Johnny Otočac: Neostvareni snovi (za sada)

Pin It

Da niste od pakla, bilo bi vas sram!

POGOVOR

Izgleda da ni dva jaka potresa (zovem ih Potresi "Dviju djevica") nisu uspjela prizvati k svijesti i pameti zločinačke dotepence, ne samo u Zagreb, već u cijelu Hrvatsku od 1918, 1945, te nakon 1995 godine.

Ti zločinački dotepenci zla i dalje neumorno šire velikopaklenu ideju o uništenju Hrvata i Hrvatske.

Prvo ti otmu poveliki dio teritorija, pa te nakon toga, kad kao Hrvat hoćeš vratiti tu istu hrvatsku zemlju optužuju za velikohrvatske ideje Velike Hrvatske, koja je u međuvremenu sve manja i manja i sve tanja i tanja, dok je s druge strane velikopaklena srbija sve veća i veća.

Dobro se zna da je Srbija bila prva "oslobođena" od Židova 1941, ali jako se slabo zna, da je Hrvatska "oslobođena" od Židova tek 1945 godine, odnosno na "krvavoj proslavi rođendana Alojzija Stepinca", VII. svibnja 1945, što su isti zločinački dotepenci preimenovali u "Dan oslobođenja Zagreba" od starosjedilaca.

Nije nikakva tajna, možda je do sada bila, ali od sad više nije, da su podrumi zgrada u centru Zagreba puni zatrpanih kostiju zagrebačkih starosjedilaca i vlasnika istih zgrada, te su na njihova mjesta zasjeli dotepani pakleni "osloboditelji" svakoga zla.

Zar bi bilo čudno da su pobijenim i zatrpanim vlasnicima centralnih zgrada Zagreba ti isti krvavi i krvoločni dotepenci redom pouzimali prezimena i naslovili ih na sebe?

Zar bi danas bilo imalo čudno, da su temelji tih zgrada raskopani, jer su u njima zakopani istinski vlasnici, te su takvi temelji i pokazali svoju "snagu" pri potresima Dviju djevica (uvjeren sam da su njihove dvije žrtve u najvećoj mjeri smanjile jačinu potresa i broj poginulih).

Prema tome, jasno je kao dan, zašto se ne obnavljaju uzdrmani temelji zgrada u strogom centru Zagreba.

**************************************************************************

Sanjao sam san u kojemu sam se borio sa sotonom. I nadvladao sam u toj borbi. Međutim, priskočile su mu neke žene u pomoć i on je pobjegao. Kada sam dobro pogledao u te žene, prepoznao sam u njima Vesnu Pusić, Mirjanu Petir, Jadranku Kosor, Vesnu Škare Ožbolt, Jelenu Pavičić Vukičević, Loru Vidović, Ivanu Maletić i ostalu kujad iz HDZ-SDP-HNS partizansko-četničkih zločinačkih organizacija, kojima je pravi otac i majka kralj laži. Upravo onaj kojemu su i omogučile bijeg u propast.

Sve ove nabrojene B.A.B.E. ( Bludnice Anarhističke Belzebubove Erekcije) mrze Ustaše.

To sam shvatio u snu, kada je sotona pobjegao uz njihovu pomoć, da bih ja sam ostao pred njima sa dva ustaška mača (od jednog i od drugog mi djeda) dok su mi dovikivale:

"Ti si Ustaša i Velikohrvat, jer želiš vratiti Hrvatskoj neopravdano otete dijelove, koje su joj otele sotonske sluge velikopaklene, odnosno velikosrpske pakladije, čije smo mi kurve!" - Vesna P.

"Ti uzdižeš Ustaštvo i treba te kazniti kao i svu onu djecu, žene, nemoćne starce i razoružanu vojsku na Bleiburgu! Kako je tad lajao i Tito svojim, odnosno mojim jezikom pakla!" - Mirjana

"Ti si Ustaša! I ti ne smiješ pobijediti! Ti ne smiješ istinu predočiti svijetu! Ti bi uništio sve laži koje smo mi stoljećima gradili o Ustašama! Onda bi pravda pobijedila! To se ne smije desiti radi života i časti mojega ujaka sotonskoga četnika sa Papuka! Ja još želim uživati u boli hrvatskih majki Ustaša!" - Jadranka

"Da ti nismo oteli kuću, zemlju, vlasništvo i nasljedstvo, bi li onda ovako lako pobjedio sotonu, koji mi je omogućio da za Hrvatsku nikada ništa ne učinim? Ustašo!" - Vesna ŠO.

