Pravi teroristi

Pin It

Ako samo poslušamo zadnje izjave iz sabora, sa SRBIJANSKE AGRESIJE su sve smanjili na "pobunu manjeg dijela stanovištva; ali danas su već i "pobunu manjeg dijela srbijanskog stanovništva" reducirali na "posvađale se dvije kumice na placu", a boljeg "precednika" koji će im pomoć skrojit i zakon o tome nisu mogli nać.

Jer ajmo pogledat samo dvije stvari - prva: lignjun je milijune Kuna uzeo za sastavljanje tužbe protiv srbadije, i sad točno zna di su rupe kojima se to može sabotirati - a sad je "precednik", sa ovlastima za tako nešto? Slučajnost?

Druga stvar: pokupio je miljune eura za sastavljanje optužnice PROTIV HRVATSKE I HRVATSKIH GENERALA, te je sam osmislio pojam "Prekomjernog granatiranja (naravno-samo Knina, ničeg drugog).

Pa komunjare i ostala gamad ne mogu imat bolju amebu na vlasti niti da su još 100 godina pretraživali "registre" yugo-gamadi na prodaju.

I zato opet velim - mater mu jebem tko je brojo glasove, jer to biće niikako nije pošteno moglo dobit izbore.

A kakav je to "čovjek" privatno vam dovoljno govori ovaj intervju kaj ga je jučer-prekjučer dao teveju na izložbi njegovog "prijatelja" "kravlji prsten u nosu urbana", tijekom izložbe"umjetnina" dotičnog:

Pitanje novinarke: "hoćete li kupiti koji rad svog prijatelja?

Odgovor amebičnog lignjuna: "Nee, pa znate da predsjednik nema puno novca, a njegovi će radovi postići velike cijene..."??

Lignjun je siromašan? Isto ko i čekinjar mesić, ziher.

A još kao anegdotu je u cijeli priču "urbana nakaza kravlji prsten" ubacio i svoje viđenje škrtarenja lignjuna za kojega je tolike gaže otpjevao ne bi li zacrvenili Hrvatsku: - "Ja sam mu poklonio garnituru parfema?? koja sažima moj rad u cijelosti"??

Znate kak sam ja to preveo? Urban je sate i sate proveo prdeći u flašice, u kojima lignjun potom uživa u intimnim trenucima.

A kad potroši sve flašice i miomirise iz urbanovog debelog crijeva, lako će naručit nove, jer oni su - prijatelji.

Jebo teroriste, ljudovi, TO su pravi teroristi, koji će nam zla donijeti za stoljeće unaprijed ako se nešto ne promijeni.

 

Darijo Strehovac-Streh