Ja Hrvat? Ne. Ja sam Hrvatski branitelj

Pin It

Hrvati i ljudi: ona bulumenta mediokriteta, lopova, izdajnika, pijanaca i stoke kaj se svako malo pa okupi na onoj sprdnji od "zastupanja naroda" na Markovu trgu nas i dalje zatrpava "zakonima".

A te zakone, kako ih ne bi morali izmišljati sami između orgijanja ili pljačkanja onoga kaj se u Hrvatskoj još opljačkati stigne, jerbo to uzima vremena - kaj rade?

Naravno - prepisuju ih.

To za nas možda i ne bi bilo toliko loše kad ih ne bi prepisivali iz eseferjot zakonika, a tu i tamo ubace i koji "zakon" iz Cambodie. Pardon - po jeziku hrvatskih vladara - Kampučije.

Eto neki dan, pred nekoliko pospanih tjelesina i ona žemska kaj je s kalmetom do grla uvaljana u govna i pljačku ljudi u Zadru, pa "po zaslugama" postala ministrica - u jedno deset minuta izgrgoljala vreću novih "zakona", zakonika, stavaka, i na kraju, pošto je i sama zadrijemala prilikom čitanja - nije ni skužila kako je pročitala i listu za šoping ovaj vikend na Havaiima.

Nama je najzanimljiviji "zakon" kojega je izgrgoljala odma' između "zakona" o temperaturi smrznutih purica u dućanu, i "zakona" o dozvoljenoj širini kurtona u RH, je l' te? -" ZAKON O PROPISIVANJU KAZNENOG DJELA SRAMOĆENJA I KLEVETE".

Vi ga se stariji sjećate još iz šugoslavije. Tada se zvao: "ZAČEPI USTAŠKU GUBICU, IL' ĆE TE MRAK POJEST".

A mnoge je i pojeo.

E, pa yugoslaveni i hrvatice - to nam se diiiivno vrijiieeme ljuubavii, miiira i leepih kaapa - VRAĆA!

"Potpredsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks (HDZ) danas je u pojedinačnoj raspravi o prijedlogu Kaznenog zakona posebno pozdravio propisivanje kaznenog djela sramoćenja i klevete, čime će se, po njegovu mišljenju, stati na kraj dijelu medija kojima je jedini cilj sramoćenje pojedinaca iz političkog i javnog života..." - izjavio je neki dan onaj čekinjavi "zastupnik" kaj svako malo otresa rukave lijevo i desno, a barba luka mu onda mora šapnut: "nema belih miševa, vlado, samo ti se čini..."

Obrazložimo dakle, malo bolje - u kaj se ova zemlja ubrzano pretvara:

Znači, ako ja VJERUJEM kako je jovo yusipović izdajnik, i kao dokaze za tu izjavu upotrijebim sve njegove dosadašnje političke i privatne poteze, ja idem u zatvor zbog svog mišljenja, odnosno SVOG UVJERENJA?

Hoće li jovo onda prekosutra vratiti i zakon njegova tate, po kojemu su oni koji VJERUJU u Boga neprijatelji države?

Prokleta gamad. Prokleta, usrana gamad, vrijedna giljotine. To, recimo, JA mislim o trenutnim vladarima Hrvatske.

Bih li se u zatvor zbog toga svoga mišljenja trebao prijaviti sam, ili će to jednostavno opet nazvati: "verbalni delikt", kao u neprežaljenoj im šugoslaviji, i na "posao" vratiti nekoliko tisuća "špiclova"?

I gdje je tu onda sloboda govora? Gdje je sloboda razmišljanja?

Gdje je Država i gdje su ljudska prava?

Jer zanimljivo je kako se nitko iz tzv. udruga za ljudska prava nije oglasio u vezi ovog terorizma nad Hrvatima, nije li?

Zakaj bi sad pak to moglo bit'?

Bi li to moglo biti zato kaj su debeli pušovski, drolja teršelićka, četnik štrbac i ostali "humanisti" (ali humani samo za posebnu Naciju) također prvi na udaru javnog mnijenja u Hrvatskoj, te se oduzimanjem Hrvatima prava na razmišljanje i govor - i nijma dodatno povećava moć kojima iz Hrvata rade stoku?

Sagledajmo scenarij, dakle.

Ne znam koliko vas to zna, ali "EU" već debelo koristi činjenicu kako u svakog od vas sa novijim laptopom već zuri microsoftova kamerica (24/7), koju je NEMOGUĆE ugasiti, osim softverski. Dakle - morali biste ljubazno zamoliti Microsoft neka je ugasi. Ajmo vidjet hoće li vam uspjeti, jer poznato je kako je već odavno donesen čak i zakon po kojemu i Google mora surađivati sa tajnim službama.

Ista je stvar sa mobitelima, u koje se već masovno po zakonu trpaju GSP uređaji, a bespilotne letjelice za nadzor građana već su iskušane i naručene masovno, al' eba te miš... - pa "đe ja ode?"

Vratimo se mi lijepo u lokalnu birtiju, i pogledajmo oko sebe kroz "naš" dim, i osjetimo taj "naš" korumpirani, izdajnički smrad vladara Hrvatske; a ostavimo sad ostatak "EU" na miru.

Za sad?

Uglavnom - Dakle - ako velim, recimo: JA mislim kak je šeks pijandura psihički i politički na tragu mao-ce tunga, jaca priglupa tuka koja izgleda k'o da jede botoks za doručak pa joj cerek ne silazi s lica, stanimirović najobičniji četnički terorist, itd... itd... sve kaj mislim o zoološkom vrtu u onome saboru na Markovu Trgu - hoće li me snimiti kamera koju bajić bez naloga smije postaviti u moj stan, kako bi po mene za 10 minuta došla milicija koja već odvodi Branitelje bez razloga, naloga ili imalo poštovanja prema ikakvom zakonu, i hoće li me strpati u istražni zatvor u kojemu me bez ikakvog razloga ili dokaza smiju držati tko zna koliko dugo?

Jer to su zakoni koji se donose svakodnevno, i ovo nije nikakva šala.

Na nama je, hrvatići i hrvatićice. Sve je to samo na nama. U rupu, šupu, na klupu, ili SVI NA OKUPU?

Na nama je svima.

Jer osobno se sve manje čudim ljudima koji ne žele biti Hrvati, i ne krivim ih nizakaj.

Štoviše, bilo bi bolje za mene da sam se rodio sličniji njima.

Na ovome svijetu.

Ali lagao bih i kad bih rekao kak mi je žao. Jer nekako se ugodnije osjećam u ovoj koži. Više kao čovjek, manje kao dezerter, ili stoka sitnog zuba.

Darijo Strehovac - Streh