Nema predaje !

Pin It

Doooobro juuuutroooo, Hrvatskaaaaa!!! Tim je riječima započinjala američka radio emisija u istoimenom filmu: "Good morning Viet Nam". Kako ste mi danas? Dobro? Ide nekako? Gura se? ma pusti me u racku? Fak of? A koji si mi ti racku?

Oooo, daaaa... to je Hrvatska koju poznajem od otprilike - 1995. godine, pa sve do danas.

Hrvatska.

Hahahahaha - smiju nam se sa svih strana na spomen toga imena, ali kome se smiju, tko se smije, i zakaj se smije?

"Tko visoko leti - nisko pada" - govore oni koji su nam još i naklonjeni, a ostalih 90% svijeta - ahahahahaa!!!!

Kada oni ostali pogledaju zemlju sa toliko sitnih duša; lijenih, komunjarskih nabiguzica; čovjekolikih stvorenja red carpetom ispranih mozgova; uspavanih "hrvatskih intelektualaca"; korumpiranih lopova zvanih političari; petokolonaša sa basnoslovnim plaćama i "penzijama"; neumrlih "prvoboraca" i njihovog izdajničkog potomstva; potpuno zatupljenih studenata i njihovih profesora, djece yugosrbo-oficira; ma uopće - toliko šljama u ijednoj zemlji kojom ne vladaju Pol pot ili slični - mogu se samo smijati, jer tolika količina takvog priglupog, nepismenog ili polupismenog šljama ne postoji niti u jednoj-jedinoj republici bivše yugoslovije.

Gooooouud moooouurning, Hurvatskaaaaa...!! - čuju se salve smijeha iz haga, "brisela", Londoniuma, i svih ostalih zemalja sa mozgom razvijenim iznad prosjeka "yugo-chimpanzee", čija vrsta pretežito naseljava prostore od izgubljenog Trsta do poharanog Cavtata i ukradene Prevlake.

"Oćemo prvi maaaaaj..."! - urlaju i danas ta čovjekolika stvorenja, razmišljajući kako otkriti vatru i zapaliti te pokvarene Branitelje; te seljačine, i te dosadne zločinačke hrvatske Ratnike koji još i danas govore o toj nekakvoj Slobodnoj i Neovisnoj Hrvatskoj Državi.

Ali ne mogu, jer njih je samo 99%, a broj Branitelja je frapantan - 1%; i zbog te neprimjerene prednosti Branitelja još nas se uvijek ne usuđuju toljagama početi uništavati po ulicama.

Ali oni zato drukčije rade sve kaj mogu na našem uništavanju, jer kad nas 40-ak tisuća više ne bude zagađivalo Hrvatsku - jedinu Republiku bivše yugoslovije koja je zadržala crvenu koljačku bandu u svim granama vlasti, pravosuđa, gospodarstva i svim ostalim porama Hrvatske - sve će biti bolje.

I zato za svoje pastire do besvijesti biraju stevane mesiće ili lignjune yusipoviće, a u sve "institucije" trpaju one "prave", "dobre", "stare i pouzdane" likove - manoliće, pusiće, stanimiroviće, milanoviće, bebiće ili šeksove - ukratko: sve one koji će najbržim mogućim tempom uništiti tu suludu ideju kako nekakva "mala i jadna" Hrvatska ikaj može učiniti bez jedinih nam i najmilijih "komšija", "braće" srbijanaca i njihovih tenkova i zrakoplova.

Jer svima je njima "bilo bolje u yugosloviji", pa tako uče i svoj podmladak.

Evo slušam danas, svibnja 1. 2011. na "hrvatskoj" teve - "onda se ništa nije radilo, al' plaća je išla".

OOOOOOhohohhahaohohoh...! Gooood mooourning Kurvatskaaaa...!!!!

Zamislite samo - ti polupismeni debili svoje potomke uče tome kako bi ta yugoslovija vječno mogla opstati na zaduživanju u inozemstvu, a hrvatske Domoljube i Branitelje krive zbog toga kaj smo uopće i htjeli svoju Državu; i još smo se - ZAMISLITE ? za nju USUDILI i Ratovati!???

"Pa ne mo'ž to tako, ustašee!!! Mi vas koljemo, a vi bi da se još nešto i kofrčite, branite??!

I još nas pobediste, bre!?? Pa otkuda vam pomisao da će vam to proći, kad je 90% "Hrvata" u vas na našoj strani?!"

Oooo, kako smo glupi bili, i vjerovali u PRAVDU, te kako to nije tako. KAKO TO NE MOŽE BITI TAKO.

Mi smo debili fakat vjerovali kako SVAKI čovjek želi Pravdu i Slobodu, i pojma nismo imali kako su vicevi o crnobrdcima u biti bili vicevi o Hrvatima? Sjećate li se onog najboljeg? "Ja bi' najrađe bijo zmija. Ležim, a iđem..."?

