Operacija 'Savjetnik'

Pin It

Skoro pa još ništa nije preostalo, a čime se udbaški vladari Hrvatske mogu nabaciti na Hrvate i Hrvatsku, sve u cilju toga da se Hrvatima vlastita država ogadi, i opet ih se vrati u "divnu" šugoslaviju. Branitelje ne samo što blate i omalovažavaju, već su nam vjerovatno po nekom sniženju svima zakupili i neku poljanu pod koju će, nadaju se i oni ali i mnogi građani, uspjeti u što brže vrijeme potrpati sve one koji su još živi.

Poljanu na kojoj će se, na čelu sa matićem, glavaševićem, džakulom, štrpcem, mesićem, milanovićem itd... itd... poslije napokon otvoreno moći pomokriti po masovnoj grobnici, a ne ovako potajno, kako rade sada. Za "nježniji spol" će valjda zasadit jedan grm, da "dame" mogu otić čučnut bez dovikivanja i ocjenjivanja ogoljenih pozadina. Mislim kako sam sažeo svoje mišljenje o čitavoj vladajućoj garnituri jasno i glasno, u tek dva retka.

Ali nisu tu u pitanju samo Branitelji, već apsolutno svatko tko kritizira šugo-srbijansku politiku i udbaše na vlasti, te svatko za koga riječ Hrvatska nije samo neki slučajni zemljopisni pojam - prema svima takovima su skoro pa sve moguće uvrede već izbačene, svi stvaratelji oblaćeni i poniženi, a sama Hrvatska?

Sve je već ili opustošeno, ili pripravno za pustošenje, od voda i šuma, pa do cesta i mora

A sve to uz himnu kako nam je u šugoslaviji "bilo bolje", kako su za sve krivi Branitelji, te kako bi sve i ostalo bolje da se mi braniteljski barbari od srbijanske agresije uopće nismo niti branili

A kako im to jedino može proći?

Tako što mladi ljudi, studenti posebice, ne će moći dobiti istinite podatke, već će ih udbaši i šugo-srbofili "učiti novoj pravednosti".

Mnogo se mjera sa tim ciljem već poduzelo od strane udbaške klike na vlasti, ali prepoznaju li ih svi?

Starim bi konjima sve moralo biti jasno, jer tko ovo još ne shvaća, nikad mu ništa niti ne će biti jasno:

U velikoj mjeri potaknuti svjetskim međunarodnim zbivanjima kao što je bilo rušenje berlinskog zida i komunističkih sustava općenito, ali i pod snažnim pritiscima svjetskih sila kojima goleme i kamatama preopterećene dugove radnici "jugoslavenskih republika" više jednostavno nisu bili u stanju otplaćivati, u Hrvatskoj su i susjednoj nam republici Sloveniji, nakon pet desetljeća jednopartijskog i autokratskog sustava, neki "čudni" ljudi pokrenuli neke "čudne" događaje, od kojih je prvi bio organiziranje povijesnih, Istinski Slobodnih Izbora.

U Hrvatskoj je sa 42 % glasova pobijedila stranka Hrvatske Demokratske Zajednice, vođena Dr. Franjom Tuđmanom, i hrvatski je Sizif kamen ponovno počeo gurati uzbrdo...

Zbog gore navedenih događaja, te referenduma kojim su se Hrvati tada odlučili za slobodu, udba je nedavno pokrenula akciju "savjetnik" (izmišljeno kodno ime, op.a.).

Ta akcija, odnosno "prekomanda" yusipovićevog savjetnika, velikosrbijanca dejana jovića, iz yusipovićevog ureda na drugo, trenutno za udbašku buržoaziju puno opasnije bojište, prolazi prelagano, sa tek nekolicinom koji upozoravaju na njenu bitnost, a simptomi se već prepoznaju i predobro.

U zadnje se vrijeme naime, među za staljiniste i srbo-šugofile NAJOPASNIJIM dijelom hrvatske Nacije - među studentima - bude klice novog hrvatskog preporoda.

