JNA je još tu !

Pin It

Sve dok i jedan ''bivši'' oficir JNA bude u Hrvatskoj vojci – JNA je još tu. I kako takovu osramoćenu i nablaćenu vojsku poštivati? Nikako, dok ih se ne tuži i kazni za javno sramoćenje i blaćenje Hrvatske vojske i Hrvatske države!

Oni koji su bili u JNA prije Domovinskoga rata, dobro znaju, tko i što je bio jedan ''pišljivi'' mlađi vodnik za vojsku. Bio je strah i trepet, a kamo li potporučnik, poručnik, kapetan, kapetan prve klase ili major. I sad zamislite jednog poručnika ili kapetana JNA, koji ''pobjegne'' iz JNA u Hrvatsku vojsku. Prvo što se valja zapitati je: Ma je li on zapravo i pobjegao ili su ga oni sami pustili?

Ma puštala je JNA njih sama, jer do sad nisam nigdje pročitao, kako je jedan poručnik ili kapetan JNA ''Hrvat'' opisao svoj ''pakleni'' bijeg iz JNA, recimo iz Kosova u Hrvatsku vojsku, a da ga nisu pokušali ubiti. Bilo je upravo obrnuto. Njima je u prvim hrvatskim dragovoljnim snagama, malo tko vjerovao, tako da su mnogi od tih ''prebjega'' umalo ostali bez glave, pa su bježali glavom bez obzira, da bi se ipak negdje, malo po malo uspjeli uhljebiti i odrađivati svoj tajni JNA zadatak u osnovi nove Hrvatske vojske. Čast izuzetcima, kojih skoro pa i nema, jer su im se i takovi nadmoćnom većinom priklonili, po onoj: Daj što daš.

Tajni JNA zadatak? Što je to? Pa to vam je, kad se neki pišljivi, poručnik ili kapetan JNA, podmuklo uspio uvaliti u kancelariju Hrvatske vojske na početku Domovinskog rata kao zapovjednik, pa svoju zapovjed preokrene u totalno rasulo u Hrvatskoj vojsci na prvoj crti obrane, još tad neokupiranih dijelova Hrvatske države, te ga zato unaprijede (oni njegovi), sad već u pukovnika, generala, a zapravo u đenerala JNA. Njihova taktika seže dalje i od kongresa u Beogradu u siječnju 1990, pa i dalje od Gazimestana. Zar oni misle da su istinski Hrvatski ratnici budale? Te iste smrdljive oficirčine JNA, a sad ugledni nečastnici HV-e, su cijelo su to vrijeme znali, kako će biti rat i u Hrvatskoj i u Herceg Bosni i šire, a oni će se po odvijanju rata prilagođavati; ako ga gube, uvlačiti će se u pobjedničke vojske. Kad su u Hrvatskoj mahom počele padati vojarne, e tad su nastupili prvi oficirski ''prebjezi'' iz JNA u HV, kako bi se pripremao teren za one veće oficirske smradove, sramotu i blato izroda Hrvata. Hrvata? Šalim se. Svi su oni u JNA bili i ostali Šugoslavci, a i sada su i ostati će to do svog crknuća, pod nogama lažnog zapovjednika, koji je i bio zlodušni, paralelni vođa zapovijedništvu dobra. Nadam se da je sad jasna dvostruka linija zapovjedništva u Hrvatskoj vojsci: Tuđman/Mesić, Šušak/Manolić, Bobetko/Špegelj, Zadro/Tus, Gotovina/Stipetić, Paradžik/Laušić, Kraljević/Boban, Boljkovac/Markač, itd......Mesić, Manolić, Boljkovac nemaju činove JNA? Ma da. I sama izdajništva u Haagu su dosta toga razotkrila.

Dakle, Hrvatska je još itekako puna šugoslavskih oficira JNA, koji sami sebe, međusobno, smatraju časnicima među njima nečasnima. I to je ono pravo sramoćenje i blaćenje Domovinskog rata. Takvi nečasni oficiri danas pišu knjige o Domovinskom ratu, koje dakako ulaze u Centar za istraživanje Domovinskog rata, kako bi i taj Centar na kraju osramotili i oblatili. Zašto? Samo zato jer oni nisu ni H od Hrvata, i dan danas nisu prestali služiti JNA, jer čim zinu o Domovinskom ratu, oni lažu, a kad o njemu pišu, po njemu seru. I onda prigovaramo kako srbi seru po nama a vole Kunu, pa vole je i ovi nečasnici, za razliku od Hrvatske. Srbi su rušili i pljačkali, a ovi su rovarili unutar HV-e, i to izdajništvo pogano blaguju van ikakova blaženstva.