Ooooouh... Gooood moooourning Kuharacijaaaa!!

I tako su njih, dok su nas na crtama i rovovima budili meci i granate, njih budile riječi "poštenih" ljudi, kao danas mesići, pusići, sanaderi i slični, riječima: "aj'te djeco, ajte na pos'o i kradite tonere. Kradite i stolove, i utičnice, kradite iz firme kaj god možete, sve će bit' dobro..."

A na kraju, kad su se ti "poštenjaci podrumaši" i ostali dezerteri i lopovi osvrnuli oko sebe, skužili su kak su im podrumi i garaže puni printera i ostalog smeća, a šefovi im pomažnjavali mirovinsko, socijalno, plaće i ostale "sitnice", a usput na vrata zalijepili natpise "stečaj - prodaje se za Kunu".

 

I nisu se stigli ni osvrnut, ma ajme majko, nit' im se podmladak uspio još vratit iz "minken-bojni" kamo su ih poslali "u obranu dojčmarki", a šefovi - bivši CKSK - YU funkcijoneri već "gospoda"!? I svi do jednoga il' u saboru, il' na državnim jaslama!?

Ooooooouuuhh...!!! Gooooouuud mooourning Konobaracijaaaa!

I onda mi zločinci obranili i oslobodili Hrvatsku, i još zločinačkije - imali obraza vratit' se se kućama!!??

E, tu je "poštenjacima-podrumašima" puk'o film!

Gledali nas kako bez nogu, ruku, očiju, prstiju, jetara, živaca, slezena, i svih ostalih stvari koje su nam njihova braća srbijanci povadili i izbili, i još 'oćemo nekaj i povrh "privilegije" kaj smo život proveli u paklu!?

"E, nećete, da vam mamu braniteljsku"! - uprli volovi, čimpanze, i sve kaj se nakotilo dolaskom pobjeglica, izbjeglica, KOS-ovaca, UDB-aša, jergovića ovih i tomića onih, a sve uz pomoć njihovih poštenih šefova koji su već fotelje dobro oblikovali prema guzicama, i udri po Braniteljima.

Pa su odjednom i SVI ONI bili Branitelji, a mi, gamad prolupala - svi neki lažnjaci.

Pa u trku za papirima.

I dok mi, kojima je tih godina jedino bitno bilo to kaj smo obranili Domovinu, i kako napokon možemo uživati u Miru, niti slutili nismo kako je 90% hrvatske populacije čitav Rat u biti i proživjelo u Miru, i kako ih niti nije zanimalo kroz kaj smo prošli, niti su nam bili spremni zahvaliti na tome kaj smo napravili.

Mi smo, budale, i opet zaluđeni nekakvom PRAVDOM, vjerovali kako će, nakon kaj smo MI svoj posao obavili časno i pošteno, hrvatska Vlada i svoj obaviti časno i pošteno.

Bili smo uvjereni kako će zločinci završiti u zatvorima, a mi dobiti svatko po ratnim zaslugama - invalidi mirovine, čitavi ratnici posao.

Oooh, tugo moja, kako smo se zajebali.

Nije prošlo dugo, i svih nas četrdesetak tisuća smo, jedan po jedan, počeli stavljati glave u dlanove i plakati.

A plačemo i dalje.

A "poštenjaci"?

Sve po starom. "Plaća iđe, oni leže".

Svi oni i dalje žive na kredit i nadaju se obnovi yugoslovije, a njihovi im kumrovečki odabranici, koje svake godine guraju kao vladare, i dalje, bez imalo razlike - plasiraju iste laži kao i prije Agresije na Hrvatsku.

Sve do jednog dana, kad će se kroz sirene za uzbunu i opet začuti: "Doooooobroooo juuuutroooo ustaše!! Evo nas kupili nove avijooneee!! A ima i tenkova!!!"

Ali sve im to neće niti trebati, jer sa ovakvim tupavim krdom koje u Hrvatskoj živi i vladari danas - kolonizatori i velikosrbijanski pomagači neće niti metka morati ispaliti.

Ali ipak, za kraj:

Dobro jutro, Hrvatska.

Godina 24, i godina 18: nadam se kako su te ti brojevi ponovo trgnuli iz tog tupog, hrvatskog sljepila; i nadam se kako ćeš na sljedećim izborima prepoznati pravu opciju za zaokružiti.

Pozdrav Domovini, Generalu Sačiću i ABH-u, Ljudima iz Hrasta, HDSSB-u i HSP-u.

Pozdrav, i naučimo ih kako se Hrvat ne predaje dok god ima streljiva i imalo šanse za Obranu.

 

Darijo Strehovac - Streh