Smrt fašizmu, zabodi narodu !

Pin It

Što više razmišljam o crtanju svastike na poljudskom travnjaku sve manje razumijem postupak njenoga autora,osim ako se ne radi o zakletom neprijatelju Hrvatske i njenoga postojanja. Nikako ne mogu zamisliti da to može napraviti istinski domoljub i prijatelj Hrvatske.

Sada kada je Hrvatska reprezentacija pod posebnim povećalom UEFA-e i kada je ovu utakmicu morala igrati pred praznim tribinama zbog "nacionalističkih ispada" na utakmici Hrvatska-Norveška, ovako nešto mogao je napraviti samo netko tko mrzi Hrvatsku Državu i reprezentaciju.

Ali ljevičarska "antifašistička klika" kao da je jedva čekala da se desi ovako nešto i prije provedene istrage već su počeli licitirati s evenualnim počiniteljima.

Tako je Vesna Pusić odmah okrivila desni ekstremizam a organizatore "povorke ponosa" ovaj čin je toliko inspirirao da su se ulicama Zagreba prošetali pod geslom "antifašizam bez kompromisa".

Da se nije desila "poljudska svastika"siguran sam da bi svoju šetnju izveli pod nekim drugim geslom.

Ali ono što im nije išlo na ruku i s čime su oni jedino nezadovoljni je to što je sve prošlo u redu,nitko ih nije napao i nemaju nikoga okrivljavati za ovogodišnju paradu.

A njima to nikako ne ide u prilog jer tako dobivaju malo medijske pažnje.

Glumeći mirotvorce,današnji lijevi i "urbani progresivci" nikako da se "prevare" pa da priznaju da je nacizam isto kao i komunizam produkt lijevog svjetonazora.

Jeli možda i "poljudska svastika" plod iste grane?

A ako ćemo prije rezultata istrage i pronalaska pravoga krivca unaprijed krenuti s optužbama možemo razmišljati i na ovaj način.

Sjetimo se izborne noći i pobjede predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Zatim se sjetimo zapjenjenoga Milanovića i njegove prijetnje "ili mi ili oni".

Kada netko uputi takvu prijetnju bilo kome i zbog bilo čega,znači da je taj spreman napraviti baš sve da tu prijetnju i ostvari.

Ako ćemo po starom komunističkom obrascu unaprijed nekoga proglašavati krivim,možemo se komotno zapitati jeli "poljudska svastika" početak ostvarivanja projekta "ili mi ili oni",isto kao što je to bilo i paljenje Zagrebačke sinagoge početkom devedesetih...sve u istom cilju i od istih naručitelja.

Da se ocrni Hrvatska i da se u običan narod pokuša utjerati strah od dolaska na vlast "fašista i nacionalista".

"Poljudsku svastiku" dugu i široku 15-metara,savršenog geometrijskog oblika,nije mogla napraviti samo jedna osoba i na brzinu na mjestu koje je pod video nadzorom.

Kako se može desiti da kamere nisu zabilježile počinitelje osim ako nisu bile namjerno isključene...baš kao i u podrumu u zgradi kada je policija privodila Josipa Perkovića?

Zbog svega ovoga moramo se sjetiti Milanovićeva "ili mi ili oni",kao i Manolićeva optuživanja Karamarka za suradnju s UDBA-om baš u ovo vrijeme kada im sve ankete predviđaju izborni poraz.

Onaj tko je novoizabranoj predsjednici umjesto čestitke na izbornoj pobjedi u stanju poslati prijetnju "ili mi ili oni",u stanju je poslužiti se svim sredstvima da tu prijetnju i ostvari.

Mogu sada političari u javnosti optuživati jedni druge i iznositi kojekakve prijedloge kako stati na kraj svemu ovome itd.,riješenje je samo jedno i to vrlo jednostavno.

Kada se počne primijenjivati rezolucija EP-a o zabrani svih totalitarnih režima,kada se počne sa zabranom isticanja komunističkih kao i ustaških simbola,kada se kao i u Poljskoj zabrani izvođenje intenacionale prestat će se crtati i svastike.

A 'ko će ga znati?

Možda je i "poljudsku svastiku" rodila upravo zvijezda petokraka?

 

-cleuna-