Naš komad kamenjara

Pin It

Hej prijatelji, kako ste mi danas? Ljudovi, zajebite sve ovih nekoliko dana ispred nas - veselite se tamo di je bitno - u srcima. Neka vam srca kucaju k'o jedno, i zajebite gamad totalno, oni ne postoje!postoje samo HRVATICE i HRVATI.

Hrvatski Branitelji i njihove obitelji posebno neka ove dane u srca prime sreću odakle god ona stizala.

Pogledajte u oči jedni drugima, ima tu i više od tuge i nesreće, ima tu još puno inata i života.

Obitelji stradalih, pogledajte djecu.

Pogledajte nas koji smo zbog poginulih živi, pogledajte našu djecu isto kao kaj gledate i njihovu djecu, jer nikoga od nas niti njih ne bi bilo bez žrtve vaših najmilijih.

I veselite se kao da su vaši najmiliji živi, jer oni od vas nikaj drugo doli toga ne bi htjeli.

Ima još toga puno i u svima onima koji se svakodnevno bude sa psovkom zbog hebenog buđenja općenito; ima još života u nama svima, samo si dajte ovih nekoliko dana srcu neka diše.

Ratnici dajte jedni drugima ruke i podijelite srca, smijte se i šalite sa stvarima zbog kojih se "normalnim" rvatićima diže kosica na glavi, il' ćelavcima na leđima.. hehe - jebi ih, oni NE ZNAJU.

Niti znaju niti će IKADA ZNATI - vi ZNATE O ČEMU PRIČAM!

I ne trebaju, ne trudite ih se niti pokušavati učiti.

Pogotovo se ne spuštajte na "usenasepodase" nivo "zlatne mladeži", dezerterčića i 40-godišnjih tek "diplomiranih inžinjerčića", poduzetnika, maminih ili tatinih sinčića i svi znamo kakove još kuge oko nas.

Kuge kaj po cajkama cupka i po cestama divlja, a po "tata naš'o poso" uredima "ureduje - zaboravite gamad barem na ovih nekoliko dana.

I pogledajte onda malo bolje oko vas, vidli bute kako nas "budala" ima još puno, a rastu i novi naraštaji, koji će k'o zreo kukuruz prerast sav taj partizansko-orjunaški kukolj, baš kako Marko reče: "Dan dolazi".

Pa bacite koju kost veselja i matićevcima, lovrićima i stipetićima, pa eto i onom zbunjenom kotromanoviću, onako iza leđa, neka ne zaborave tko su i kaj su.

Jebi ih, Božja su bića, za neki racku su i oni tu, isto ko i čudnovati kljunaši, eb ga.

na kraju krajeva, kad ne bi bilo takovih - tko biste bili vi?

S kime biste se uopće mogli usporediti, i biste li htjeli biti poput njih?

Životni krug se zatvorit mora, a predatori, hijene i lešinari nikada ne oskudijevaju, nije li vas život to do sada već naučio? Pa ne može ni najtuplji esdepejov ministar bez barem nekoliko stančina na račun branitelja, tko je to dosada u Hrvatskoj im njihovoj dosad vidio; i koga gnjurca njega i ostale zabole kaj većina nas odgaja djecu u maksimalno 40 kvadrata?

Al' aj' dobro - sve bu im se to vratilo, kad se najmanje nadaju, na način na koji ni u ludilu ne očekuju, tak' to ide, 'eb ga.

Zato barem ovih nekoliko dana psihopate iz svih 5 čula, pa i iz šestoga tko ga ima - izbrišite.

Nema ih - voda, ljudovi, voda...! ma kakva voda - led.

Iz vidnog polja izbacite sve koji se u naš Dan ne uklapaju - NEMA IH!

Sretan nam svima DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI, s ponosom se sjećajmo te i svih ostalih pobjeda nad zlom koje se nad nama i dalje nadvija.

Pustimo suzu za onima kojih nema, ali ne žalimo zbog njihove sudbine; oni su je prihvatili u trenutku kad su dobro svih stavili ispred dobra samih sebe.

Radije žalimo zbog neispunjene i nedovršene sudbine Hrvata - neizvršene VUKOVARSKE GOLUBICE nam, jer puno bi manje majki danas plakalo da su čitave bojne gardista izginule tijekom te akcije, nego kaj su se sami ubili nakon "mirne reintegracije".

Ali za tugovanje uvijek ima vremena, dani pred nama su dani veselja i slavlja.

Jer možda je mali, al' naš je.

Možda je za nekoga samo kamenjar, al' za nas je zemaljski Raj.

"Nema predaje, pjevajmo sinovi pobjede", reče čovjek, pa zato svim Hrvatima i Hrvaticama, hrvatski pozdrav s kojim smo kao HOS-ovci, HVO-vci, domobrani ili "zenge" krvarili još nedavno:

Za Dom Spremni.

Darijo Strehovac - Streh