Jedan od najmanje 300 tisuća

Pin It

Četnika paravinju, koji je po svome kazanju bio u Vukovaru tijekom i nakon rušenja i okupacije toga grada, uključujući i Ovčaru - uhapsila je nedavno milicija republike šumske. Kaj to znači za Hrvatsku i Hrvate? Za yusipoviće, rekomovce, veliku britaniju, lepu jacu i ostale sluge te iste britanije - to znači puno.

Jer njihovi, "hrvatski" mediji su ovako nekaj jedva i dočekali.

Sada će, a već su počeli, nakon rušenja kule od karata zvane "rekom" - svi zagovornici te britanskosrbijanske inkvizicije i sličnih yugosprdačina, poduprti medijima, dobiti novi vjetar u leđa; i nemojte se čuditi ako uskoro ne pokušaju i opet, PROTIV VOLJE NARODA, izglasati neki "eu" zakon po kojemu referendumi ili potpisi za organiziranje takvih inkvizicija nisu niti potrebni, već će lomače za vještice/Branitelje - naslagati i sami - silom tog "zakona".

Tek sada yusipovići, štrpci i ostali četnici, yugozastupnici i "antifašisti" opet imaju streljiva za proglašavanje sljedećeg dijela njihove "pravednosti"; unatoč glasu Naroda, a sa samo jednim ciljem - osnivanja malog haškog suda koji će suditi prvenstveno Braniteljima.

Dobro su to odigrali, zapravo - jer koliko se sličnih zločina događa po Hrvatskoj i okolnim nam zemljama, ali tek su sada prepoznali "vrijednost" jednog manijaka, upregli ga u svoje medije, i krenuli u novu bitku za vraćanje Hrvatske u Srednji vijek?

Do sada ih takve "sitnice" nisu zanimale, a to iščitavate iz svake vijesti crne kronike bilo kojeg dijela Hrvatske. Kako?

Kada ste zadnji puta pročitali vijest koja počinje senzacionalnim naslovom: "I. J. - nekadašnji pripadnik vojske "sao krajine"počinio djelo to i to"?

Nikada.

Ali suprotno tome: koliko ste puta u tim istim "hrvatskim" medijima pročitali i čuli vijest: D. S. - "bivši Branitelj počinio djelo to i to"?

Ali danas su, nakon kaj je rekom otišao u smeće kamo i pripada, odlučili u prvi plan staviti jednog četnika - ubojicu i serijskog silovatelja - paravinju; i iz dana u dan nas bombardiraju vijestima o tom jednom-jedinom zločinu koji se dogodio; kao da se dosada nije dogodio NITI JEDAN SLIČAN SLUČAJ!?

Kaj nam to govori o njihovom odnosu prema SVIM OSTALIM SILOVANIM I POBIJENIM ŽENAMA TIJEKOM SRBIJANSKE AGRESIJE NA HRVATSKU!?

Govori nam kako su yusipović i njegovi zločinački savjetnici i više nego dobro upoznati sa jednom od najpoznatijih izjava njihovog komunističkog idejnog vođe, staljina - "milijun mrtvih je statistika, ali jedan mrtav je tragedija".

Ali koliko su crne njihove duše, i koliko je paklenska njihova politika, koju do najfinijih nijansi oblikuju engleski zapovjednici i pridodani im komunistički "kuriri" - svakome mora biti jasno zbog činjenice kako se oni, unatoč tome kaj je ovaj krvavi zločinac i ubojica optužen za nekoliko silovanja u BiH, pa čak i osuđen u srbiji - i dalje prema njemu odnose kao prema - "hrvatskom građaninu".

Zamislite koliko su crne te prodane duše, koje do dan-danas NE RADE NIKAJ NA IZRUČENJU "HRVATSKOG GRAĐANINA" I HRVATSKOG BRANITELJA VELJKA MARIĆA Hrvatskoj, a niti su mislili ikaj učiniti za purdu; ali se sad busaju u prsa "svojom borbom"/"der seine kampf" - za izručenje tog četničkog čudovišta - kome?

Sudovima koji svakodnevno zatvaraju hrvatske Branitelje, ali čudovišta kao paravanja puštaju da slobodno hodaju, iz jednog jedinog razloga.

Jer eu pazi da se niti jednom četniku i srbijanskom zločincu u Hrvatskoj ne naruše "prava". Na taj je način taj serijski silovatelj i ubojica u Hrvatskoj radio čak i na 2 mjesta odjednom; nitko ga nije smio taknuti; čak niti POTVRDU O NEKAŽNJAVANJU NIJE MORAO IZVADITI na tim "hrvatskim" sudovima?

Pokušajte se zaposliti vi - "hrvatski građani" Hrvati, ili AJME ! - hrvatski Branitelji - bez potvrde o nekažnjavanju, i jasno će vam biti kakovu politiku vodi ovakva vlada, i kakova je "pravda" na djelu u Hrvatskoj, po kojoj hodaju nebrojeni zločinci jednaki paravanji i njegovim "drugovima".

Partizanima, ili četnicima, svejedno, jer i četnici su danas proglašeni antifašistima.

