Stoka sitnog zuba

Pin It

To je to. Muškarci ili žene, dječaci ili takove djevojčice - svi smo mi danas za dezertere samo bagra. Danas sam pročitao jedan od najboljih komentara ikad, komentar na kolumnu g. Despota. Komentar je ovaj:

"goran:

18. studeni 2010. u 2:24 poslijepodne

Pad Vukovara doživio sam u Laslovu,12 km sjeverozapadno. Mi smo pali tjedan dana kasnije.Strašnije od pada Vukovara bilo je uhićenje mojih generala i suboraca, a još strašnije je tek slijedilo.

Građani Vukovara su se pomokrili na svoje branitelje i izabrali komunjaru za gradonačelnika, jugonostalgični Fredi je cabethik kod lignjuna,četnički precednik nam se izvinjava jer nam je stao na nogu, a još gore nam se sprema.

Udženike će pisati Voja Stanimirovic uz asistenciju lokatora, identifikatora, uhititelja i transferatora, gradit će mo spomenike pomirenju, toleranciji i guzoljupcima, a mjesta za nas nema više ni u Paragvaju.

Scenario je krenuo več 91, kad su, iskoristivši traumatizirana izvješća Siniše Glavaševića počeli djeliti Vukovar i Hrvatsku.

Mještani Nadina, Škabrnje i tolikih drugih ne dvoje o tome tko ih je klao, jedino Vukovarci uz Tusove, radio 101 - udbašku novinarčad, Špegelje i druge za koje nitko nikad nije čuo 91. na frontu - danas trube o izdaji hrvatskog vodstva koje mrze očito više nego četnike i petokrakusinaše zajedno.

Sorry draga braćo i sestre, ali niste svete krave indijske da vam se istina ne bi mogla sasuti u oči.

Da smo znali koliko je u hrvatskoj ljubavi za Jugoslaviju i četnikopartizaniju moglo se je spriječiti svo to krvoproliće, samo ste se na referendumu mogli iskreno opredijeliti.

Istinu o W.W.II nam sprema HTV s Lordanom Zafranovićem u novoj dokumentarnoj seriji o kumrovečkom ljudožderu."

Po mome mišljenju, najbolji komentar ikada igdje; pa eto i mog odgovora:

"Darijo Strehovac - Streh:

19. studeni 2010. u 12:32 poslijepodne

Svaka čast “goran”. Najkraći, najdublji i najbolji komentar ikad.

Ako danas tako plaču za yugoslovijom, i za “precednike” biraju stevane čekinjare i ive lignjune, za koji su racku 1990. naricali za Hrvatskom i slali nas ginut’ dok su se oni skrivali po podrumima ili mlatili pare u izbjeglištvu?

Zato odjebite pobjegulje, dezerteri i kukavice; jer Junak DR-a Pero Bajan nedavno je rekao istinu: samo 1% Hrvatske je bilo na prvim crtama.

Svi vi ostali ste za nas samo ono kaj ste kroz povijest uvijek i bili, i kaj je Radić odavno rekao, a Predsjednik Hrvatske dr. F. Tuđman ponovio - guske u magli, iliti stoka sitnog zuba.

Pa se i dalje nađite uvrijeđeni."

 

Darijo Strehovac - Streh