Kreteni

Pin It

Ovih se dana postavlja puno pitanja, ali sva se mogu svesti na jedno. Zašto? Zakaj? Za šta? A zašta, sriću im vrag odnija!? Predsjednik Hrvatske je lik koji do Hrvatske ne drži niti koliko do crnog ispod nokta. Bivši predsjednik Hrvatske, kojemu je Hrvatska šaka trnja u očima, pa to trnje liči na obrve - je i dalje predsjednik Hrvatske; koliko god to čudno zvučalo.

U Hrvatskoj se planski proganjaju, teroriziraju i ubijaju SVI oni koji su devedesetih stali u obranu Domovine protiv srbijansko-crnogorskog agresora.

One koje milicija ne ubije na licu mjesta izručuje se stranim političkim sudovima, ili ih se, po instrukcijama tih istih sudova osuđuje na drakonske kazne u samoj Hrvatskoj.

Čitavo to vrijeme - srbijanski agresori slobodno šeću po Hrvatskoj, imaju prednost u svakom vidu života; i dalje nekažnjeno ubijaju, siluju, pale i pljačkaju.

Mediji u Hrvatskoj su preslika medija iz doba jugoslavije - čak štoviše - rijetko se koje prezime šefova medija promijenilo od doba jugoslavije do danas.

Od 40 sudaca VRHOVNOG SUDA RH - SAMO JEDAN NIJE BIO "SUDIJA" I ZA VRIJEME jugoslavije; i čemu se onda čuditi tome kaj je ti isti "sudije" hrvatske generale tretiraju kao teroriste, zločince, i ono najgore - rušitelje im te iste, voljene jugoslavije?

Ljudi su apatični, zatupljeni, izigrani, siromašni, i maltretirani na sve načine - od poslodavaca ili birokrata, do milicije i zakonodavaca; pa sve natrag do tih istih "sudija", koji im živote kroje po uzoru na sjevernu koreju.

Mediji im svakodnevno bezočno lažu, djeca su im u školi PRISILJENA učiti krivotvorenu povijest, a i sami su svakodnevno bombardirani yugo-eu propagandom, koja ih spriječava u otvaranju očiju, i opstruira im se svaki pokušaj stvarnog obrazovanja u vezi dužničkog ropstva u koje nas sve agresivnije guraju.

Ukratko - Berlinski je zid možda pao, ali komunizam je u Hrvatskoj življi nego ikada; jer u Hrvatskoj - čak niti 2. svjetski Rat još nije završio.

I dok jugoslovenski mediji Hrvatima ispiru mozak istom onom propagandom koja je hrvatskom vladala i desetkovala nam stanovništvo na brojnim križnim putevima - boljševički zločinci su zaizeli sva mjeta moći, i iz Hrvatske su stvorili šugoslaviju u malom.

Zato, Hrvatice, "Hrvatice", Hrvati i "Hrvati - nemajte nikakve brige o ponovnom vraćanju "yuge" - "yuga" iz Hrvatske nikad nije niti otišla.

Sve kaj vas još čeka jest - velika srbija. A onda se žalite eu upravi vodovoda.

Ali ovaj sam traktat počeo sa pitanjima, pa evo onda još nekoliko, po mome mišljenju bitnih:

Pred Hrvatskom su, kao i devedesete - POVIJESNI IZBORI.

Hoćemo li zadržati neovisnu Državu i živjeti kao Ljudi, ili ćemo se naguziti i utopiti se u jednoj velikom pederskoj paradi ? - s tom razlikom kaj će ovoga puta EU MILICIJA dobro paziti da niti jedan hetero Hrvat ili Hrvatica - ne odbije guženje od strane "paradista", odnosno prvog pedera koji vas bude htio naučit kako je homo - "normalno".

I jao vama ako se promptno ne naguzite, jer onda vas čeka sud u nizozemskoj, gdje će vam suditi pedofilska stranka.

A anonimni članovi te stranke su ista ona govna koja su s ušljivim perikama na glavama generale Gotovinu i Markača osudila na drakonske kazne, iz nekoliko razloga: pod prvo jer se nisu dali naguzit srbijancima; pod drugo jer su oslobodili ogroman dio Hrvatske od srbo-četničke žgadije; i kao zadnje - jer su priveli Rat u BiH kraju, kaj čitava "poštena" eu nije uspijevala godinama.

Ali to su stvari koje već svi znamo, nadam se, i zakaj se ne pozabaviti "unutarnjim" pitanjima? Jer kao naši generali i ostali Branitelji u hagu su, je l' te - "vanjska" pitanja?

Nabijem na čistač WC školjke svakoga tko je do ovoga trenutka tako razmišljao. Osim pedera. Oni i dalje tako razmišljaju, i u tome bi uživali.

Pa ajmo:

Zakaj, recimo, HDSSB ne stane uz generala Sačića i ABH?

Zakaj HSP, HČSP i A-HSP ne stanu uz generala sačića i ABH?

Zakaj SVE HRVATSKE stranke, udruge i pokreti - ne stanu uz generala Sačića i ABH?

NE POD, VEĆ UZ! RAME UZ RAME.

Neka im se veli svima: UZMI FUNKCIJU KOJU GOD HOĆEŠ, AKO TI JE DO TOGA. AL' ZNAJ KAKO ĆEŠ ODGOVARAT AKO NE ISPUNIŠ OBEĆANJE HRVATSKOME NARODU!

ODGOVARAT ĆE TE AKO ODMAH NE ISPRAVITE NEPRAVDU I NE LUSTRIRATE SVU KOMUNJARSKU I YUGO-ČETNIČKU GAMAD.

ODGOVARAT ĆE TE AKO POLOŽAJ BUDETE KORISTILI ZA SVOJU KORIST, UMJESTO ZA KORIST HRVATSKE DRŽAVE I HRVATA.

