Jedna je istina 1.dio

Pin It

Svatko iole upoznat sa stvarnošću, i barem koliko-toliko normalan "u glavi" zna koliko su zla komunjare koje su se devedesete pod hitno prešaltavali u "velike Hrvate" zla počinili. Zlo su činili tijekom šugoslavije, a početkom i tijekom Domovinskoga su rata samo navukli "plave dresove" i malo se primirili.

Ipak, čim su se konsolidirali i povezali sa glavnim "sekretarima" i komesarima skh, svi su se "pohrvatili" i promijenili ime skh u sdp. Tamo je bio štab za pljačku imovine skh, a kolike su to milijarde nitko sa sigurnošću ne može reći. To je imovina Hrvata ne samo u novcu, već i u tisućama kvadratnih hektara zemlje, basnoslovne vile, tisuće stanova, partijsko zlato, odmarališta, devizni računi, itd... itd...

Oni su tu pljačku obavili fantastično uspješno, a bonus im je bio i taj što su sve to Hrvatima uspjeli prikazati kao pljačku koju je počinio Tuđman i HDZ.

Za HDZ su također imali planove od samoga početka, čim su shvatili kako se gruda zakotrljala bez povratka. Upute su za sve udbaše, špiclove, milicajce i šugoslavene svih pasmina bile jasne: "drugovi, što nas više bude u hadezeju - to bolje za sve nas, pa i za šugoslaviju".

Zbog toga su ne samo u samoj političkoj stranci, nego i u tek rođenoj hrvatskoj vojsci, sa izuzetkom gardijskih brigada, već početkom agresije upute za postavljanje na mjesta "komandira" bile jasne. Već od zapovjednika voda - morala se imati škola rezervnih oficira "jna".

Pa vi koji ne znate - raspitajte se tko je uopće smio biti u tom za Hrvate zloglasnom ŠRO-u.

Na sličan su se način dijelili položaji ("pozicije") i u samom političkom dijelu novopečenih "rvata" - samome HDZ-u. Kako inače objasniti činjenicu kako niti jedan vid lustracije nije obavljen, a na najvišim mjestima nove Hrvatske su se našli budimiri lončari, boljkovci, manolići, perkovići, milasi, i svi ostali dojučerašnji "rukovodioci" i udbaši, a odjednom "veliki demokrate"?

Ako tražite ijedan Tuđmanov zločin, zaboravite udbaške budalaštine o karađorđevu i maramicama, prodaji SAMO Vukovara, pljački ili velikom diktatorstvu.

Tuđman je prema hrvatskom narodu počinio 2 zločina:

- prvi je poslijeratni zakon o aboliciji, ali za to ga ne možemo u potpunosti kriviti, jer se tek dolaskom smranadera na vlast broj od 4.000 optužnica protiv četničkih ratnih zločinaca smanjio na 700.

- ali drugi, puno veći zločin, u biti najveći kojega je ikako i mogao počiniti je bio samo njegov - taj što već početkom agresije na Hrvatsku nije proveo temeljnu lustraciju komunista i ostalih ubojica i ostalih zločinaca u Hrvatskoj.

Jer Kolikoga su točno zla takove spodobe, a od kojih su mnogi i dan danas na apsolutno svim nivoima vlasti, pa i u hadezeju, nanijele Hrvatskoj, odnosno kolko još udbaša i njihove djece, ili pionira poput kosorice tamo rovare i trguju našom krvlju - vjerovatno nitko nikada neće saznati, ali rezultati su nam svima vidljivi.

Najočitija posljedica ova dva nabrojena zločina je činjenica kako su Hrvati u Hrvatskoj i opet postali ugrožena manjina, te kako nas isti ti manolići i perkovići zajedno sa svojom djecom opet progone kao zvijeri, pod istim optužbama i zakonima pod kojima su Hrvate progonili i od 1945. pa do devedesetih. I to bez obzira u kojoj su stranci.

Dokazi za to su u sljedećih 5 primjera:

1. - Svaki artikuliran spomen Hrvatske neovisnosti se danas opet tretira kao ustaški nacionalizam.

2. - I najmanji znak antagonizma ili makar neslaganja prema politici bezuvjetnog oprosta srbijanskim agresorima i ratnim zločincima se tretira kao govor mržnje.

3. - Ikakav pokušaj rasvjetljavanja zločina partizanskih, orjunaških i četničkih "antifašista" nakon '45.-te, ili čak i upozoravanja na njih se tretira kao fašizam i napad na "temelje" Hrvatske.

4. - I najmanje upozorenje o štetnosti guranja Hrvatske prema ikakvom regionu/šugoslaviji se tretira kao antihrvatski ili kao napad na "domovinsku sigurnost".

5. - Na svako neslaganje Hrvata sa mirnodopskom okupacijom Hrvatske na područjima gdje su srbijanci počinili etničko čišćenje nesrba, jednako kao i na neslaganje sa revizijom Domovinskog Rata i proglašavanje istoga građanskim, se reagira izuzetno nasilno, u čemu su već pale i prve žrtve u krvi, od Vukovara, preko savske 66, sve do Dvora na Uni i svih ostalih mjesta genocida tijekom Domovinskog Rata.

Čovjek ne mora biti mudrac kako bi vidio da je udba živa kao i u svojim "zlatnim godinama", te čemu sve to vodi.

