Srbske laži i hrvatska lakovjernost nemaju granice

Pin It

"Ko u vladi tome u paradi!" (srbska narodna izreka). Srbi vode osvajačke i genocidne ratove protiv Hrvatskog naroda u Hrvatskoj, odkad im se za ime znade. Te ratove protiv Hrvatske ne može voditi šačica srbskih političara, kako nas to papagajski uče političari u Hrvatskoj nego srbski narod, koji pomaže i slijedi u svima ratnim zlodjelima svoje potitičare.

Poznata je srbska izreka, koje se drže malne svi Srbi u Srbiji i na prostorima "do zadnjeg srbskog groba": "Ko u vladi tome u paradi!" Takvi su malne svi Srbi "u zločinačkim paradama" uz osvajačke i genocidne političare, koji kroz čitavu povijest napadaju svoje susjede, napose Hrvate.

Iz redova takovih "nedužnih Srba" rađahu se "junaci" od Zaharija, Save i Dušana "Silnog" preko Makarija, Sokolovića i Predojevića do Draže, Koče i Rankovića. Iz redova takovih "nedužnih Srba" rađaju se suvremeni Miloševići, Nikolići, Vučići i njihovi vjerni pomagači u Hrvatskoj, primjerice Mrkšići, Pupovci i Stanimirovići...

Nisu li u nazočnosti Stanimirovića, koji je kasnije "radi zasluga" bio član Sanader/Kosoričine vlade "nedužni Srbi" razarali hrvatski grad Vukovar, klali Hrvate na Ovčari i dozivnom genocidnom pjesmom kakove ne pozna svijet predstavljali se svome vrhovnome političaru Miloševiću u Beogradu:

"Slobodane, šalji nam salate, bit će mesa klat ćemo Hrvate!"

Suvremeni "nedužni Srbi" su se ovom genocidnom pjesmom predstavili, kao užasniji pradivlji barbari, nego barbari iz prapovijesti. Zašto hrvatski mediji ispuštaju ovo genocidno predstavljanje "nedužnih Srba", kad su "oslobađali srbski Vukovar" i brusili noževe za klanje Hrvata na Ovčari?!

Nisu ovu užasnu genocidnu pjesmu pjevali visoki Slobodanovi političari, nego "nedužni srbski narod u paradi" svojim voždovima u svima oblicima velikosrbske politike: u državnoj svih ideologija, u državnoj istaknuto ekpanzionističkoj Srbskoj pravoslavnoj crkvi, u državnoj Srbskoj akademiji nauka i umetnosti - SANU sa srbskom Prosvetom/Prosvjetom i u državnom srbskom vojničkom klanju skoro svih nesrbskih naroda napose Hrvata, Albanaca i Nijemaca...

Postavlja se posebno pitanje, zašto današnja Njemačka šuti o srbskome masakru na oko 600.000 podunavskih Nijemaca, koje su "nedužni Srbi" poubijali i prognali pa naselili na njihova imanja i popljačkali njemačku obiteljsku imovinu.

Hrvatska ima lakovjerne, možda naivne ili i pokvarene političare

Sjećam se još iz gimnazijskih klupa izreke hrvatskog književnika Janka Polića Kamova: "Zabrinut sam za Hrvatsku jer nema dobrih političara i jer Hrvati nisu svjestni sebe". Ovava Polićeva izjava vrijedi i sada Hrvati postanu svjestni sebe samo u velikim nevoljama i onda pobijedjuju sve , koji ih ugrožavaju, ali zadrže na čelu nesposobne, bezvoljne pa i pokvarene političare. Toga smo svjedoci i danas, kad zanamo da su Hrvatski branitelji porazili višestruko jačeh neprijatelja i stvorili uvjete za sreću u napredak države Hrvatske, a ovu rastaču i vode u propast hrvatski političari. Štoviše hrvatski političari robuju srbskim lažnim klevetama i čak ih prihvaćaju kao istine i pridružuju se srbskim zločincima. Uzmimo samo primjer stava hrvatskih političara prema najdomoljubnijem hrvatskom pozdravu: Za dom spremni! koji smteta Srbima i komunistima.