Je li možda u tome stvar? Fakat se nadam kao nije.

Jer deklarativno je, čini se, Cilj svima isti (stranački) - pa ako se misli ozbiljno i iskreno - zakaj se ne može zajedno sa BRANITELJIMA!?

Za kaj će se onda na izborima boriti stranke koje "ne mogu sa Braniteljima"?

Za 3 mjesta u saboru?

Na dan kada je general Brodarac umro, zbog izravnih posljedica veleizdajničkih vladara Hrvatske, te njihovih podložnika u pravosuđu - "barba luka" - jedan od najpoznatijih "konvertita" s boljševizma na "demokraciju", SVU JE TROJICU ZASTUPNIKA HDSSB-a IZBACIO IZ SABORNICE! TOLIKO VRIJEDE VAŠA TRI USRANA MJESTA U SABORU!!

A NE ZABORAVIMO NITI RAZLOG? Htjeli su stanku od 10 minuta KAKO BI UPOZORILI NA ZABRINJAVAJUĆE ZDRAVSTVENO STANJE JOŠ JEDNOG HRVATSKOG POLITIČKOG UZNIKA - GENERALA MILANKOVIĆA.

Za KAJ se onda stranke na izborima moraju boriti?

Za ta pišljiva 3 mjesta, ili za ČITAV HRVATSKI SABOR?! JEBO JA VAS SVE I VAŠA 3 MJESTA U TOM SABORU!

MORAM LI JA, NITKO I NIKAJ, POSTAVLJATI TO PITANJE OPET I OPET MILJON PUTA DOK NE SJEDNE U VAŠE GLUPE I GLUHE, "POLITIČKI ISKUSNE" UŠI, DEBILČINE SMRDLJIVE!? IZDAJICE JEDNAKE ĐAPIĆU, MESIĆU, YUSIPOVIĆU I SVIM OSTALIM "PLUTALIMA" SEPTIČKE JAME ZVANE HRVATSKA POLITIKA!?

Pa učite od neprijatelja, sponzoruše prčljave! Pederi nedotupavi! Prikriveni saboteri! Peta kolono! Dezerteri i kukavice!

Pogledajte neprijatelje, i upitajte se Zakaj sva ona gamad sa krvavim "zvezdama" i "kraljevskim" kokardama sjede zajedno, i niti jedan oči drugome ne kopa?

Zakaj s njima u koalicije ulaze i neki "od vas" - tzv. "pravaši"; i time nam kopaju još dublju jamu - to je septička jama kojoj uopće ne želim prilaziti, ali stanimo malo na loptu?

Zakaj?

Hrvatski Narod je izjeban, prejeban, pregažen valjkom i upravo nas sve "čipiraju", prije nego kaj nam stisnu robovske žigove na ramena.

I kako ćemo drukčije izići iz te jametine?

Kako će taj zatupljeni Narod uopće i znati za koga glasovati kad je sve kaj im mediji u Hrvatskoj serviraju glupost, apatija, defetizam, i žbirovi koji sikću o "političkom iskustvu".

"Novinari" koji Hrvatsku mrze kao trn u oku, i trulež koja se valja u saboru kao krdo svinja!?

A ono najžalosnije jest kako je upravo Ta šaka jada SVE kaj stoji kao prepreka ispred Hrvata i Hrvatske.

Za kaj?

Ni za kaj. Samo za Hrvatsku.

Sjednite kao ljudi, a ne "iskusni političari", jebala vas politika ! i kao i devedesetih - stanite uz Branitelje.

Pokažite Narodu kako se i vi možete ujediniti protiv današnje verzije "JNA" i pobunjenih srbijanaca - vladarske klike iz kumrovečke škole koji se napuhuju i čine velikima, sami sebe kite odličjima, i razmeću se moći i milicijom.

Pokažite Narodu kako su i hdz, i sdp, a kamoli oni pripuzi od stranaka koji se vuku za njima tek tigrovi od papira, potpuno isti kao i srbijanska "nepobediva armija" devedesetih; pa će se i Nacija ujediniti, i u sljedećem će mo se trenutku čuditi toj šaci jada koja je stajala između nas i Slobode.

U sljedećem će mo trenutku svi opet ponosno hodati Hrvatskom kao Hrvati, i čak i onaj zadnji nevjerni Tomo će pasti na koljena i ljubiti zemlju u koju danas NE VJERUJE.

Hrvatski će Sabor opet biti HRVATSKI; hrvatski će sudovi NAPOKON BITI HRVATSKI; hrvatska će policija opet biti HRVATSKA; hrvatsko ćemo More opet učiniti HRVATSKIM; hrvatski će KRUH OPET BITI NA POLICAMA HRVATSKIH TRGOVINA!

Hrvatski će seljak opet obrađivati HRVATSKU zemlju; hrvatski će čovjek opet jesti HRVATSKI HRUH, I PITI HRVATSKU VODU.

Hrvatski će se Domovi opet grijati HRVATSKIM plinom; hrvatska će djeca NAPOKON IĆI U HRVATSKE ŠKOLE; na kioscima i u knjižnicama će se napokon nalaziti HRVATSKE knjige i časopisi - pisane na ISTINSKOM HRVATSKOM jeziku.

Hrvatski će Branitelji moći SLOBODNO hodati SVOJOM Hrvatskom; HRVATSKI će tužitelji proganjati ISTINSKE zločince; OD MRAKA ĆEMO NAPRAVITI DAN.

Kaj stoji između Hrvatske i te slike?

Šaka jada. Šaka jada koja nas drži taocima u VLASTITOJ zemlji.

DO KADA - KRETENI?

Darijo Strehovac - Streh