Upravo zbog toga bi nam moralo biti jasno kako nam je krajnje vrijeme za lov na apsolutno svaku, pa i najmanju priliku za ikakvu bitku. Trenutno se najbitnije bitke vode iz SOHV-a, i iz šatora u savskoj 66, što je već rezultiralo i Hrvatskim etičkim sudištem, pa eto i Hrvatskim domoljubnim stožerom.

Mi nemamo prava više gubiti bitke, jer naš položaj iz dana u dan postaje sve gori, a stanje se vraća na ono sa kraja osamdesetih godina 20. stoljeća.

Koje su glavne prepreke pred nama?

Dvoglava udbaška zmija je zajednički nazivnik objema.

Jer esdepe orjunaši imaju još punu godinu dana Ljudi, pa jesmo li mi opće svjesni koliku još štetu oni u toj godini mogu počiniti?

A nakon njih nas u zasjedi čeka kaj? - hadezej. Pa jesmo li mi to fakat zaslužili?

Jedan od zadnjih primjera esdepeovske zloćudnosti i mržnje prema Hrvatskoj - Sad su evo i četnika vučića u srbiji upregli u svoja kola da im pomogne prodat HRVATSKE auto-ceste, kako bi iza sebe mogli ostaviti doslovno spaljenu zemlju.

Sve maske padaju, a mi preživjeli Hrvati smo sve više i više sami i na čistini.

Zato bi u ovoj predstojećoj godini trebalo udariti temelje Hrvatskoj bez udbaškog tijela koje vitla svojim dvjema glavurdama, a to znači stvoriti čistu političku stranku bez ikakvog pridjeva. Nama treba HRVATSKA STRANKA, sa Braniteljima neokrnjene biografije, ratničke prošlosti, i hrvatskog svjetonazora. "Hrvatski svjetonazor" je vrlo jednostavna stvar:

- POŠTUJEMO SVAKOGA, ALI HRVATSKU I HRVATE NE DAMO NIKOME NIZAŠTO.

- SVE POTPISANE UGOVORE POŠTUJMO, ALI TRAŽIMO I NEKA DRUGI POŠTUJU NAS.

- Trgujmo i razmjenjujmo dobra, ali POŠTUJMO SVOJE ISPRED SVAČIJEG, JER NIGDJE TRAVA NIJE ZELENIJA DOLI U HRVATSKOJ.

- PUT DO BLAGOSTANJA NIJE KAD TI SUSJEDU CRKNE KRAVA, VEĆ KAD MU POMOGNEŠ DA IMA I VIŠE TELIĆA OD TEBE, AKO JE TO IKAKO MOGUĆE.

Ako ijedna stranka ima bolji "politički program" od toga - ja odmah ulazim u tu stranku.

Krajnje je vrijeme za objasniti Hrvatima kako smo sve što smo ikada stekli - stekli samo slogom među Hrvatima, a sve što smo ikada izgubili, izgubili smo neslogom i popuštanjem kojekakvim trgovcima koji su nam utrpali perle, a zauzvrat uzeli prirodna i gospodarska dobra. A najgore u svemu je to što nitko tko je ikada potpisao dogovore za takove mutne poslove - na to nije imao prava, jer Hrvatska nije ničije naslijeđe, najmanje pokvarenih komunista, orjunaša i partizana.

Hrvatska je oduvijek pripadala našoj djeci - HRVATSKOJ DJECI.

Krajnje je vrijeme za stvaranje PRAVE POLITIČKE snage među preživjelim Braniteljima, bez švepsova, bilo kakovih đakića i OSTALIH TISUĆA UDRUGA KOJE POSTOJE SAMO ZBOG SVOJA 2 ŠEFA I 5 TAJNICA; bez ikakvih prirepaka i stranaka koje na sve svoje koalicije i politiku općenito gledaju samo kao na poluge za osobno bogaćenje i zgrtanje moći u njihovoj "regiji".

Kako? Ne vjerujem kako postoji ijedan čovjek koji sam to može reći, ali ono što ja znam jest kako to možemo jedino uz pomoć dijaspore.

Temelje među Hrvatima imamo, od već spomenutog SOHV-a, uz Branitelje koji prosvjeduju u savskoj 66, pa uz već u zapećak bačeni ABH i sve one tihe i razočarane ljude koji u Hrvatskoj životare već godinama, a koji više ne vjeruju nikome, ali i uz još nekoliko pokreta za Hrvatsku, sa naglaskom na ekonomiste već svjetski prepoznate, a koji su u Hrvatskoj već dugo, i samo čekaju da ih itko napokon zatraži pomoć. Oni će Hrvatskoj pomoći bez milijuna dolara provizije.

Dvije su stvari sigurne:

1. - ako ćemo se kao zadnji idioti jednostavno dat preveslat i za godinu dana tek tako bacit u ruke "spasiteljima" iz hadezeja - zaboravite sve kaj sam do sada napisao. U tome slučaju - najbolja opcija za Hrvatsku je vikinški pogreb za nas preživjele Branitelje, uz kakva takva jamstva od novopečenih rvatina kako se neće osvećivati našim obiteljima.

2. - ako ćemo raditi novu političku snagu u Hrvatskoj, mora nam biti jasno kako se to mora raditi na istini. Bez politikanstva na kakvoga su Hrvati navikli, i bez štednje.

nastavlja se....

Darijo Strehovac - Streh