Hrvati u Hrvatskoj su podređeni nacionalnim manjinama i komunistima

Pin It

U Hrvatskoj manjine, komunisti i Jugoslaveni vladaju nad Hrvatima. Dođe li netko iz bilo koje države u Hrvatsku, primjerice Srbi, stječu brzo status nacionalne manjine i bivaju zaštičeni u svima svojim nacionalnim i ideološkopolitičkim nadpravima i postaju peta kolona Srbije u Hrvatskoj.

Hrvatska daje došljacima iz državnog proračuna trajne novčane i druge podpore, što je napose privlačno za Rome, koji masovno dolaze iz Srbije u Hrvatsku pa im se udvostručuje broj između dva popisa stranovnika. Takve prakse nema u nijednoj pravnoj državi Europe niti svijeta.

U Hrvatskoj vladaju oni protiv kojih smo se borili i porazili ih!

Najzanimljivije jest, da se je Hrvatska u Domovinskom obranbenom ratu borila protiv genocidnih Srba iz Srbije i petokolonaša u Hrvatskoj, protiv Jugoslavije (JNA) i protiv komunizma u svima neprijateljskim strukturama.

Hrvatska je u Domovinskom obranbenom ratu porazila genocidne Srbe, Jugoslavene i komuniste, a upravo oni danas vladaju u Hrvatskoj. Negdje je zakazala pamet i odgovornost.

Komunistička partija SDP je na vlasti, u njoj i kroz sve strukture vlasti su zastupljeni Srbi i Jugoslaveni preko svih proporcija svoga udjela u društvu. Primjerice u HRT-u ima više od 35% Srba, a ostalo su ostatci komunista i Jugoslavena pa je udio pravih Hrvata jedva simboličan.

Nedavno je u "Bujici" iznešen podatak da u vlastima Republike Hrvatske ima 44% Srba. Što tek reći na skandaloznu pojavu da se današnjoj Republici Hrvatskoj upliću u svemu Srbi i beogradska nametnička politika više nego u sve tri propale srbske Jugoslavije.

Hrvatskoj drže lekciju političari iz Beograda i ceremonijalno se pale hrvatske zastave, srbski patrijarh iz Beograda Irinej se u Hrvatskoj okomljuje lažima na Hrvate i na povijest, a uz njega stoji zadarski nadbiskup bez da mu prigovori.

Špica poniženja Hrvata jest šurovanje Vaticana i Beograda, iz kojega se daje srpskim patrijarsima pravo da se izjasne o svetaštvu blaženoga Alojzija Stepinca. Ovdje bi se s puninom prava moglo reći: Quo vadis Croatia?

Jednostavnije, točnije potrebnije pitanje u samo tri točke upućuje se hrvatskim biračima:

1. Kakovi smo to mi hrvatski birači, koji na izborima dajemo svoj glas za Srbe, koji su nas ubijali, mučili, silovali, pljačkali, uništavali i po Hrvatskoj posijali ubitačne mine?

2. Kakovi smo to mi Hrvati koji glasujemo za komunističku partiju SDP, koja je tijekom Drugog svjetskog rata i poraća masovno ubijala, mučila i poganjala Hrvatski narod i davala dijelove Hrvatske Srbiji, Bosni i Sloveniji: (Istočni Srijem do Zemuna, Neum po turskoj okupaciji predala u posjed BiH i pola Žumberka dala Sloveniji...).

3. S opravdanjem se kritizira Ustaški logor Jasenovac. Kritiziram ga i ja, pisatelj ovih redaka, ali iz Jasenovca su izašli živi brojni ne sam obični ljudi, nego i komunističke glavešine: Andrija Hebrang i Ante Ciliga. Komunisti u Drugom svjetskom ratu i ranom poraću nisu uopće imali logore, nego su sve zarobljenike odmah ubijali uz predhodno mučenje ako su imali vremena. Bez milosti su komunisti ubijali ne samo zarobljene hrvatske vojnike ustaše i domobrane, nego i civile: muškarce, žene i djecu. Titovi komunisti su sprovodili genocidni marxizan na Hrvatskkom narodu.

Kakovi su to Hrvati i Hrvatice, koji glasuju za komunističku partiju SDP, nasljednika marxističke, titoističke genocidne i vandalske partije?!

Usporedimo pravno stanje u državama Europe sa stanjem u Hrvatskoj

Najbolje govore primjeri stanja i ponašanja u Hrvatskoj i usporedba sa sličnim stanjima i ponašanjima u pravno najnaprednijim državama Europe.

U Domovinskom obranbenom ratu pobijedili smo protiv agresorske genocidne Srbije i protiv komunističke Jugoslavije, a danas srbska nacionalna manjina i jugokomunisti vladaju u Hrvatskoj.

Vladaju ne samo živi jugokomunisti u u komunističkoj partiji SDP-u, nego i kult najvećem ljudskom izrodu velezločincu Titu, desetom na listi najvećih zločinaca 20. stoljeća u svijetu..

Pogledajmo Hrvatsku kroz ponašanje država Europske Unije

U svima državama EU, ako uopće postoji status nacionalnih manjina (Francuska ga nema!) nacionalne manjine imaju ljudska prava, ali ne državnopolitička i nacionalna prava države svoga iskona. Osobno sam bio u demokratskoj Švicarskoj sudski kažnjen jer sam se bavio protujugoslavenskom politikom, pišući novinske članke protiv žločinca Tita i Jugoslavije.

