Govor razuma

Pin It

Danas je 2015. godina, i hrvatski Branitelj je optužen jer je izrekao starohrvatski pozdrav Za Dom Spremni. U Hrvatskoj. Unuka none i noneta koji su bili u partizanima smatra provokacijom poziv da se taj pozdrav uvede u Hrvatsku Vojsku, jer smo i mi Dragovoljci tek nedavno pod tim pozdravom obranili ovu Hrvatsku od potomaka partizana i četnika jednako.

Po mome "zločinačkom" mišljenju - servi su nenormalno naivni kad uopće mogu i pomisliti kako im itko osim njihovih prvih rođaka vjeruju išta što iz njihovih čvalja iziđe.

A pitanje je vjeruju li im čak i oni, ili ih vjerojatnije gledaju i misle: "da ovoj budali pod guzicom pripuca... ode on brže nego šta traktor može vozit"...

Proučimo recimo slavoservske narikače koje su zbog "Oluje" pobjegli iz Hrvatske, bojeći se kazni za zločine koje su počinili od 1991. do 1995.

Ti zečevi danas imaju čak i nekakovu "vladu u izbeglištvu", kapa im nekakva lova od bijednih srbijanaca koji plaćaju poreze, a jedini im je posao - što?

Narikati o "vekovnim ognjištima" sa kojih ih "Ustaše poteraše, bla... truć...

Nevjerojatno, ako pogledate njihove ostale izjave, počevši od toga kako smo mi "pokatoličeni servi" i sve ostale gadosti kojima nas obasipaju sa svih strana; ali koje apsolutno nitko ne kažnjava, dok se svaki naš artikulirani odgovor im ili argument proglašava govorom mržnje i sijanjem netrpeljivosti.

Jer ako se činjenice o tome kako su Hrvati ovdje od stoljeća SEDMOG automatski proglašavaju primitivnim i "nacionalističkim", posebno od strane "hrvatskih" političara ili radmanovizije i ostalih teveja, dotičnima nipošto nije problem kad slavoservi trućaju o njihovim "vekovnim ognjištima" iz 16. stoljeća, kad su otprilike u Hrvatsku počeli bježati od Bugara, jer to je već - "istorija"

A ćaće im turke nemojmo niti spominjati, hoćemo li?

I onda idemo sa daljnjom interpretacijom "istorije" slavoserva u Hrvatskoj - nakon što nam isti podariše "najbolje godine istorije", po defekacijama yusipovićevog savjetnika dejana jovića i ostalih velikoserva recimo - mi se i opet ne smijemo niti braniti? Čak niti verbalno.

Pojavljuju se teze profesora i istoričara koji kao bubrezi u loju ne žive u svojoj servskoj čaršiji, nego u "ustaškoj" Hrvatskoj, te koji ogromne i NIČIM OPRAVDANE plaće uredno primaju u ustaškim Kunama, ali po kojima je čak i referendum 1990. bio - neustavan, protuzakonit, ma zločinački, "bre"!

Hrvatima se objašnjava kako im je najbolje ikada bilo u raznim šugoslavijama, a pogotovo od Bleiburga nadalje - ali eto pojavio se niotkuda neki "ustaša" Tuđman i zapitao Hrvate: želite li živjeti u vlastitoj državi?

To danas u šugoslovenskim medijima slovi kao neviđeni neviđeni zločin, zločin koji je odmah doveo do toga da slavoservski zečevi u Hrvatskoj od miloševićevog, dačićevog, vučićevog, pušićkinog i pupavčevog belog grada dobiju dozvolu za "pravedno" klanje, progon, paljenje i pljačku "Ustaša" diljem Hrvatske, uspostavu srao krajine i status nebeskog naroda kojega im prote kao irinej i ostali spc četnici propovijedaju i dan-danas - sa oltara ili žrtvenika - njima je to svejedno.

A taj se "zločinački" referendum na kojem se Hrvatska napokon oslobodila velikoservskog utega oko vrata dogodio baš slučajno u vrijeem kad komunjarski sustavi padaju svuda po Europi, kad više nema čehoslovačke, nego je ČEŠKA I - SLOVAČKA; kad više nema USSR-a, već se odjednom sve vraća na povijesnu Rusiju i okolne zemlje...

