ZAVADA JE UDRUGA

Pin It

„Zavadi pa vladaj“, isto je kao i „Udruži pa uništi“. Ujedinjeno braniteljstvo, bi bilo preopasno za one koji su opasni po Hrvatsku. Zato branitelji i jesu podjeljeni u udruge. Udruge su smrt ujedinjene hrvatske vojske, osobito ako postoji Ministarstvo Branitelja. Čemu uzalud rasipati novac, a i kome ga uzalud rasipati?

Ministarstvo Branitelja mora ujediniti sve hrvatske branitelje i to tako da u samom ministarstvu postoje odjeli za: Policiju (redarstvo, specijalne i oklopne i topničke postrojbe, umirovljene i one koji to nisu); Dragovoljce (ZNG, HOS, Tigrovi i razne dragovoljne borbene skupine pod različitim imenima, te posebno za oklopne, diverzantske i topničke postrojbe istih, te umirovljeni i ne umirovljeni); Mobilizirani (nakon proglašenja primirja 1992. i priznanja Hrvatske, umirovljeni ili ne); Gardijske brigade (u koje ulaze i odjeli policije, dragovoljaca i mobiliziranih, ako su sudjelovali u ratu prije osnivanja istih, te umirovljeni ili neumirovljeni); Maloljetni branitelji; Dezerterčine (kako bi ih se znalo kazniti i ovršiti za lažiranje borbenoga puta, sektora , dionica, lažnih mirovina i nepovratnih kredita). Odprilike bi to bilo to. Kad dođeš u ministarstvo, znaš gdje ćeš, a ne kao sad, nitko te ne zove kada udruge ljetuju, piju i jedu na račun naroda, jer si prenagao i previše se izlažeš što se tiče domoljublja 'u miru(?)'. Ne znam zašto takovi ne vole ljude ispred mase? Upravo, dragovoljci su ti koji izletavaju neustrašivo, srljajući i samoizlažući se ispred svoje nenaoružane mase spram druge (drogova) mase štetočina čovječanstva naoružane do zuba. Što to kome smeta, ako takav izloženi prvi pogine? Zato što svi nismo isti? Ziher. A lakše je poklopit one koji u množini skoče na jednoga, jedinoga, samoizlagajućeg janjca hrvatske krvi. Možda sam takav, a ako jesam, ne zamjeram onima koji nisu takvi, već mi nije jasno što im ja smetam. Niti kradem, niti ubijam, niti psujem Boga, nemam ni posla, nemam novaca, a smetam. Kome? Nikome? Kad ne smetam nikome: Udruge van zakona! Jedinstvo u zakon!

Kakve Udruge? Za primjer HAVC nje udruga, on je centar. Pa hajmo i mi branitelji imati samo centar bez druga i udruga. I još su se k tomu komunjare sada javno počele nazivati 'drugovi', što znači drogovi From The Drog's, odnosno drogirani na drogama svih vrsta pa i idealističkim, a Hrvatska nije nastala na ideji već kao Dio Božjeg plana. Sačuvaj nas Bože od Yudrogova: krvavih čavala crvenoga đavla. Hrvatska je platila preveliku cijenu u životima i zdravlju Hrvata u Domovinskom Ratu, da bi još uvijek tu cijenu plaćala. A plaća je masno. Toliko masno, da su se svi politi-canti omastili, ulojili i usalili kao ustaljen zloćudni kolesterol okolo zdravog tkiva Hrvata. „Stali se, ustali i usali“, glavni je politi-cantski moto za povlađivačko, uguzničko stapljanje s narodom, do ostvarivanja svog zlodjela. Politi-cant je polijevanje kante, a kanta je sterilan, nerodan i neplodonosan čovjek, koji je spreman na sve osim za dobro, te kojega narod polijeva li polijeva, a ovaj izvana nikako ne daje ploda, već širi nevidljivo, otrovno korjenje kroz zemlju i truje i uništava svaki onaj zdravi korov zemlje i naroda koji ga hrane.

