Hrvatska,vodeća zemlja u proizvodnji kondoma

Pin It

Božo Petrov je dragovoljno pristao da bude Milanovićev kondom koji će ga navući i,kada „svrši",jednostavno odbaciti tamo gdje mu je i mjesto.

 

„Mili boze sto sam proklet,

jučer pijan,danas opet"

Upravo tako je nekada pjevao Siniša Vuco u pjesmi koja je te godine bila hit na HR stanicama,samo sto bih ja riječ „pijan" (neka mi oproste svi kolumnisti,komentatori,uredništvo i posjetitelji ovoga portala) zamjeno riječju „jeben".

Zašto ta riječ?

Pa zato sto smo već jednom, 2000-te godine,ni krivi ni dužni i mimo naše volje,bili jebeni u režiji Dražena Budiše,onim izdajničkim poljupcem s Račanom.

Nakon petnaest godina,opet mimo naše volje,svjedoci smo ponovnog jebavanja u režiji Bože Petrova.

Božo Petrov,psihijatar i nesuđeni fratar,onako milozvučnog,fratarskog glasa,prepao se prozivki sa strane boljševičko-lijevih medija da je on „u misiji spašavanja HDZ-A i jadan,našao se u neobranom grožđu.

Gledam ga večeras kako pred Milanovićem stoji i klima glavom...kao prvašić pred učiteljem.

Imam dojam da proklinje dan kada ga je „đava ponija da se uopće bavi politikom".

Jadni Bože nije ni slutio što je politika,što znači baviti se politikom i što znači prihvatiti odgovornost i ispoštovati sve ono sto je obećao tijekom kampanje.

Zahvaljujući glasačima koji su nasjeli na Božine populističke poruke,jadni Božo,ni kriv ni dužan ,našao se u situaciji „Alise u zemlji čudesa".

Vjerujem,da mu je netko prije izbora rekao da ce biti u ovoj situaciji,da bi odustao.

Najprije,čvrsti njihov stav o reformama i tripartitnoj vladi.

S vremenom su se reforme izgubile iz MOST-ova repertoara,a vlada je postala dvopartitna,pa „jednopartitna" pa evo,kako se sada čini,ponovno dvopartitna,s onima koji su ih javno odjebali i izvrijeđali, na način da bi samo ljigavci i beskičmenjaci mogli prijeći preko toga.

Najprije Milanovićev pokusaj da u startu razbije MOST uz pomoć prevrtljivca Drage Prgometa,pa prozivanje da su na braniku zaštite HDZ-a,pa da su biskupi izvršili pritisak na MOST da koalira s HDZ-om.....sve su to razlozi zašto nam je Božo htio dokazati da je „poturica gori od turčina"i dao nam do znanja na čijoj je strani.

Nakon Milanovićeva i HNS-ova javnog odricanja,on im poručuje da su im,još uvijek otvorena vrata za suradnju.

I upravo nakon toga,Hrvatska je nakon Budiše,dobila novu marku kondoma..."BP"(Bozo Petrov).

Božo Petrov je dragovoljno pristao da bude Milanovićev kondom koji će ga navući i,kada „svrši",jednostavno odbaciti tamo gdje mu je i mjesto.

E,upravo zato nam (po Grčiću) zadnjih šest mjeseci i raste BDP.

Kako i nebi kada smo postali vodeća zemlja u proizvodnji robe široke potrošnje...jer i dalje ćemo se jebavati.

Zar ne?

„KUPUJMO DOMAĆE"...kondomi „BP"...Made in Croatia!

 

Cleuna