Tek početak

Pin It

srbijanaci nisu kao ova kleptomanska bratija koji su se uvaljali u fotelje i preuzeli uloge vladara Hrvatske (tako namjerno pišem, jer vlada ne može biti netko kome iz inozemstva stižu uputstva i zapovjedi o vođenju države).

Uglavnom, srbijancima je Vukovar najveći trn u oku, zbog toga kaj je preko tog primjera i najvećem slijepcu jasno kaj se u Hrvatskoj događalo, tko je bio agresor, tko žrtva, i kako to nema nikakve veze ni sa kakvim "građanskim ratom", a moram li uopće i spominjati koncentracijske logore u srbiji?

Ali za razliku od današnje Hrvatske, koja i dan-danas ostaje jedini i zadnji bastion komunizma u Europi, srbijanska je politika još od garašanovih "načertanija" bila i ostala jasna - domoljubna i izrazito nacionalistička, na čemu im niti jedan narod na svijetu u biti ne može zamjeriti. Oni jednostavno žele najbolje za svoje građane, ne ljigave se i ne guze ni pred kime kako bi svoje ciljeve i ostvarili; a pogledajte ove poltrone i udbaško - komunističke ispljuvke koji vladare NAŠOM Hrvatskom?

I istom mudrošću kojom i poraze pretvaraju u pobjede, te uz (političkim rječnikom vrlo mudro) neskrivenim licemjerstvom, odbijanjem priznanja ikakve agresije ili zločina prema ikome - i dalje ostvaruju svoje ciljeve, nastavljaju sa agresijom na Hrvatsku istom mjerom, ali drugim sredstvima.

A mudar čovjek zna kako se riba čisti od - glave. Rušenje Vukovara, pokolji i konc. logori predstavljaju tu "glavu" - koju srbijanci trenutno, u dogovoru sa josipovićem i ostalim "lepim kapama" uglavljenima u hrvatski državni stroj - pokušavaju odrezati i baciti je u more.

Sa ostatkom je ribe zatim lako, i neka svima bude jasno kako oni imaju i od MORH-a i DORH-a detaljnije spiskove SVIH naših ratnika, terene, akcije, te broj svakog poginulog psa, krave ili četnika u Hrvatskoj, odnosno "sao krajini" tijekom Domovinskog rata.

Zato neka malo bolje razmisle svi koji misle kako mogu lagano disati jer nisu bili Branitelji u Vukovaru ili Osijeku; jer ako im ta gadarija prođe - to je tek početak.

E, onda idemo brojat svako srbijansko živinče zatučeno na Banovini, pa na Južnom Bojištu, pa na Velebitu, itd... itd...

I tako će nas srbijansko-"hrvatska" policija po nalozima iz beograda ili bruxel-a hapsiti, a drugi bjeloglavi orao na srbijanskom "ocilu" - ivo josipović - će uz svoje savjetnike i ostatak udbaškog stroja koji ruje Hrvatskom "normalnim i nevinim" građanima objašnjavati kako je to "za dobro Hrvatske"; jer na kraju krajeva, ti "normalni" građani nisu niti počinili zločin OBRANE SVOGA DOMA.

Ali to samo malo na glas razmišljam (tipkam), a zna se kako sam ja tako i tako idiot.

Potpis: pripadnik hrvatske nacionalne manjine u Hrvatskoj - Darijo Strehovac - Streh