Hrvatski političari ponavljaju kao papige, što smo čuli i iz govora hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović 5.8. o.g. u Kninu, da nije kriv srbski narod, nego političari, čime se stavlja u obranu Srbije...

ALI, gospođo predsjednice Kolinda, tko je uz srbske fašističke voždove kriv za sijanje mina po Hrvatskoj?! To su ponajviše uz kvalificirane srbske zločince radili oni "nedužni Srbi", što su u pozadini: ljuštili "kumpjere", radili u četničkim kuhinjama, popravljali ceste, pokapali poubijane Hrvate, postavljali mine, palili hrvatske kuće, crkve i razarali katolička groblja...

Vaš predhodnik, predsjednik RH, Dr. Franjo Tuđman ih je abolirao i amnestirao. Nota bene!

Veliki britanski i svjetski političar 20-og stoljeća Winston Churchill nazvao je Srbe balkanskim Prusima i dodao: "Žao mi je što ih nisam ranije upoznao. Da sam znao 1941. o Srbima, što znadem 1945. nikada ih ne bi pomagao".

Hrvatski političari ni danas ne poznaju Srbe, nego im sluganski podilaze i klanjaju se kao "zlatnom teletu". Sve klevete na Hrvate svih staleža i svih svjetonazora potječu od Srba. Napad na hrvatski jezik i na izopačenje hrvatskog pravopisa nametnuli su Srbi, pljačke hrvatske imovine svih oblika, nasilno i pokvarenim metodama uzimanje hrvatskog prostora uz progon i ubijanje Hrvata, sotoniziranja i demoniziranja Hrvata kroz ustaše, najstrašnija razaranja Hrvatske, ubijanje Hrvata posvuda čak u jugoslavenskim službama (Radići u Beogradskoj skupštini, Šuflay na ulici, Hebrang...?), silovanje, nepojmljivi oblici mučenja Hrvata... sve to Hrvatskoj i Hrvatima su činili, čine i nastavljaju nadalje "nedužni Srbi"...

Hrvatski političari to podnose u znaku "sluga sam pokoran", mazohistički i čak podilažljivo.

U Slunju su "nedužni Srbi" poubijali 297 Hrvata svih dobnosti!

Pisatelju ovih redaka kroz život u mješanom Slunjskome kraju su jako dobro poznati Srbi i Vlahosrbi.

Narodna poslovica u Slunjskome kraju i drugdje kaže: "Jednako o tebi misli Srbin, s kojim sjediš za stolom kao i onaj svezani pod stolom.

Sva, tek primjerice, gore spomenuta infrastrukturna zločinstva činili su Srbi u Slunjskome kraju, što mi je jako poznato jer sam s njima život djelio i napose sam ih upoznao kroz moje službovanje u ulozi dogradonačelnika i vjećnika u Gradu Slunju i u Županiji karlovačkoj.

Progon i mučenje Hrvata, silovanje hrvatskih majki i djevojaka, po potrebi i ubijanje Hrvata i to pretežno klanjem (obitelj Milana Kovačevića - Macana u Slunju) i bacanjem živih ljudi u oganj njihovih zapaljenih kuća u slunjskim selima (obitelji Morović...) je jedva pojmljivo da tako nešto može činiti čovjek čovjeku - Srbin Hrvatu.

Ne samo u Slunju, nego su se tako zločinački ponašali Srbi u svima okupiranim prostorima Hrvatske, primjerice u Škabrnji (82), u Širokoj Kuli (41), u Glini (392)...s vrhuncem u Vukovaru poubijeli su nekoliko tisuša Hrvata, ostale prognali i od grada Vukovara napravili "Kartagu". To su obavljali "nedužni Srbi", koje je abolirao i amnestirao prvi hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman.

Ponavljam dokumentarno točni podatak: Samo u Slunju su "nedužni Srbi" najbrutalnijim načinima poubijali 297 Hrvata od novorođenčadi preko svih dobnosti do oronule staradi i nitko, baš nitko od "nedužnih Srba" nije kažnjen za 297 mučenički poubijanih Hrvata u Slunju. Nad ovim bezobraznim nemarom hrvatskih političara svih oblika, napose onih iz pravosuđa, normalnom čovjeku pamet zastaje.

