5 stadija 'antifašizma' u Hrvata

Pin It

Churchil je bio prvi koji je tu bagru razotkrio pred svijetom, odmah izjavivši kako će tadašnji "antifašisti" u roku od 20-ak godina pokazati svoje pravo lice najvećih fašista, ali zbog orjunaško-jugoslovenskih izdajnika Hrvatskoj to nažalost - nije pomoglo.

Jer stadiji razvitka te psihopatije u Hrvatskoj možda se mogu čak i usporediti sa stadijima umiranja, ako proces dehumanizacije "antifašista" promatramo tako.

Stadij prvi - NEGIRANJE.

U prvim su četveroredovima jugoslavenski "antifašisti" klali Hrvate i općenito sve nesrbe zbog opijenosti moći, negirajući kako je to zločin, i opravdavajući to "krivim mjestom u krivom vremenu, odnosno neizbježnošću Rata".

Stadij 2 - LJUTNJA

Zatim su žrtve ubijali uz jak osjećaj ljutnje, zbog straha kako će ih novi jugoslovensko - srbljanski gospodari smatrati "mekanim" ili nepouzdanim ako se u ubijanju ne "zalažu" i ne ističu.

Stadij 3 - POGODBA/PREGOVARANJE

Zatim su ubijali iz pohlepe za novcem i nekretninama, objašnjavajući to sebi kao nešto što ionako svi rade i što su svi uvijek radili, ali i time što će time sebi utanačiti lagodan život u budućnosti, ergo je to - opravdano.

Stadij 4 - DEPRESIJA

To je bilo ubijanje lišeno osjećaja i ubijanje uz osjećaj tuposti i rezignacije, jer je več nakon prvih desetak nadošlo stotinjak, nakon stotinjak niti tisuće više nisu bile bitne; to je bilo ubijanje tijekom kojega je iz svih tih izdajnika izlazio i zadnji tračak ljudskosti, a nerijetko ostajala samo "partizanska bolest".

Stadij 5 - PRIHVAĆANJE

Ubojstva u prihvaćanju su bila čista ubojstva iz kukavičluka, kako ih preživjeli ne bi proganjali, a na kraju krajeva - kako bi opravdali svoje postupke nije im preostalo ništa doli potpunog predavanja ideji onih koji su ih na te zločine i ponukali i za njih im dali dozvole.

Sve je bilo opravdano, jer kako su im to objasnili - kako bi jugoslavija mogla živjeti, Hrvatska je morala umrijeti - to i jest sama bit jugoslavije i njenog "antifašizma" - klanje neistomišljenik a, posebno Hrvata.

Posebno Hrvata jer u niti jednoj zemlji nije bilo toliko izdajnika svoga roda.

ZADNJI STADIJ - SMRT

Samim su tim ubijanjem i enormnošću svojih zločina "antifašisti" ujedno počinili i samoubojstvo na nivou ljudskosti, (kako je opisano čak i na međunarodnim sudovima u svezi zločina protiv čovječanstva).

Tim su zvjerstvima počinjenima pod krinkom "antifašizma" ubili ne samo stotine tisuća Božjih bića, već i vlastitu Vjeru u Boga i čovjeka općenito - te su tu Vjeru više nego spremno, očajnički zamijenili pohvalom gospodara iz beograda, ali posebice svog "vrhovnog Boga" - josipa broza - kojega su od tada pa sve do dan-danas eto - priznali kao gospodara života i smrti.

nakon smrti tog megazločinca našli su se u vakuumu, u kojemu im je "vritanjak" od miloševića, šešelja ili bilo kojeg drugog srbijanca, kao i svakom izrodu i izdajniku, bio nezamislivo draži i prihvatljiviji od ičega što bi ih podsjetilo na veličinu svog zločina, kamoli na prihvaćanje odgovornosti za te zločine.

Komunistička im je laž onda uvelike pomogla, jer njome su zakrpali rupu u prsima, rupu gdje su nekada imali Vjeru u Boga i čovjeka, ali nakon nekog vremena im je sveljudska erozija pomogla izmisliti vlastitu vjeru, zvanu ateizam, i klanje im je onda već postao običan posao, te su ga se spremno uhvatili odrađivati i tijekom nove agresije na Hrvatsku, 1990. - 1995, PONAVLJAJUĆI ISTIH 5 STADIJA UMIRANJA, ali sa time su nastavili i nastavljaju i do dana - današnjega.

Danas su i dalje isti kakvi su bili i u trenutku svog umiranja, a iako na zadnji čas nerijetko zovu i svećenike prije smrti, njihovo nasljedstvo ostaje.

Jer njihovo potomstvo je nastavilo tamo gdje su oni stali, još bolesnije nego oni sami.

Jer kao i Vjeru, i nevjeru, i komunizam, i boljševizam, i sve ostale obrede u krvi nevinih zamijenila je psihopatija, i nimalo čudno nije što su im psihopati i danas najčešće vođe i uzori.

I bez obzira na sve, svima im kao štit od ljudskih zakona još uvijek ostaje ta zajednička laž koju su izmislili još dok su zajedno sa hitlerom tek počinjali dijeliti Poljsku - ostala im je ta laž zvana "antifašizam".

Koliko još dugo - na svima je nama.

 

Darijo Strehovac - Streh