadesetak kandidata za sljedećeg hrvatskog premijera. Zanimljiv je detalj da se na tom popisu uz mnoge druge kandidate nalaze svi premijeri od 1990. do 2016. Hrvatska politička oligarhija dakle po tom dokumentu broji nekoliko stotina osoba koje se na pozicijama političke moći izmjenjuju (rotiraju) neprekidno zadnjih dvadeset i šest godina, tzv. kružni tok vlasti. Još nekoliko stotina osoba nalazi se na samom vrhu financijske oligarhije. Te dvije skupine, koje djeluju u političkoj sinergiji, funkcioniraju potpuno usklađeno i dogovorno, zapravo predstavljaju preživjelu strukturu moći SKH i Jugoslavije. Oni su se jednostavno preko noći ,,presvukli" u demokratske i tehnomenadžerske kapute, a time onemogućili i do danas prijeće sve društveno-političko-ekonomske promjene, tj. svaki oblik demokratizacije. Istinska demokratizacija Hrvatske nije moguća dok god na vlasti opstaje ta odnarođena oligarhija i udbo kriminalna klika, a koju se slobodno može nazvati komunističkim upravljačima promjenama, kako su ih nazvali iz samoga vrha KPH, kada su projektirali takav odnos snaga još početkom 1980.-ih godina.

Ako je u tradiciji komunističke ideologije bilo je i ostalo suzbijanje individualne, a jačanje kolektivne svijesti, a režimskim medijima zadaća da takvu svijest svakodnevno oblikuju, onda je naravno jasno da bez PRESSTITUCIJE tako nešto do danas ne bi bilo izvedivo i moguće.

U prilog nacionalnoj i slobodoumnoj svijesti dajem za primjer džepno izdanje IZBORNOG PROGRAMA.

Konkretne stvari koje vjerujem narod za razliku od proforme, populističkog trkeljanja i demagoškog folklora SIGURNO zanimaju. Zapravo vjerujem da veliki broj ljudi ništa drugo i ne zanima.

Na žalost svi stranačko partijski programi uglavnom se svode na proforme koje se u većini slućajeva ne samo niti ne namjeravaju relizirat, nego isti ne prolazi ni demokratsku i stručnu proceduru u samim stranačko partijskim organizacijama. Stoga bih izdvojio samo nekoliko stvari koje su bar meni presudne u glasačkom izboru pa tko do njih drži, dobro drži.

Lustracija (gospodarska, politička i funkcijska), prije svega gospodarska. Povrat opljačkanog u pretvorbi i privatizaciji. Posebni zakon o zviždaćima i zakon o odgovornosti, odnosno obeštećenju i povratu izgubljenih materijalnih i nematerijalnih sredstava na svim razinama vlasti (zakonodavne, izvšne, sudske), uključujući državnu upravu i sve državne tvrke. Reforma lokalne i javne uprave, te teritorijalni ustroj.

Revizija odnosno ukidanje Zakona o izmjenama i dopunama zakona o porezu na dohodak donijetog 2012.g od strane sdp-a, koji u Članku 14. kaže: U postupku ispitivanja izvora imovine ispitivat će se izvor cjelokupne imovine fizičke osobe stečene od 1. siječnja 2005.g. ili prevedeno na obični jezik sva imovina koju su bankari, tajkuni i kriminalci stekli na bilo koji način do 1. siječnja 2005. g. ostaje u njihovom trajnom vlasništvu i država neće ispitivati način stjecanja te imovine"

Ukidanje Zakona o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine, ukinuto 1990. g. Od starne hdz-a. Dakle, ponovno uvođenje Zakona o porijeklu mirovine kao i Zakona o ugrožavanja državne neovisnosti ukinutog 2013.g. Kaznena odgovornost za suce i Zakon o sukobu interesa.

NE TTIP-u i GMO-u (Monsanto), uvođenju poreza na nekretnine, bušenju Jadrana, ukidanju kune i uvođenju eura.. DA za zaštitu Blokiranih i ovršenih, rješavanje Franka, RBA, osnivanju Hrvatske banke i poljoprivrednog zadrugarstva, subvencioniranju ekološke proizvodnje i navodnjavanja, alternativnim izvorima energije i zaštiti okoliša, suverenitetu nad HNB, zaštiti nacionalnih interesa (vode, šume... ), IGP, Zakona o Referendumu, DD, .. itd. Itd. Za početak !

Vjerujete li zaista da će te išta od ovoga čuti i na TV sučeljavanju, i što će te u vezi s tim poduzeti ?

 

ČINJENICA