A Branitelji fašistima.

I zato ga se čak niti danas, niti vladari Hrvatske, niti njihovi psi iz medija ne usuđuju prozvati onim kaj jest: četnikom, već ga usprkos svim strahotama koje je počinio - maze onim posranim, abolicionističkim i "višijevskim" riječima - "hrvatski građanin"?

Koji je, po vlastitim riječima: "bio na Ovčari, i vidio šta se događalo"!!

A sad vi sami procijenite - je li takav nečovjek u Vukovaru pomagao Hrvatima i zarobljenicima, ili je radio ono kaj mu se najviše sviđa, i kaj mu najviše odgovara - klao, ubijao i silovao?!

KOLIKO JE VUKOVARKI MUČENO, SILOVANO I UBIJENO OD STRANE TOG STVORENJA i NJEGOVIH "DRUGOVA"!?

Ali njega je do dan - danas, baš kao i predsjednikovog savjetnika perkovića - štitila ta svevideća i svevidljiva - udba. Mreža jugoslavenskih ubojica kojima najveće ljudsko blago u Hrvatskoj nisu niti djeca, niti akademici, niti seljaci, niti radnici.

Ne, njima su najveće blago - paravanje. Četnici, orjunaši, komunisti, ubojice, silovatelji; i zbog njih će izmisliti i tisuće novih zakona, samo kako bi zgazili Hrvata i Hrvatsku.

Razmislite malo, i zapitajte se: - ZAKAJ JE to četničko govno u Hrvatskoj bilo zaštićeno k'o lički medvjed?

Iz jednog jedinog razloga - baš zato jer je četničko govno, i jer je živio u Hrvatskoj, gdje vladare yugo-četnička govna. Kojima su najveći neprijatelji: BRANITELJI, NACIONALNO OSVIJEŠTENI HRVATI, INTELIGENCIJA, DOMOLJUBLJE, VJERA, I ZDRAVA OBITELJ.

Otvorite oči i uvidjet ćete kako između paravanje i "hrvatskih" pravosudnih institucija", kao i milicije koja se ubrzano "europezira"/srbizira - RAZLIKE NEMA.

I zato mi se povraća kad slušam ili čitam "hrvatske" novinare po "hrvatskim" medijima koji ko papige ponavljaju riječi "hrvatske" vlade i milicije "hrvatice" kosorke - "mi ćemo tražit izručenje Hrvatskoj - odmah, odlučno, pod svaku cijenu..."

Ma koga zabole hoće li taj JEDAN JEDINI četnik za ovaj zločin biti izručen Hrvatskoj ili neće!? Pa u Hrvatskoj je živio bolje od većine nas, unatoč svim zločinima koje je počinio, i kaj će se sad promijeniti time kaj će ga/ili neće - neka šuga od države, koju Hrvatska po sili ISTINSKE PRAVDE nikada nije smjela niti priznati kao državu - izručiti Hrvatskoj?

Kome to diže "rejting", i kome to odgovara? Tko ga je i uhitio, na kraju krajeva? Ova i ovakva Hrvatska nije, a ZNALI SU KAJ JE I TKO JE TO ČUDOVIŠTE! Više od desetljeća su sa njim pirovali po birtijama, štitili ga, isplaćivali mu plaće i davali mu posao kojega nema skoro 400 tisuća Hrvata!! Znali su gdje radi, kaj radi, čak se i tužakao po Hrvatskoj - jednostavno je ZNAO kako mu je OVAKVA Hrvatska - sigurno "lovište" - jer tko zna koliko se djevojaka koje je možda silovao nije niti neće javiti?

A zakaj i bi? Pa ovakvi bi sudovi prije sudili njima nego njemu. Posebno jer je sada postao bitan "politički čip". Za koga?

Za srbiju. A srbija, za razliku od hrvatskih debila i lopova - takve "čipove" NIKADA ne propušta, i nemojte se čuditi ako jadna djevojka na kraju bude proglašena krivom za svoju smrt. JER TO SE HRVATSKOJ DOGAĐALO, A I DALJE NAM SE DOGAĐA - SVAKODNEVO!

ZLOČINAC JE ŽRTVA - ŽRTVA JE ZLOČINAC. To je današnja pravDA u Hrvatskoj, i točka.

A koliko još paravinjinih "drugova" radi to isto, sve preko naših leđa?

Provjerava li milicija lepe jace dosjee njegovih "drugova"? Rade li se trenutno "odlučno" i INTENZIVNO obavjesni razgovori sa SVIMA KOJI SU PO PROFILU I DJELIMA SLIČNI PARAVANJI? Istražuje li se je li djelovao sam? Koliko je još osoba nestalo, koliko djevojaka silovanja nije niti prijavilo?

Hodaju li kordoni milicije uz djevojke kod Drniša, ili je li barem pala glava onoga koji nije toj djeci osigurao javni prijevoz do škole?

RADI LI POLICIJA IKAJ KAKO BI ZAŠTITILA HRVATE I HRVATICE OD ZLOČINA "HRVATSKIH DRŽAVČLJANA" KAO KAJ JE PARAVANJA?

