Vlast zlodjela

Pin It

Igrajući se bogova, pripadnici zločinačke i terorističke UDBE sastavljene od jugoslavenske kopiladi, zajedno s zemunskim klanom, koji je svoje crne ruke imao, ne samo po cijeloj jugoslavenskoj šugavoj tvorevini, već i daleko izvan nje, kasnih 80-ih godina, krenuli su u ostvarenje svog krvavog pohoda na sve (Slovenija je bogata?) republike bivše jugoslavenske tamnice nesrpskih naroda.

Njihov krvavi pohod sproveden je u djelo, s jedne strane, balkanskim službujućim krvnikom – Srbijom, koja je sa svojom narodnom vojskom mraka, krenula u krvav osvajački rat na Hrvatsku, ubijajući, paleći, silovajući, pljačkajući i razarajući sve pred sobom, a s druge strane, odnosno braniteljima na prvoj crti iza leđa, UDBA-ška jugoslavenska kopilad, je pljačkala sve što je stigla, od „spašavanja“ strojeva tvornica na prvoj crti obrane Hrvatske, pa do „spašavanja“ banaka i svjetski poznatih i uspješnih hrvatskih tvrtki daleko od prve crte obrane u samoj Hrvatskoj i izvan nje.

Moto za to je bio: ''Dok Hrvati gube rat, mi ćemo im sve pokrasti, prodati i otići ćemo živjeti daleko od mjesta zločina i uživati ćemo cijeli život u blagodatima svojih zlodjela.'' Međutim, Hrvatska vojska, snažna i odlučna pokvarila je njihov plan. A kako i neće, kad Hrvatsku nisu uspjela pokoriti i zatrti mnogo veća carstva nego što je to govedarska srpska dinastija, sastavljena od okolnih joj odpadnika raznih naroda. Tada se moto UDBA-ške kopiladi promijenio: ''Kako Hrvati neće izgubiti rat, mi ćemo tu i ostati, te ćemo opljačkanim novcem od prodanih hrvatskih tvornica, banaka, tvrtki, zadruga, itd, kupiti samu vlast.'' I kupili su je, jer su kupili i HDZ i HSP i HSS, a SDP su ostavili kao ''lažnu'' ljevicu, odnosno ''lažnu oporbu'', sad već lažno ''desnim'' HDZ-om, HSP-om, HSS-om, dok glavna snaga UDBA-ške kopiladi leži u HNS-u, nekad HND-u.

Dakle, Hrvati nemaju ni jednu jedinu svoju stranku u izvršnoj vlasti. Zapravo Hrvati u izvršnoj vlasti nemaju niti jednog jedinog svog zastupnika. Pa neće prava Hrvata u Hrvatskoj zastupati policija ili vojska, koje hrani ta ista nehrvatska vlast. U tome je sama srž teškoće Hrvata. Mnogi su kupljeni, pa bili oni kupljeni radnim odnosom ili mirovinama, sve od policije, vojske, sudstva, pa do umirovljenih branitelja, podlo razbijenih u tisuće udruga. Ta UDBA-ška kopilad je kupila i uvezla u Hrvatsku mnoge građanske udruge, čiji je jedini cilj stvaranje moralnog nereda među Hrvatima, anarhijom, ateizmom, srpskim (prljavim) fašizmom, te javnim širenjem neistina i laži, bilo kroz medije, bilo javnim govorom.

Hrvati danas u Hrvatskoj nemaju ni malo ljudskih prava. Danas Hrvati u Hrvatskoj ne smiju ni zviždati, dok to sodomisti i gomoristi javno smiju. Danas Hrvati u Hrvatskoj ne smiju ni galamiti, dok to neodgojena UDBA-ška kopilad smije javno. Danas se Hrvati ne smiju buniti, dok to srpsko-partizanski (prljavi) fašisti smiju javno u Hrvatskoj. Danas Hrvati u Hrvatskoj ne smiju ni nositi svoje časne ratne odore, dok to srpsko-partizanski zločinci smiju javno u Hrvatskoj. Danas Hrvati u Hrvatskoj ne smiju ni spomenuti javno Ustaše, dok Hrvate i ''OLUJU'' srpsko-partizanska UDBA-ška kopilad javno smije nazivati Ustašama i Ustaškim zločinima.

Danas se Hrvati u Hrvatskoj ne smiju ni pobuniti protiv javnih i očitih pljački, jer im UDBA-ška kopilad s vlasti to nedozvoljava, jer se to dotiče njih samih. Danas je Hrvatska država u kojoj vlada teški UDBa-ško kopiladski terorizam prema samim Hrvatima, što će uskoro javno izaći na vidjelo, kada Hrvate počnu masovno batinati, jer traže svoja prava od onih koji im ta prava nikada neće dati. Tu i je sam početak Kalvarije Hrvata, jer na vlasti su oni, UDBA-ška kopilad, kojima je od samog početka jedini san u skorom ostvarenju: UZETI HRVATIMA SVA PRAVA!

Hrvatska je 2000 godine doživjela državni udar. Od izdaje u Haagu, do haaškog izdajnika predsjednika. Predsjednika čega? Pa terorističke vlasti! Narode, rat još traje i ratni zločini se još događaju. Pa nije valjda narode, da ćeš krenuti u kontrarevoluciju kad ostaneš bez j****h cigareta?? Stoga prljave fašiste, UDBA-šku kopilad treba početi uništavati od vrha korijena, pa će im stablo samo pasti, kao Babilonska kula i njihov plod prljavoga fašizma će iztrunuti i nestati. Kako im uništiti korjen? Moramo ga prvo podkopati, očistiti i ostaviti bez tla da se osuši i padne.

Jednostavno rečeno: ZATVORIMO IM SVE SLAVINE PRIHODA, PA NEKA CRKNU! Teroristi drugo ne zaslužuju.

Napomena: Izraz ''prljavi fašisti'' je moje mišljenje, jer fašizam i washizam su za mene jedno te isto, odnosno: ispiranje, očišćenje. Prema tome, prvi fašisti, odnosno očišćeni, su bili Levijevi sinovi, koji su se očistili i obrijali cijelo tijelo, kako bi bili dostojni nostiti kovčeg Božjeg saveza. Stoga, je li Mussolini bio fašist? Je, ali prljavi fašist. Snop i sjekira? Izmišljotina i hula na Boga, tako da ni ja nisam ni čisti ni prljavi fašist, već samo vjernik i domoljub.

BOG I HRVATI – ZA DOM SPREMNI!

Johnny Otočac