"Samo bi nam trebalo da Ustaša kao ti, rođeni purger, pobijedi sotonu i zavlada svojim gradom i državom! Ustašo! Ti bi ukinuo uhljebnička radna mjesta u gradu! Ukinuo bi sotonski Index, kojega vode unuci krvavo-partizansko-četničkih dotepenaca, slugu sotone u Zagreb! Ti Ustašo! Ti bi raskopao kosti po podrumima zgrada centra Zagreba i svijetu bi predočio istinu o poubijanim Židovima na 8.maj 1945, kada se slavilo oslobođenje od Hrvata u Zagrebu! Ti bi nam oteo krvavi Stepinćev rođendan 8. svibnja! Ne! I to sada kada smo nakon smrti našega delijskoga cigana, arkanovca počeli naplaćivati parking po cijelom Zagrebu? Neeeee!" - Jelena

"Ustašo! Ti bi uzeo moje radno mjesto, moje oči, moje uši, moju pamet i moje bezdušno srce, samo kada bi dokazao da si u pravu! To se ne smije desiti! Svi sotonski ljudi u Hrvatskoj su diskriminirani, osim Hrvata Ustaša! Da si ti sada pobijedio sotonu, cijeli svijet bi saznao da od 1918e godine nad Hrvatima vlada naše sotonsko načertanije! Cijeli svijet bi saznao da su i Englezi klali Hrvate na Bleiburgu! Silovali Hrvatice! Tucali srpsko-hrvatske partizanske vještice i pravili sotonsku decu! Da su i nogomet Englezi ukrali od Hrvata! Jer od Beograda do Londona se širi laž kao korona! Ja moram štititi Koronere, ubojce od engleske krune! To se ne smije znati! Zato Ustašo ne smiješ pobijediti sotonu!" - Lora

"Ustašo! Ti dobro znaš da ja na svom facebook profilu držim svetačke slike! A dobro znaš da lažem kao paklena kuja! Rekla sam da ću Hrvate obraniti od ovrha, a tebi smo sve ovršili! I tebi i tvojoj majci koja je umrla u migraciji u vlastitoj državi! Ti jednostavno ne smiješ disati jer si Ustaša! A znaš da o Ustašama lažu! I ja lažem! I to prokletstvo prenosim na sebe i svoju obitelj, koja ni ne zna da služim sotoni! Bog ne postoji! Samo na slikama na mojem fejs profilu!" - Ivana

Eto, i dok sam to sve odlušavao i odgledavao u snu, u videokrug mi uleti Bošnjakovićeva lubanja u grobu, kojoj je u usta neka nevidljiva ruka stalno gurala novac bez prestanka, dok mu je jedan roj stršljena kopao jedno oko, drugi roj mu je kopao drugo oko.

Vidio sam i svoga psa Garija, koji je isto kad i ja ostao bez kuće. On je mrtvog Bošnjakovića vukao iz groba. Kao da mu ne da, da mirno legne u zemlju, Dok mu je moj beskućni mačak Gricko čupao prsni koš, kao da mu traži štakora u srcu.

Bilo bi strašno, da nije istina.

Za Kraljevstvo nebesko - Spremni!

Johnny Otočac

PS. Pismo najsramotnijim institucijama svijeta, povodom smrti moje majke Julije u migraciji:

Poštovani,

zahtievam da mi u što kraćem vremenu, pod bilo kojim uvietima, vratite kuću, zemlju, djedovinu, nasljeđe, te sva ljudska prava propisana po svim civilizacijskim konvencijama, kako bih imao pravo na domovnicu, odnosno na državljanstvo u Hrvatskoj, koje ste mi preko velikosrpskog suda u Gospiću oduzeli, kao i mojoj mami (materi ustaše, žene hrvatskoga dragovoljca - posmrtno tuženog za lažne dugove), koja je radi vas umrla u migraciji bez milimetra zemlje. Da niste od pakla, bilo bi vas sram!

Inače, dolazi vam devetka u Zagreb, Đulin ponor (po imenu moje majke), pa vi obaviestite narod što se sprema.

Rekoh vam na vrijeme prokletnici!

Imate još malo vremena!

Eto!

Prokleto vam nasljeđe. vlasništvo i državljanstvo u vieke viekova!

Stoko paklena!

Smrt Vama! Život Hrvatskom Narodu!

ZA KRALJEVSTVO NEBESKO - SPREMNI!

Johnny Otočac

adresa - migrant u vlastitoj državi radi prokletnika i prokletinja!

I?

Marš stoko u pakao prokleti!

Ne treba meni od vas ništa.

Johnny  se ne okreće za svojim plugom!

Krvavi prokletnici!