Četnike i dalje 'niko ne sme da bije'

Pin It

Kad će policija PROČEŠLJATI ČITAVO Borovo selo, Dvor na Uni, Slunj, Beli Manastir i sva ostala četnička gnijezda u Hrvatskoj, i riješiti i te četničke "ptsp-ovce" oružja? I to kuće normalno, ali zatim detektorima metala okućnice i sve u krugu od sto metara od svake kuće (čitaj četničkog bunkera)?

Zakaj se njih ostavlja na miru?

Evo članka od maloprije:

"Tridesetosmogodišnjak iz Koške svoja je kaznena djela započeo jučer u rano jutro kad je u lokalu u Valpovu najprije nasrnuo na dva djelatnika i izudarao ih teleskopskom palicom po glavama i tijelima, a potom je porazbijao inventar počinivši štetu od oko 32.000 kuna, nakon čega je uzeo 300 kuna.

Napadač je potom otišao iz lokala u automobilu osječkih registracijskih oznaka, s kojim je zbog neprilagođene brzine kod Valpova sletio u odvodni kanal. Vidljivo pijan napao je policijske službenike koji su došli na mjesto nesreće, a 43-godišnjeg policajca najprije je napao verbalno, a onda ga šakom udario u glavu i lakše ga ozlijedio. Policajci su ga svladali i svezali te uhitili i doveli u policijske prostorije gdje je odbio alkotestiranje, priopćila je osječko-baranjska policija.

Na temelju sudskog naloga pretražen je njegov dom i druge prostorije. U premetačini je pronađena veća količina oružja, automatska puška sa sedam spremnika, pištolj kalibra 6,35 i 326 komada raznog streljiva, što mu je uz potvrdu oduzeto, kao i 300 kuna koje je ukrao u lokalu u Valpovu. (Hina)"

Primjećujete li kako nigdje u članku ne piše "Branitelj"?

Koliko vas misli kak je to zbog iznenadne promjene politike medija u rvata nek odmah udari glavom u zaslon 4 puta; a petica svima onima kaj misle kak je taj "anonimni" 38-godišnjak" - ili srbijanac, ili veliki "budža" u malome mjestu, pa je zato članak tako kratak, a anonimac je - anonimac.

Jer kad ste zadnji put kod ovakovih vijesti pročitali: "negdašnji pripadnik vojske tzv. sao krajine", ili "srbijanac sa hrvatskim državljanstvom", ili "abolirani četnik"... itd...

Takvi "nestašni" dječarci, čede, krajinaši i tridesetosmogodišnjaci završe na kraju stranica, sitnim slovima u 2 retka članka. To je "za dobro" Hrvatske 

Ali ne brinimo se. Kol'ko znamo, branitelja nas ima 450.000 soma, pa je morti i ovaj čedo priupičnuo dan-dva mobilizacije za vrijeme Oluje, jer je mama za vrijeme ustaške agresije na "rvacku i krajinu joj" uredno prijavljivala sina na sve strane di god treba; i opet ćemo možda sutra pročitat kak je lik - branitelj?

 

Darijo Strehovac - Streh