Povodom presuda haškog cirkusa

Pin It

Ljudi, čemu se i kog jarca čudite!? Svi smo znali, a i dalje znamo kaj je haški cirkus zapravo, tko je iza njega financijski, tko je iza njega ideološki i politički, kakav mu je način djelovanja, te koji je krajnji cilj tog spektakla hrvatskog izdajstva i iživljavanja nad Hrvatima i našim vojnicima i generalima.

Još od svjedočenja stevana mesića znali smo sve, i naslućivali smo ono za kaj smo potvrdu dobili dolaskom račanove koalicije komunjara i yugočetnika na vlast; jer Od vremena vladarenja te bivše "kukuriku" koalicije smo već bili 100 postotno sigurni kako taj "sud" nema nikakve veze sa pravdom.

Nakon toga su nam uvalili smranadera, i dobili smo šeksovo pijano grgoljenje o "lociranju, uhićivanju, i transferiranju".

Danas imamo stevanovog nasljednika, koji je nastavio sa istom izdajničkom politikom i uništavanjem Hrvatske; i eb ga, kaj sad?

Čemu se danas čudite?!

Prirodno je kako smo se Svi Branitelji i ostali Hrvati nadali kako će pravda pobijediti, ali u ovoj je državi pravda ugasila svoje svjetlo na dan kada se ugasio život Franje Tuđmana i Vječni Plamen na Oltaru Domovine - ali to znamo već dugo - nije pa da smo se probudili jučer?

Umjesto pravde, na vlast su u Hrvatskoj došli najgori hrvatski izrodi i lopovi u povijesti; izrodi koji su se preko tog istog haškog cirkusa počeli osvećivati za gubitak svoje šugoslavije, u čemu su ih spremno počeli podržavati četnici, čekajući priliku za ponovni napad na Hrvatsku i još jednu agresiju koja će završiti isto kao i njihova prijašnja agresija.

Oni će kad stignu i opet pokupiti zube sa poda i traktorima otprditi natrag u srbadiju, ali nama će, ako ne budemo pametni i opet ostaviti šugoslavene na vlasti; i zato ponavljam pitanje - i kaj sad?

U birtije? Ili glave u ruke, i očajavat? Ić' okolo razbijat? Radit' nerede? - Pa to vam poručuje, među ostalima, i jedan od današnjih hrvatskih "idola" - "kljucam 24 na dan, bare" - komunjarski pjevač i glavna podloga današnjih medija i vladajuće "opozicije".

Ili psovati i ovdje na portalu pozivati na oružje i nasilje, pisat sr*nja i gluposti?

S tim povezano, tko god bude premašio granicu prihvatljivog - bit će brisan odmah, zabole me bila to Hrvatica sama. Ako vam smeta, suzdržite se od pisanja ičega, ili pišite na forum "hr"-u, di god.

Svi znamo kako je sutra prosvjed, o kojemu već svi znamo sve: razloge prosvjeda, kojima se, evo nažalost, pridružio još jedan; ali Sam Prosvjed i način njegova održavanja ostaje isti!!

Znači - u komentarima nema pozivanja na oružje, rušenje, nasilje, ili bilo kakva slična sr*nja!

Znamo tko je organizator Braniteljskih, HSP i Hrastovih skupova. Znamo kakva su pravila, znamo koji su ciljevi prosvjeda, i najmanje kaj nam treba je miniranje istih od naše, vlastite strane. Ako oni pozovu i na krov okupiranih nam Banskih dvora - O.K!

Ova vlast mora pasti - voljom HRVATSKOG NARODA - ali pazite na huligane ili ubačene agitatore kojima je jedina želja dokazati kako je sud koji je i generala Glavaša u političkom progonu osudio imao pravo kad nas je sve proglasio teroristima!

Mi ne radimo ruševine kao srbijanci u Vukovaru i po čitavoj okupiranoj Hrvatskoj. Mi ulazimo u čitave, neoštećene gradove kao kaj smo ušli u Knin.

Mi ne strijeljamo ranjenike i progonimo civile iz gradova kao srbijanci diljem Hrvatske i BiH. Mi svoj posao obavljamo kao vojnici, i nastavljamo dalje; i trebaju li nam oni koji nakon bitke ušeću i rade stvari zbog kojih na kraju ispaštamo svi, a najviše oni najvrijedniji?

Jer to se dogodilo i nakon Oluje, a poslije je stigla četnička, yugoudbaška, ali i haška gamad, koja je napuhala sr*nja koja su pojedinci počinili, i bacili ljagu na generale, SVE nas vojnike, ali čak i na PREDSJEDNIKA F.T-a i čitav hrvatski Narod.

Jednoga će se dana sve te presude raspasti kao i taj ljudski izmet koji je sastavljao i pisao optužnice protiv Naroda koji se branio od agresije, ali do tada - ne dopustimo im da nas prikazuju kao huligane.

Ako će opet trebati krvarititi - to neće biti radi kojekakvih grupa huligana, već po volji Naroda, a nakon toga po zapovjedima u hrvatskoj Vojsci i HRVATSKOJ Policiji, sa legitimnim vođama i pripadnicima Policije i vojske - izabranima od Naroda i njihovih vođa - na temelju Domovinskog rata, a ne nekakvog "sfrj" reciprociteta po kojemu u policiji mora biti toliko i tliko srbijanaca. Jer miliciju hrvatski Narod više ne želi.

Vlada koju će, ako se Hrvati probude, dovesti na vlast - može zvati Stranka Nacionalnog Spasa ili kako drukčije - ali mora biti naša, i suprotna ovim izdajnicima i kleptomanima koji nas uništavaju zadnjih 14 -ak godina.

Zato OTVORITE VIŠE OČI, I SHVATITE TKO NAM JE SVIMA NEPRIJATELJ, i shvatite kaj nam je svima cilj - jer ovi su vladari NAJMANJE 50% zaslužni za presudu našim generalima, našoj vojsci - NAŠOJ DRŽAVI!

Cilj se svakog Hrvata dakle zna - na vlast pošto-poto dovesti HRVATSKU Vladu i maknuti ove vladare koji su do sada prodali već i hrvatske vojnike, i generale, i Hrvate, i Hrvatsku općenito; i cilj je raditi na boljitku Hrvatske za sve.

Jedan od prvih ciljeva nam mora biti Rat protiv nepravde koju nam serviraju iz tog usranog haga; ali taj rat neće voditi internet-ratnici pozivima na nasilje, već Branitelji i ostali Hrvati i Hrvatice djelima i radom po interesima neovisne Države Hrvatske - po volji Naroda.

I zato sa srećom nam bilo sutra, kao i na svim budućim skupovima, prosvjedima ili akcijama koje su pred nama.

 

Pozdrav Domovini!

Darijo Strehovac - Streh