Suprot tome, hrvatski junak Mirko Norac, koji je u borbi smaknuo nekoliko takovih "nedužnih Srba" , četnika u civilu, koji su iz sela Medak danonoćno granatirali Gospić ubijali Hrvate i razarali grad odležao je svoju mladost u hrvatskome zatvoru.

I danas je u zatvoru karlovački junak Mihovil Hrastov, koji je u borbenom djelovanju smaknuo desetak srbskih fašističkih četnika. Većina Karlovčana Hrastova smatra herojem, a ne zločincem jer je u vojnike protivničke - zločinačke vojske pucao u jeku najžešćih srbskih napada na grad.

Bio bi red da predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pomiluje gospodina Mihaila Hrastova i 100% rehabilitira hrvatskog junaka Mirka Norca, kojemu je Hrvatsko pravosuđe upropastilo mladost i stvaranje obitelji.

U stilu naprijed rečenoga da hrvatski političari podilaze Srbima ponaša se i hrvatska predsjednica te nastupa prema Srbima prijateljski, iako Srbi nisu bili nikada prijatelji Hrvatima i uzalud je to od Srba očekivati. Predsjednica RH govori o Srbima bez spomena ijednog ukora i uvjeta Srbiji, čak niti podsjetke Srbima da vrate popoljačkanu hrvatsku imovinu i da plate vađenje ubitačnih mina , koje su posijali po trećini Hrvatske.

Ovo bi hrvatski političari trebali danonoćno isticati jer: Srbski ubitačni rat minama traje/provodi Srbija i sada u Hrvatskoj, a hrvatski političari, napose Vesna Pusić i Ivo Josipović se ljube s četničko-fašističkim srbskim voždovima, koji rehabilitiraju fašističke četnike i podižu spomenike balkanskome Hitleru Draži Mihailoviću. "Bože, ako jesi gdje si?"

Kada danas srpski politički vođe zajedno s "nedužnim Srbima iz parade" pale hrvatske zastave u Beogradu, a četničko-fašistički voždovi Toma Grobar ili Nikolić i Vučić izjavljuju doslovce kako je Olujom proveden genocid nad srpskim narodom i to uspoređuju s genocidom u Srebrenici, naša predsjednica Kolinda umjesto prave kritike nastupa doslovce ovako: "...s ovog mjesta im poručujem - gospodo okanite se mitova, laži i obmana! Gospodo, okrenite se europskoj budućnosti! Hrvatska nije neprijatelj Srbiji i ne sijte sjeme novoga zla!

Mi Hrvati, nasuprot tome, moramo biti veliki u pobjedi".

Ovakovom retorikom se ne opamećuje Srbe niti se od njih pravi normalne ljude. Srbi su danas jedini narod u Europi, koji je rehabilitirao srbski četnički fašizam iz Drugog svjetskog rata i slave ga spomeničkim kultom i nacionalnim veličanjem.

Pravo je rekao o Srbima njihov najveći psihijatar Jovan Rašković: "Srbi su ludi narod!" Takovima se predstavljaju i kao "luđaci" su Srbi opasni za sve svoje susjede, napose za Hrvate jer im treba lijepa zemlja Hrvatska i najljepše more na svijetu - Hrvatski Jadran.

Ali ta ista predsjednica RH, koja oproštajno i prijateljski nastupa prema Srbima se ne ustručava u negativnome izražavanju prikazati cijeli Hrvatski narod ne samo u lokalnim pitanjima protiv, primjerice nastupa HOS-a na pobjedonosnoj paradi, nego i klevetom hrvatskog naroda kroz ustaše u Izraelu, zatim svojim sudjelovanjem u komunističkoj protuhrvatskoj Brezovici, u svojim pohvalama udbašu i komunjari Stipi Mesiću...

Dakle, hrvatska predsjednica rehabilitira "nedužne Srbe", dok oni za vrijeme njenog govora zajedno s velečetničkim fašistom Šešeljem pale u Beogradu hrvatske zastave i urlaju protiv ustaša - protiv Hrvata, a hrvatska predsjednica u tim sekundama, govori, kako mi nemamo ništa protiv Srbije.