Njihove su priče - rekla kazala; njihov je borbeni sektor – preljubništvo po kancelarijama s ''bivšim'' članicama KPJ; njihov je ratni put – izbacivanje cijelih postrojbi Hrvatske vojske iz povijesti Domovinskog rata; svoje informacije o neprijateljskim snagama crpe s interneta s četničkih stranica; njihovi ratni doživljaji su ukradeni ratni doživljaji pripadnika izbrisanih postrojbi Hrvatske vojske u Domovinskom ratu; njihove ratne operacije su bile operacije kao za osvajanje Staljingrada, ali bez vojske, dok je taj njihov Staljingrad bilo 30-40 od 20-ak Hrvatskih ratnika već odsječenih i opkoljenih agresorskih kuća; njihova su opravdanja za neuspjele akcije Hrvatske vojske, nedolazak nekih postrojbi Hrvatske vojske na početne položaje? Pa samo malo; tko je odgovoran za nedolazak tih postrojbi? Pa ti isti nečasnici JNA, koji su se oblijepili činovima, kao četnici partizanskim spomenicama nakon 1945 godine. Oni su ti lažni antifašisti, koji i danas šuruju s srpskim fašistima.

Registar branitelja? Što je to uopće? Poklanjanje ratnih dana i lažnih invaliditeta od strane tih istih lažnih zapovjednika HV-a, a zapravo uvijek odanih, ljigavih oficirčina JNA: dezerterima, profiterima, lažnim invalidima, kuharicama, sobaricama, prostitutkama, pederima, lezbačama, najgorim ljudskim smećem i ostalom sitnozubom stokom. Ratni put? Što je pak to? Ja ga ni nemam, kao ni mnogi drugi, što znači da je četnike pobjedio nitko, a ne pak oni, smrdljivi dupeuvlakači JNA. Oni svi zajedno ne bi pobijedili ni jedan običan tenk s posadom od jednog čovjeka. Uostalom oni ne bi pobijedili ni tog nitkog. Niti su vodili rat, niti su ga dobili, već su ga opstruirali i izgubili, a dobili su zasluge. Od koga?

Zna se!

Nikad nisam ni ratovao s vama, ni za vas, koji ste se naučili da drugi za vas ratuju. Pa niste vi Hrvatska! Vi ste govna koja su izgubila svoju septičku šugoslavsku jamu! S vama mi ni nije mjesto, a vi, šugoslavci bi htjeli da ja odgovaram umjesto vas. Kome? Vama, neodgovornim partizanima i četnicima zajedno? Plutajuća ste i žderajuća govna!

Moje mjesto je jedino uz one na Oltaru Domovine, i sve dok živim oni će živjeti sa mnom, a ne s vama, koji se klanjate titovim gardistima. Stoko sitnozuba! Strahuj i dalje od Oltara domovine!

I na kraju, sjetim se Isusa Krista, kad je rekao svojim učenicima, kao je Sveti Ilija već bio, ali ga nisu prepoznali. Isto tako, u Domovinskom ratu su bili i Knez Branimir i Knez Domagoj i Kralj Petar i Kralj Tomislav i Kralj Zvonimir i Barun Trenk i Ban Jelačić i Zrinski i Frankopan, ali ih niste prepoznali, a ja jesam, a oni nisu bili vi šugoslavci, niti su bili s vama, ni uz vas! Ima njih još i živih, ali vi niste njihovi, niti ćete biti. I na jedan njihov mig oka, srušiti ćemo vas kao posljednji red kule od karata zločinačke JNA.

Oni su bili u prvim redovima, a sad su u zadnjim, što znači da ste sada vi u prvim redovima.

Za što? Za smak vašeg svijeta, jer vrata Oltara Domovine su za vas, sinove i kćeri propasti, zauvijek zaključana! Dobiti ćete vi još svoju ''dodatnu'' otpremninu, itekako! Evo zore…oslobodilačkog puta!

Ratni put? Ha, ha, ha, ha……

 

Johnny Otočac