Nikad zaboraviti 2.dio

Pin It

Ali daleko pa su šugosloveni stali na tome. Zapitajmo se zašto su naši generali zatočeni u haškom cirkusu, i zbog čega nam se tamo sudi? I to sa svom podrškom vladara Hrvatske? Sa svom podrškom i smešića, i yusipovića, i milovanovanovića... i svih onih onih koje sam dosad naveo već par puta, i čitave ogromne bulumente onih koje naveo nisam, ali svi znaju tko je tko?

Ovdje nema nepoznanica, ovdje postoje samo dvije strane. Hrvatska, i ona druga – strana prave, ISTINSKE - udružene zločinačke organizacije, sa eu i njihovim šugoslavenskim slugama na čelu.

Jer nama kao niti dosad, najveći neprijatelj nije srbija. Najveći neprijatelji Hrvatske su oduvijek bili šugoslaveni, i njihove „lepe kape“.

I ponavljam – kako je moguće pa su oni na vlasti? Pitajmo stoku.

Pitajmo ih i zašto nas guraju u eu? Još jednu frankeinstein-ovsku kosturnicu koja Neovisnu Hrvatsku nikada nije željela, niti je kanila dopustiti? Zašto kao obično stado ovaca ulazimo u tor gospodara naših najvećih neprijatelja? Od kad se za nas zna, zadnje kaj je "velebna" eu željela bila je jaka Hrvatska, najpoželjniji komad "nekretnine" u raspadnutoj "yugoslaviji"; a tome svjedoči i njihov odgovor i njihovi postupci u našim najgorim danima – tijekom srbijanske agresije.

Pa koliko glup i tup Narod mora biti pa ne vidjeti šumu od drveća?

Ponovimo gradivo po tko zna koji put: Sa engleskom i francuskom kao vođama, ta ista eu je šugoslovenima i velikosrbijancima dala 3 tjedna za zdrobiti našu Državu, pobiti nas koliko god žele i koga god žele; te kako bi i dodatno osigurali takav ishod – nametnuli nam enbargo na uvoz oružja za samoobranu.

Ta ista „pravdoljubiva“ eu je i previše dobro znala kako je tzv. „jna“ šugoslovensko-srbijanski instrument genocida, protjerivanja, masovnih ubojstava i konc. logora kakvi se nisu vidjeli od onih u 2. Svj. Ratu.

Pa kako ne bi znali kad su i tijekom 2. Svj. Rata bili saveznici, te podupirali velikosrbijansku „kraljevinu“ dokle god su mogli; odnosno dok se hrvatski šugoslaveni sa krvnikom „titom“ na čelu nisu nametnuli kao vojna sila jača od „kraljevinske“, a kamoli jača sila četničkih bandi kokošara i koljača? A čak i tada nisu odustali od "kralja" aleksandra i srbijanske "kraljevine", jer kako bi inače '91. "kralj" bio snimljen kako PAM-om puca po Zadru, tijekom "diplomatskog" posjeta vojvodi šešelju i "srbijanskoj krajini"?

Ili kako do danas nitko nije uputio neku diplomatsku notu nesuđenom "kralju", ili engleskoj čiji su ga specijalci čuvali, ali i radili tko zna još što po Hrvatskoj? Sjetite se Ahmića.

Ali eto, možemo uć u Guinessov-u knjigu rekorda i po još jednoj stvari: Hrvatska je prva Država koja je amnestirala ratnog zločinca - "kralja".

Ali idemo dalje, za iste pare - kako eu "pravednici" i "mirotvorci" sve dosad navedeno ne bi znali, kad je čitava srbijanska politika, zajedno sa politikom hrvatskih šugoslovena nakon 2. Svj. Rata predstavljala tek utjerivanja eu „pravde“, odnosno bila tek produžena ruka EU POLITIKE?

Sjetimo se kako su se ponašali tijekom Bitke za Vukovar, ili kad su rulje „jna“ pokuljale na svoj krvavi pir nad Hrvatima nakon konačnog pada Vukovara?

Njihovi su predstavnici i onda radili sve što mogu kako bi srbijanci napokon „zauzdali“ te nepokorne Hrvate, rukovali se sa od Interpola traženim kriminalcem arkanom dok su se u pozadini čuli krikovi žrtava; pokorno spuštali poglede pred „jna“ krvnikom šljivančaninom i svim ostalim koljačima, nekako „previdjeli“ sakupljanje ranjenika iz razrušene bolnice i njihovo odvođenje na Ovčaru, itd...itd...

Koliko je „jna“ oficira „pravdoljubiva“ europa osudila za zločine nad Hrvatima? Nula. Krvniku šljivančaninu su dali packu od nekoliko godina zbog čega? Potpuno nevezanog zločina, nakon što su ga oslobodili odgovornosti za masakr na Ovčari.

Ali neka, jer pitajte mene tko je počinio krvoproliće na Ovčari, kao i nad čitavim hrvatskim Termopilom Vukovarom, te nad čitavom Hrvatskom? Moj odgovor će uvijek biti isti: FAŠISTIČKA EUROPSKA ZAJEDNICA.