Nju ništa ne zabrinjava, što Srbija ima negativan stav i ponašanje protiv Hrvatske na svima svojim razinama, od običnog naroda "u paradi" do SANU sa Srbijom od Karlobaga preko Karlovca na Viroviticu i državno-političkog SPC-, koji vlada srbsko-državno-verski iz Zagreba sa Slovenijom i vascelom Italijom. Ovo je beogradski imperijalizam u Zagrebu, a hrvatski političari pate od "kokošjeg sljepila" pa to ne vide.

Poznavajući srbsko nametanje i vladanje u Hrvatskoj tvrdim, da ono nije bilo do te mjere upleteno u Hrvatskoj za Pašićevice i Titovače kao što je sada za vrijeme ponižene Brüselice...

U hrvatskih političara prema Srbima nije samo retorika, nego i praktika!

Hrvatski političari štite ne samo retorikom "nedužni srbski narod", ne smo da službeno opraštaju i aboliraju srbskome narodu, nego ga dovode na glasovanje, pozivaju na povratak "taj nedužni srbski narod", pomažu mu u obnovi i izgradnji, daju mu socijalnu i drugu pomoć i kruna svega je u tome, što hrvatski političari daju aboliranim srbskim zločincima sva nadprava u Hrvatskoj veća, nego ih ima matični narod Hrvati.

Srbi - srbska nacionalna manjina, ona koja je od 1991. do 1995. proganjala i ubijala sve živo u Hrvatskoj od norođenčadi preko svih dobnosti do starosti, silovala hrvatske majke pred djecom i kćeri pred roditeljima, pljačkala i razarala sve hrvatsko i kao vrhunac zločinstva posijala po Hrvatskoj ubitačne mine, ima danas u Hrvatskoj sveopća veća prava, nego osakaćeni, izmučeni Hrvatski narod.

Martićevu i Babićevu paravladu u Kninu naslijedila je prava srbska vlada u Hrvatskoj: Srbsko narodno vijeće, na čelu s velečetnikom Miloradom Pupovcem i srodnim pupovcima i velimirovićima, koje nismo vidjeli ni s Kolindom niti čak s prosrbskim komunjarom Zoranom Milanovićem u paradi "Oluje". Neki od njih ili iz redova "nedužnih Srba" palili su hrvatsku zastavu u "srpskome Vukovaru".

Paljenja hrvatskih zastava i Teršelič-Fuljićevo ili Frljićevo protuhrvatsko djelovanje u riječkom HNK upereno protiv hrvatske "OLUJE" ne zabrinjava Hrvatsku predsjednicu niti Hrvatsko pravosuđe. Jako su zaposleni zlostavljanjem hrvatske djece radi slova "U" i dakako najstrožim nastupom protiv najdomoljubnijeg hrvatskog pozdrava ZA DOM SPREMNI!

Tvrdim kao Hrvat i kao zdravstveni djelatnik međunarodnih razina da bi sve hrvatske političare, koji su protiv najdomoljubnijeg hrvatskog pozdrava "ZA DOM SPREMNI!" trebalo poslati na promatranje i liječenje u Vrapče ili im dati nogu iz hrvatske politike.

Biti u Hrvatskoj protiv pozdrava "ZA DOM SPREMNI!" je s onu stranu pameti. Pitam takove hrvatske političare, dali oni misle hrvatskim mozgom ili posuđenim od Draže Mihailovića Branislava Šešelja, Tome Grobara, velečetnika Aleksandra Vučića...?!

Jadna je Hrvatska s takovim političarima. Na izborima treba ih sve smijeniti i vlast u Hrvatskoj trabaju preuzeti Hrvatski branitelji i domoljubni zastupnici Hrvatskog naroda neobterećeni komunizmom, fašizmom i "antifašizmom"... Hrvatski narod u većini ne spada i nije nikada spadao u nijednu od tih patoločki zločinačkih skupina.

Osobno sam razočaran u stavovima i protuhrvatskome ponašanju hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, za koju sam ne samo glasovao, nego pridobio barem tisuću glasača. Nadam se i očekujem da će se popraviti i od Hrvata napraviti političku naciju, gospodare u svojoj državi, a ne slugane dotepencima u Hrvatsku, koji imaju veća prava, nego Hrvati.

ZA DOM SPREMNI!

Mr.sc. Dragan Hazler - hrvatski djelatnik u dijaspori