Francuska i Njemačka imaju sporno područje Elsas i Lotringiju.U međusobnim ratovima pobjedničkoj državi pripale su ove pokrajine. Ne ulazeći u čitavu povijest počnimo od završetka Prvog svjetskog rata. Njemačka je izgubila rat pa su Elzas i Lotringija pripele Francuskoj. Stanovništvo u tim pokrajinama je pretežno germansko tj. njemački govorni žitelji.

1940. Nijemci su u ratu porazili Francusku i vratili spomenute pokrajine u granice Trećeg Reicha.. Govor i nazivi mjesta i sela se opet vraćaju na njemačku tradiciju.

Za vrijeme rata brojni muškarci ovih pokrajina su pristupili kao dragovoljci ili uvojačeni u Hitlerovu vojsku, koja je ratovala po čitavoj Europi.

Porazom Hitlerovog Reicha Elsas i Lotringija pripale su opet Francuskoj i sada evo ono najvažnije: Njemački jezik i pismo su zakonski zabranjeni u javnosti, što traje za sva vremena do danas i nadalje. Sva mjesta nose francuske nazive. Odmah nakon rata Elsaseri i Lotringeri su strogo kažnjavani radi kolaboriranja s Nijemcima i Francuska država ih je koristila zajedno s njemačkim zarobljenicim za odstranjivanje ratnih mina u Francuskoj.

Zašto pobjednička Hrvatska ne postupa tako s poraženim agresorskim, genocidnim, silovateljskim, pljačkaškim i vandalskim Srbima?!

Zašto Hrvatska nije vratila ukradeni Istočni Srijem i poput Francuske u Elsasu i Lotringiji zašto nije trajno zabarnila srbski govor i pismo?!

Zašto Srbi ne čiste Hrvatsku od mina, koje su oni posijali. Zašto Srbi u Hrvatskoj, koju su genocidno i vandalski uništavali imaju u njoj veća prava, nego matični narod Hrvati?!

Srbi u Hrvatskoj mijenjaju hrvatske nazive mjesta i ulica, na primjer Gvozd mijenjaju u Vrgin Most po nekakvome svome "Jovi Čarugi" i u Donjem Lapcu mijenjaju hrvatske nazive ulica u srbske.

Kakova je to pravna država Hrvatska, koja dozvoljava Srbima takove nacističke drskosti?!

Hrvati pogibaju od srbskih mina, umjesto da ih odstranjuju Srbi, koji su ih posijali.

Po općem srtanju i ponašanju postavlja se pitanje jeli ovo država Hrvatska, u kojoj bi trebao biti nositelj suverenosti Hrvatski narod ili je Hrvatska država sa suverenitetom od 22 nacionalne manjine, u kojoj su Hrvati 23-ća najbrojnija nacionalna manjina s ograničenim pravima.

Hrvatima u Hrvatskoj se zabranjuje istina o dijelu njene povijesti, zabranjuje se hrvatske pjesme, zabranjuje se pozdravom ZA DOM SPREMNI! voliti kolijevku, u kojoj smo rođeni, odrastali i stalno živimo.

Srbima nitko ne zabranjuje vrijeđati Hrvate, primjerice čak hrvatsku himnu u Zagrebu i praviti sprdnju od Hrvatske u Rijeci. Srbske nazdravice četničkofašističkih sadržaja nitko ne zabranjuje, srbske nacionalne pjesme čuju se "svuda i svagde", a na svima srbskim skupovima pjeva se srbska himna, u kojoj se Hrvatsku potvara srbskom zemljom:

"Bože spasi, bože hrani srpske zemlje srpski rod." Nitko u Hrvatskoj ne postavlja pitanje kompatibilnosti toga sadržaja srpske himne izvan Srbije. To je himnom sprovedba velikosrpske ideologije: "Srbija do zadnjeg srpskog groba".

Srbski zločinci svih zločinstava i silovatelji šeću slobodno po Hrvatskoj, dobivaju novčane podpore ili ostvaruju visoke mirovine kroz sudjelovanje u vladi i saboru RH, a hrvatske branitelje se sudi poput Norca i Hrastova... jer su smaknuli nekolicinu srbskih fašističkih četnika u civilu, koji su danonoćno granatirali Gospić i Karlovac....

Za najstrašnija srbska zločinstva nije osuđen nitko ili malne nitko od zločinačkih Srba u Vukovaru za oko 5.000 Hrvata, u Slunju za oko 300 Hrvata, u Saborskom za oko 50 Hrvata, u Širokoj Kuli za 41 Hrvata, u Škabrnji za 80 Hrvata (osuđena jedna Srbkinja na simboličnu kaznu).

Hrvatsko pravosuđe je uzurpiralo sebi mandat samo za suđenje Hrvatima - Hrvatskim braniteljima, ako su izbatinali ponekog srbskog zločinca ili počinili poneku kolateralnu žrtvu, a Srbe poput vukovarskog gradonačelnika Vojislava Stanimirovića se nagrađuje sudioništvom u Vladi RH.

Nešto je zaista trulo u Zemlji Hrvatskoj!

ZA DOM SPREMAN - SPREMNI!

Mr.sc. Dragan Hazler - hrvatski djelatnik u diaspori

 

Basel, 3. rujna 2015.

Na obljetnički dan početka milijunskog Lenjinovog genocida 1917. nad nedužnim Ruskim narodom. Uz Marxa, Lenjin i Staljin bili su uzori velezločincu Titu i partiji, koja danas kao SDP vlada u Hrvatskoj. Opameti se Hrvatski narode i baci u odpad velezločinca Tita! D.H.