Tko i dalje diljem Hrvatske radi zločine? Tko ubija preživjele, tko po 24-ti put ubija pobijene? Odgovor je isti: europska zajednica, njen fašistički ustroj i njihovi fašističko-komunistički podanici koji danas utjelovljuju vladare i u Hrvatskoj, jednako kao i u ostalim bivšim republikama šugoslavije.

Tko iz Hrvatske radi koloniju, porobljava Hrvate i uništava same korijene Domovine nam? Odgovor je isti: eu.

„Prekomjerno granatiranje“.

Kazne koje je haški cirkus u suradnji sa yusipovićem, smešićem i ostalim šugoslovenima iz Hrvatske dodijelio generalima Gotovini i Markaču su samo još jedno ubijanje preživjelih, te ponavljanje ubojstava nad već ubijenima.

Pa prepoznajmo te „dužnosnike“ Hrvatske? Tko su ti likovi koji bez srama ili posljedica preziru Hrvatsku Neovisnu Državu, nariču za šugoslavijom,te svugdje u svijetu Hrvatsku i Hrvate predstavljaju u najgorem mogućem svjetlu?

- Dosadašnji „el presidente de la castro“, samoproglašeni i od današnjih vladara neometano doživotni „precednik“ na teret poreza Hrvata: veleizdajnik, krivokletnik, lopov, džeparoš... itd – sramota Hrvatske – DVA PUTA od stoke biran za predsjednika Hrvatske?

- Današnji „precednik“ „nečega“: klon bivšega, samo manje dlakav i bljeđi, hrvatski barjak mu je jedna od najomrženijih stvari, zbog čega konstantno krši i zakone RH. Također dezerter, jednakih pogleda na veleizdaju kao i bivši „el prezidente de la castro“, ali aktivniji suradnik haškog cirkusa; odgovoran za najodvratnije i najnebuloznije termine po kojima se tamo sudi hrvatskim Junacima, ali i čitavoj Hrvatskoj. Utemeljitelj zakona kojima se „sve Hrvate proglašava lopovima od rođenja“, ljubitelj „lepih kapa“ i četničkih spomenika, u slobodno vrijeme kolekcionar nekretnina diljem Hrvatske i beznadno zaljubljen u „lepog boru“... itd... Stoci „simpatičan“ iz neznanih razloga, do sada biran „samo“ jednom.

- Zadnji šef „nečega prije poznatog kao hrvatska stranka“, kleptoman mitomanskih razmjera, izbačen iz redova drugova jer nije mogao kontrolirati svoje kleptomanstvo. Jedan od najboljih suradnika haškog cirkusa, jer je bio šef „desne“ stranke; najpoznatiji po „lociranju, uhićenju i izručivanju“ hrvatskih Junaka Rata za neovisnost; čime je prvo prešutno, zatim javno odobrio eu optužbe protiv Hrvatske zbog obrane od srbijanske agresije, te pomogao spašavanje stotina tisuća ljudi u Hrvatskoj, ali i susjednoj nam BiH – proglasiti zločinom.

- Čelnica jedne od najmanjih i po imenu i radnjama najnebuloznijih stranaka u Hrvatskoj, ujedno i jedna od najomraženijih žena u istoj – utemeljiteljica tvrdnje o agresiji Hrvatske na BiH; tijekom više naraštaja na svaki način protiv hrvatske i hrvatske Neovisnosti; jedna od najodanijih plaćenika haškog cirkusa i eu – glavna i odgovorna za današnje odnose sa eu.

- Vicekancelar iste stranke – prvi „podpredsjednik Hrvatske“ – dosada nepostojeća, od istog izmišljena nebulozna titula za nebuloznog lika; jedan od najomraženijih muških (?) političara u Hrvatskoj. Tzv. „poduzetnik“ bez projekata, višestruki ubojica autom na cesti, jedan od likova koji, uz udbaške ubojice obitelji perković (savjetnike „precednika“ (!?)) čitavu Hrvatsku drže taocem, za što su tijekom lova na hrvatske generale isti ti likovi optuživali baš generale – hrvatske Junake.

- Današnji šef družine pere kvržice: lik vječno naćubljenih usana, tupog pogleda, tupavog svjetonazora, nedutupavih izjava, te po vlastitim riječima – ljubitelj jednoga od 10 najgorih masovnih ubojica i diktatora u povijesti svijeta - „tita“. Najpoznatiji po nebuloznim, rasističkim ili licemjernim izjavama u i izvan Hrvatske – samoproglašeni slučajni premijer „slučajne Države“; najvjerovatniji razlog zbog kojega je Hrvatska izgubila svu potporu Njemačke Države; hobiji su mu nepotizam i citiranje Biblije, iako u Boga ne vjeruje.

A to su samo 5 glavnih sadašnjih i jedan „doživotni“.

Pa sad zamislimo kakovi su oni koji im služe, i samo se usudimo zamisliti budućnost naše djece uz takve likove...?

nastavlja se...

Darijo Strehovac - Streh