Hrvati nisu naivan narod, već uvijek misle i nadaju se kako će Božja providnost napokon promijeniti politi-cante u njima samima i da će se oni napokon popraviti i izrasti u plodonosno tijelo. Ali, jasno je da su politi-canti toliko pokvareni i nepopravljivi, kao da ih je rodio sam sotona, a ne žena. Zato danas sa opravdanjem i izgleda kako genocid nikada nije ni otišao iz hrvatskih zemalja, već je uvijek tu, sveprisutan i svedjelotvoran. Jedne ubijaju prije poroda i pri porodu, a one koji se 'slučajno' rode, te tjeraju u izbjeglištvo, i još gore u pljačku i ubojstvo, a sve radi neimaštine.

Ono što štetnička srba nije uspjela učiniti Hrvatima u 100 godina, ovi politi-canti su učinili za 16 godina. Zato su se i školovali za vrijeme Domovinskog Rata u tada po Hrvate, krvoločno sadističkoj i krajnje sveljudsko izdajničkoj Europi. Čekalo se samo da Franjo umre, pa da oni ožive kao otvoreni grobovi za Hrvate. Ustoličio se Mesić, glavni pljuvač i saboter lika i djela Franje Tuđmana. Ustoličio Mesić 'i njegovi' Bandića u Zagreb, a tko vlada Zagrebom vlada i Hrvatskom, jer Zagreb je po pučanstvu umalo trećina Hrvatske. Sve ostalo je periferija Zagreba, pa su tako svi ostali politicanti najobičnija malograđanska periferija pa taman bili i iz Zagreba. Bandić je car. Upravo kao i Neron. Jedan dan je vodeći vatrogasac Hrvatske, a već drugi dan ranom zorom ruši kuće po Zagrebu. A Gregurić? I on je nekad bio vodeći vatrogasac, a sada je vodeći komunist, samo što je apsurd u tome da komunisti nikada ne prilaze vatri, kao ni borbi, već to lijepo prate u toplini doma svoga crvenoga, daleko od najmanjeg prljanja, a kamo li u srži, iliti vrvi obrane ljudi, stvari i živih bića od vatre, vode i leteće srbadije. Plenković je 'bolji' od njih. On izravno, a da se tek ustalio u usaljivačku vlast, popljuje stavove i zahtjeve branitelja pročetničkom kulturom, zvanom kul-tur (šupak i zadnjica, odnosno čmar i prda), što je najgnjusniji osnovni čin detuđmanizacije, odnosno krajnjeg neposluha prema onima koji su ginuli za Hrvatsku i Hrvate, a sada bi trebali biti jezičac na vagi za prevagu hrvatstva po svim pitanjima koja postoje, što se tiče Hrvata i Hrvatske. Da je kojim slučajem bio u kakovoj ratnoj akciji oslobađanja Hrvatske od četničke stoke, možda bi i sam uvidio u jednoj kući oslobođenog sela, četničku sjekiru zabijenu u čelo nepokretnoga Hrvata. Možda bi tada znao tko je ubio invalide u Dvoru, a Dvor je bio svuda oko nas, a i sada je.

Upravo oni koji hrvatskim ratnicima spočitavaju takove lažne zločine jesu oni koji ubijaju invalide, kao prvo Domovinskoga Rata. Tko su oni, ako nisu Teršelićka, Pusići, Mesić, Manolić, Štrbajlije, Pupajlije, SPCajzlije, ukratko Anti-fafači (koji fafaju svakom Anti), te ostale udruge i akcije suludih građana, spremnih na prolijevanje krvi (po zlouporabi zakona – sudom i policijom) svih invalida, a osobito onih koji su omogućili slobodnu (a po Anti fafačke debranitelje preslobodnu) državu Hrvatsku. Država Hrvatska i jest glavni i osnovni razlog destabilizacije same države, od strane debranitelja kao samo ime: Država Hrvatska. Zato je nametnuto ime RH (naopako od HR, što je ravno okomitom križu), što bi za naivne trebalo značiti Republika Hrvatska, kao da je Hrvatska republika, odnosno kao takva dio neke veće jugofatamorgane (srbajke/srbasne), što po branitelje nikako nije, a po debranitelje/politi-cante je. Od jugofatamorgane i eurofatamorgane sada i nema nikakove razlike. To je sve jedna te ista srbajka, odnosno lažna povijest, koju će uz njene predavače, kao i politi-cante sigurno, kratko, hitro, brzo, spremno i sposobno zauvijek upakliti jedinstveno Hrvatsko Sveto Pravo:

 

BOG I HRVATI! ZA DOM SPREMNI!

 

Johnny Otočac