Sram vas bilo!

Pin It

Druže Karamarko i drugarice Kosor sram vas bilo! Mjesecima već jurcate po cijeloj državi, u svim ste novinama, na svim ste vijestima i puna su vam usta zašite Hrvatske i zašite Branitelja. Drugovi moji Hrvatsku i njene ratnike doista treba zaštitit ali od vas.

Ovo što vi radite nisu radili ni Oznaši u najmračnija komunistička vremena.

Druže Karamarko tvoji manekeni, koji se nazivaju policajcima, tuku pendrecima hrvatsku mladost na stadionima. Ono što si izveo proljetos u Maksimiru bila je čista demonstracija sile.

Drugarice Kosor ti ne dopuštaš hrvatskom narodu i hrvatskim ratnicima prilaz Markovom trgu, iako ti isti taj trg nije ćaća ostavio pa da je tvoj nego pripada svim Hrvatima. Ne dopuštaš ni prilaz Kamenitim vratima jer se bojiš vlastitog naroda. Onda zoveš druga Karamarka da postavi barikade na pol Radićeve i čuva tebe i tvoju kamarilu od ljudi koji su stvorili ovu državu.

Druže Karamarko tvoji manekeni tuku pendrecima hrvatsku mladost dok stoji pred barikadom i pjeva "Zovi samo zovi".

Druže Karamarko tvoji manekeni na brutalan način privode braću Krčmarek, hrvatske tatnike koji su krenuli na Markov trg s molitvom, krunicom i križem. I križ i krunicu su im potrgali a njih priveli i ponizili ih k'o zadnje kriminalce.

Drugarice Kosor hrvatski ratnici danima štrajkaju glađu a ti ni glasa pustila nisi. Nisi se udostojila spustit s Markova trga stotinjak metara niže i barem pogledat muku i očaj onih koji su za Hrvatsku dali sve što su imali.

Drugarice Kosor izmanipulirala si i kupila onog jadnog i prestrašenog Purdu, pa ga još i dan danas našetavaš okolo naokolo ko cigo medu.

Drugarice Kosor tvoja vlada potpisala je sa Srbima sporazum o suradnji vezanoj uz ratne zločine. Sad se praviš blesava i hoćeš donijeti zakon kojim taj sporazum ne vrijedi.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ osudila je Branimira Glavaša, hrvatskog generala u politički montiranom procesu.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ, a s vama i drug Karamarko izdala je hrvatskog generala Antu Gotovinu i predala ga krvnicima. Tadašni drug ministar Kirin izdao je i generala Markača za kršenje kućnog pritvora.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ, a s vama i drug Karamarko uhitila je hrvatskog generala Đuru Brodarca i ostavila ga da poput psa umre u zatvoru, sam i zaboravljen, a bio ti je vjeran do zadnjeg daha.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ i tvoj drug Bošnjaković pustili su u Hrvatsku tužitelje iz agresorske države da provode istrage nad vukovarskim ratnicima.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ, a s vama i drug Karamarko uhitila je hrvatskog heroja Tomislava Merčepa i drži ga zatočenog mjesecima, samo zato jer se nekoj opskurnoj udruzi iz svete krave zvane EU tako prohtjelo. Usput rečeno druže Karamarko Merčep je za razliku od tvojih manekena doista bio hrvatski policajac.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ i tvoj ministar drug Bošnjaković ostavili ste hrvatskog ratnika Veljka Marića u srpskom zatvoru, niste prstom maknuli za njega.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ sjedi u Banskim dvorima za istim stolom s ljudima koji su rušili Hrvatsku i dokazani su ratni zločinci.

Drugarice Kosor tvoja partija zvana HDZ, a s vama i drug Karamarko zaposlili ste u Policiji abolirane četnike koji se danas slobodno šeću Vukovarom i u lice se smiju svojim žrtvama.

Druže Karamarko tvoji manekeni uhitili su hrvatskog ratnika Sinišu Krčmareka, došavši mu u kuću bez naloga, bez kape na glavi i bez istaknutih znački. Druže Karamarko jesu li to policajci ili kauboji.

Druže Karamarko tvoji manekeni priveli su Nevena Boticu jer je na Trgu razvio hrvatski barjak i tako uznemirio mlade antifašiste.

Sram vas bilo!

Jasna