MA KAKVE JA TO GLUPOSTI PIŠEM??! PA PRIRODNO KAKO - NE! NADA! NJET! ZERO! NO!

Ma tko je jedna djevojka naspram velepoštovanog "hrvatskog građanina" - bivšeg i sadašnjeg četnika - "svjedoka" sa Ovčare!?

Nemojmo se samo čuditi ako za godinu dana ne postane novi stanimirović, džakula, pupovac...!?

I zakaj bi ikoga bilo briga traž li milicija lepe jace sada "odlučno" njegovo izručenje ili ne? Njegovo izručenje bi na ruku, ponavljam, išlo samo republici šumskoj, a istim slijedom i srbiji?

Jer ako je do sada bio slobodan, nakon toliko silovanja i ubojstava za koje se zna i ne zna, a pogotovo ubojstava i silovanja tijekom njegovog četnikovanja tijekom "krajine" !? - ma koga zabole hoće li ga tetošiti "hrvatska milicija" ili srbijanski suzločinci u republici šumskoj ili četnikadiji?

Jer bi izručenjem tog stvora svi "yugovići" i engleski im mentori imali presedan po kojemu će poslije yusipović i lepa jaca srbiji, pa čak i šumskoj predavati Branitelje kao na pokretnoj traci.

Jer TO SE TRAŽI! Četiri nova suda za hrvatske Branitelje se otvaraju. Skoro 20 tisuća Branitelja je na popisu ZA ISTRIJEBLJENJE!!

Hoće li Hrvatskoj biti bolje nakon trpanja svih Branitelja u zatvore, i to još srbijanske, ili one republike šumske?

Hoće li obitelji pokojne djevojčice biti lakše ako će znati kako će njihovi porezi plaćati njegov odmor u hrvatskim zatvorima?

Ili hoće li IKOME od Hrvata biti lakše, znajući kako je jedan od 300.000 bivših pripadnika vojske "sao krajine" koliko ih živi samo u Hrvatskoj - u "hrvatskom" zatvoru!?

A koliko ih je ostalo "nedostupno sudovima", ili im dosjei leže pod pola kile prašine, ili kao i četnički generali - primaju HRVATSKE MIROVINE - PO ZAKONIMA SFRJ!? JER TO JE YUSIPOVIĆEVA "PRAVDA" U HRVATSKOJ!

Njegova "pravda" se svodi na to da se diljem Hrvatske paravanje i njemu slični u prsa busaju svojim zločinima - i ZNAJU kako su u Hrvatskoj sigurni! Pa ljudi, to je sam izjavio: "u srbiji bi mi život bio ugrožen".

Osim njega i njegovih "drugova" četnika po Hrvatskoj, tu su još nebrojene stotine tisuća po srbiji, republici šumskoj, bosni ili bilo gdje drugdje - gdje su ZAŠTIĆENI iz jednog jedinog razloga - JER SU SRBIJANSKI ZLOČINCI.

Ne želim previše dužiti, ali želim da svi shvate kako će ovaj slučaj srbija i hrvatski yugosloveni i "antifašisti" za svoje ideje, težnje i ideale iskoristiti maksimalno; i nemojte se čuditi svim smećem kojim će nas i politička vrhuška, a i njeni psi iz medija zasipati u budućnosti, temeljeći svoje zlo na ovoj tragediji.

Zato na kraju želim samo izraziti sućut SVIM SILOVANIM DJEVOJČICAMA, DJEVOJKAMA I ŽENAMA TIJEKOM SRBIJANSKE AGRESIJE NA HRVATSKU I OKOLNE NAM ZEMLJE, ponoviti žaljenje i sućut obiteljima svih onih čije su žene uz to i ubijene; i prirodno - izražavam sućut obitelji Bilić, kao i svim ženama koje su doživjele slične sudbine i nakon srbijanske agresije.

Jer nemamo prava zaboraviti NITI JEDNU žrtvu; pa ako trenutni predsjednik HRVATSKE ima obraza maloj djevojčici Simić (jer ja ću je se uvijek sjećati kao djevojčice, bez obzira kaj jovo ne zna niti tko je ona) držati lekcije o zločinima nad grupom srba - ja si uzimam za pravo PODSJETITI ČITAVU HRVATSKU I OKOLNE NAM ZEMLJE (UKLJUČUJUĆI BiH) - NA ORGANIZIRANA I PLANSKA SILOVANJA NEBROJENIH TISUĆA ŽENA KOJE SU VELIKOSRBIJANSKA POLITIKA I NJENI ČELNICI ČINILI TIJEKOM TIH AGRESIJA, A NIKADA TO NISU NITI PRIZNALI, NITI SE KOME ISPRIČALI.

Treba li sa takovim ljudima uopće imati posla, barem dok u SVOJOJ DUŠI ne nađu za svrsishodno makar ispričati se? Ja nikada.

A oni koji sa njima još i piruju i "druguju" - za njih nemam NITI JEDNE LIJEPE RIJEČI.

Darijo Strehovac - Streh