Čitavi se Narodi posvuda oslobađaju ropstva i jarma gamadi koja im je desetljećima pila krv, ali jedino se Hrvati ne smiju osloboditi od servskoga "prijateljstva" i orjunaško-komunjarskog "bratstva i jedinstva", za kojega smo zorno vidjeli kakv je usistinu već u prvom hrvatskom selu u kojega su servi upali i poklali sve živo?

I nakon svega - događa se što?

Servi od sebe rade žrtve.

"Nije to hrvatsko, mi smo tamo živeli vekovima" - pa ubaci psovku ovdje - mi smo tamo živjeli barem 10 stoljeća duže prije nego smo ih primili i dali im ruku mira, i to njima daje pravo za što?

Za Dalj, Viduševac, Vukovar, Škabrnju, Dubrovnik ... TISUĆE mjesta i gradova ovako mogu nabrojati, a koje su uništili u pišljive DVIJE GODINE - od '91. do '93?!

Pa se nad njima iz čista mira eto, nakon što su se Hrvati naoružali i obranili se, ubaci psovku ovdje, i opet odvije ničim izazvan genocid?

Ali servi nemaju kraja u svome zločinstvu, daleko od toga.

Oni još danas plaču i kako su im, ćale, keva, i svi ostali u Hrvatskoj ŽIVJELI SASVIM DOBRO do '91, vjerojatno svi u miliciji, i onda, iz njima "nepoznatih razloga", - kuršlus?

Hrvati bacili balvane na ceste, vjerojatno?

Odjednom su slavoservi iz vedra neba napadnuti svekolikom urotom protiv nebeskih servijanaca, a koji nemaju nikakove veze sa fefeljom, raškovićem, martićem, babićem, i ostalim im ćaletovim drugovima koji proglasiše "gvanicu kavlovac-vivovitica-kavlobag"?

Danas je 2015. godina, i hrvatski Branitelj je optužen jer je izrekao starohrvatski pozdrav Za Dom Spremni.

U Hrvatskoj.

Unuka none i noneta koji su bili u partizanima smatra provokacijom poziv da se taj pozdrav uvede u Hrvatsku Vojsku, jer smo i mi Dragovoljci tek nedavno pod tim pozdravom obranili ovu Hrvatsku od potomaka partizana i četnika jednako.

Mutavi kalamarko trabunja o "nekim drugim pozdravima", dok se sve orjunaško i četničko na zadnje noge diglo čudeći se toj inicijativi?

Bez obzira što je ta ideja potekla od borkovića, za koga svi znamo što je i kakav je, u čemu je problem makar se verbalno usprotiviti srbijansko-orjunaško-udbaškim napadima koji su na 20-godišnjicu "Oluje" udesetorostručili svoje napade na sve što je HRVATSKO?

Postoji li u Hrvatskoj i jedan-jedini DRŽAVNIK, koji će se napokon usprotiviti provođenju SANU2 memoranduma nad nama, i makar otvoriti pitanje, poslušati srce ovog ispaćenog i poniženog Naroda i reći: "pa ako su njima četnici antifašisti, nama će onda Ustaše biti osloboditelji"?

Jer i Ustaše su bili Hrvati, i borili su se za Hrvatsku kakvu-takvu; nema tog klasića, jakovine ili ikakve druge šugoslovensko-četničke podrepine koja ikako može ustvrditi i dokazati drugačije.

Pa kome onda oni defeciraju kvake, čeda četnička?

Ali ponovimo ono što bi svakome Hrvatu trebalo biti jasno od prvog razreda osnovne škole: nama su svima od četnika puno gori problem šugosloveni.

Nama su svima puno gori problem oni što se hvale kako su im nono i nona bili partizani, oni koji SVE gledaju kroz te prizme krvave zvezde i orjunaškog im porijekla.

Nikada Hrvat neće dobiti posla dok su takovi na vlasti u Hrvatskoj, nikada Hrvatska neće napredovati niti pedlja dok nam takovi kroje sudbine.

Niti Hrvati, niti Nijemci, niti Talijani, Niti mađari, niti Srbi - NITKO u Hrvatskoj neće živjeti život dostojan ljudi, dokle god se ne LUSTRIRA SVA ta šugoslovenska gamad koji se predstavljaju kao "antifašisti".

Za Dom Spremni, i Amen.

 

Darijo Strehovac - Streh