Upravo taj NOVOPROBUĐEN HRVATSKI PREPOROD MEĐU STUDENTIMA, o kojemu svi mediji šute i skrivaju ga kao zmija noge - to je velik trn u oku svih udbinih službi koji svoje pipke imaju na bilu hrvatske Nacije; jer udbaše možemo nazivati svakako, ali nikako glupima.

Oni kad rade, rade na duge staze, i njihove su akcije usmjerene na događaje i desetljećima udaljene, nisu samo gašenje požara na kakovo smo navikli od tzv. oporbe u Hrvatskoj.

Zato moramo shvatiti koliko je njima bitan potencijal buđenja studentske sile godinu dana prije parlamentarnih izbora, te kako se po tom problemu mora "dejstvovati" odmah.

Vremena imaju, jer ideološki blizanci esdepeja - kalamarkovi hadezejevci, iako bi po svim pravilima mogli i MORALI povući pitanje prijevremenih izbora, iz svima sa imalo mozga u glavi poznatih razloga - to pitanje ne će povući.

Sa time na umu moramo gledati novo strateško pregrupiranje onih najgorih protuhrvatskih elemenata kao što su dejan jović i suradnici, ali i planirane "prekomande" u pravosuđu - posebno na Ustavnom sudu, gdje se kao član spominje čak i jedan bajić, dok se istovremeno na sudcu Turudiću i njegovim kolegama pokazuju udbini mišići i zastrašuju svi koji pomišljaju na otpor prema tim akcijama "nove pravednosti".

Zato bi se, po mišljenju moje svekolike nepodobnosti, u ovim vremenima prije tzv. predsjedničkih, ali i parlamentarnih izbora, svi koji hrvatski dišu, a imaju ikakvog utjecaja, morali potruditi na sve moguće načine zaštititi studente i pomoći im u nastojanjima uključivanja u društvene postupke neophodne za početak terapije toliko potrebne Hrvatskoj, a koja ubrzano tone u staljinizam.

Jedna od mjera operacije "savjetnik" je recimo i ta što se na scenu tzv. predsjedničkih izbora ispiljuje i jedan Sinčić, koji je tu kako bi svojim "che guevara trabunjanjem" napravio raskol među studentima i odvukao što ih je više moguće u redove "novih pravednika", po mogućnosti obavijenih oblacima dima jedne crne holly, te uz taktove kljucanja bareta i ostalih uzdanica "uvijek budnih pionira malenih".

A u međuvremenu će se one "problematične", odnosno prohrvatske - udariti svim silama. Pa od samih fakultetskih mjera "suzbijanja", preko milicijskih, sve do pravosudnih, toj "djeci" se treba objasniti kako im je bolje ne petljati se, ili će ih "mrak pojest".

Podsjetimo se one "davne" 1990-te godine:

Naglo topljenje moći hedonističkim sadizmom utovljenih nositelja komunističke vladavine, još od prijeratne "Kraljevine SHS" utjelovljene isključivo u srpskim uzdanicama, kao "najdostojnijim vladarima" ostalih naroda "Balkana", pa tako i Hrvatske, pokrenulo je ratne užase za sve stanovnike bolesnog eksperimenta nazvanog "Jugoslavija".

----------

Ako ćemo gledat najcrnje moguće: mi smo danas u sličnoj situaciji.

Crvena buržoazija se boji kako gubi moć, i svakim jačanjem demokracije u Hrvatskoj će ta njihova paranoja rezultirati sve većim staljinizmom, te zlouporabom represivnog sustava kojega su već "oslobodili" ikakvog nacionalnog predznaka ili domoljubnog naboja

Zbog tragične hrvatske šutnje, izostanka lustracije i reinstaliranja izgubljenih šugoslovena na sve položaje moći, Hrvatsku su uspješno doveli do potpunog moralnog rasula koje je proželo sve bitne hrvatske ustanove, od akademske pa do političke zajednice

Korupciju su usavršili do te mjere da je yusipović još samo formalno mora ugraditi u Ustav, što mu uz svesrdnu pomoć stopostotno prostituiziranih medija, umalo već nije i uspjelo, i od krajnjeg cilja - potpunog uništavanja Hrvatske ih ne dijeli baš puno.

Laički rečeno - dehrvatizirali su hrvatsku policiju, uništili hrvatsku vojsku, a preživjele hrvatske Branitelje samo što nisu žicom vezane poredali na Trgu "republike", i strojnice na balkonima predali u ruke brata i sestre pusić, teršeličke i ostalih orjunaških jurišnika.

Koliko je situacija katastrofalna govori i skoro potpuna šitnja na zadnji staljinistički potez yusipovića - odnosno njegovo tamničenje i kažnjavanje splitskih studenata koji su "počinili zločin" tako što su polijepili plakate koji ga demaskiraju.

I to je samo još jedan pokazatelj kako se taj ne će libiti nikakvih metoda kako bi on i partija ostali na vlasti, a realno gledajući, jedino što ga spriječava od slanja tenkova na Hrvate je činjenica što smo ipak, FORMALNO, članica eu, koliko god nas on i njegova klika snažno vukli prema istoku, gdje nas već nestrpljivo čekaju agresori željni krvi i osvete.

Zbog toga tolika grozničava politika lijepljenja "regiona", pa i selotejpom ako se ikako može; zbog toga ta neuvijena politika umiljavanja srbiji i progon svega što diše hrvatski; zbog toga nova agresija na Vukovar, ali i Gospić, da i ne spominjem hrvatska mjesta gdje su srbijanci zadržali većinu, kao Vojnić ili Srb, itd...

Ne dužeći traktat i dalje, tzv. predsjednički izbori pred nama prilika su za rezanje Gordijskog čvora i, biranjem dr. Kujundžića, propuštanje makar i šanse da na parlamentarnim izborima više u igri ne ostanu samo dva naličja iste kovanice - yusipovićevih crvenih kmera, i mesićevih kalamarkovaca.

To je prilika za otvaranje prostora za ostale stranke, i bacanje sjemena istinske demokracije u Hrvatskoj.

Prilika da studenti na fakultetima dobiju Hrvate kao profesore, a ne velikosrbijanca kao što je dejan jović, profesionalnog srbina kao što je pupavac, ili "liječnike" tipa stanimirović itd..

Prilika da na pantovčak, nakon DUGIH 15 godina napokon opet zasjedne Hrvat, sa svim svojim manama i vrlinama, bez obzira što itko o njemu mislio privatno, bez obzira na to kaj nam šugoudbaški mediji servirali, ili u što nas plaćenici novinari uvjeravali.

Ja osobno ne mogu vjerovati kako su neki već u prvome krugu spremni za kalamarkovu pionirku glasovati radije nego za dr. Kujundžića, čak i nakon što je kalamarko sabotirao čak i referendum o promjeni sustava izbora, te nam time otežao put ka suverenoj Hrvatskoj, odnosno izravno održao udbaše na vlasti još dugo, dugo godina.

Za one koji sinčića vide kao predsjednika Hrvatske - neka uopće ne gube vrijeme na politiku, njih je politika već odavno pregazila i stavila u kolumnu: "ostali".

Ali evo i zadnjih rečenica, koje pokazuju koliko u hrvatski narod još imam vjere:

Od velikog broja stoke zvane "hrvatski građani" može se očekivat svašta, pa čak i ponovno biranje yusipovića, predsjednika svih nehrvata.

Samo se poslije nemojte bunit kako vam je život težak, i za to kriviti hrvatski narod, nego lijepo sjednite pa zajedno s nama kusajte sve kaj vam šugoslaveni toplo serviraju.

 

Darijo Strehovac - Streh