Antifašističkom Hrvatskom vladaju fašisti

Pin It

Sadašnja Hrvatska država je nastala na antifašizmu i to na antifašizmu protiv velikosrpsko-jugoslavenskog fašizma 90-ih godina prošlog stoljeća. Nije to bio samo t.zv. ''Miloševićev'' fašizam, već cjelokupno srpski narodni fašizam, podpomognut partizanskim fašistima iz Hrvatske, te fašistima iz tadašnje europske zajednice (danas EU) i fašistima u ujedinjenim narodima, koji su svjesno razoružali goloruke Hrvate, kako bi nas srpski fašizam pomeo s lica zemlje, te tako napokon i uništio predziđe katoličanstva.

Danas ti isti, u prvom redu partizanski fašisti u Hrvatskoj, koji i jesu na vlasti i okolo nje već 24 godine, trabunjaju o nekakovom antifašizmu kao temelju Hrvatske, a da sami pritom nisu ni mišlju, a kamo li prstom maknuli za vrijeme fašističke okupacije Hrvatske protiv tog istog fašizma. O kojem to oni antifašizmu trabunjaju, kada su velikosrpstvo i jugoslavenstvo jedan te isti fašizam koji se nadopunjava po potrebi, a sve na štetu Hrvata, koji u svom krvavom otporu prema tom dual (četničko-partizanskom) fašizmu postaju antifašisti.

Zar su se hrvatski antifašisti ranih 90-ih godina prošlog stoljeća borili protiv Jasenovaca, koji u naše vrijeme nisu ni postojali, ili protiv Golih otoka, Manjača, Omarski? Tko je vodio Goli otok, nego fašist Tito i njegovi crnorukaški fašisti. Tko je JNA pretvorio u fašističku polučetničko-partizansku vojsku nego abolirani četnici 1941-1945? Tko je tu istu JNA tijekom drugog svjetskoga rata naoružavao od igala do zarakoplova preko aerodroma nego talijanski fašisti? Tko je htio iz Like istjerati fašističku četničko-talijansku bandu osim Jure Francetića? Nitko. Tko je u Herceg Bosni uništio stari, prirodni savez Hrvata i Muslimana, osim četničko-partizanskih fašista? Tko je uplašio svijet, da će s tim prirodnim savezom nastati Ustaška država, u kojoj će stradati samo srpski fašisti, nego jugoslavenski fašisti, odnosno partizani? Tko u svijetu laže, kako je Hrvatska izvršila agresiju na samu sebe u Herceg Bosni nego jugoslavenski fašisti? Tko i je okupirao pola Herceg Bosne osim velikosrpskih fašista uz pomoć jugoslavenskih fašista i fašista iz Daytona? Tko je zaustavio smak srpske fašističke tvorevine u Herceg Bosni, osim 'slučajnog' fašista Clintona i fašističke, venecijanske krune, koja stoluje u Londonu u prisutnosti fašističke, govedarske dinastije stočara Crno(kara)đorđevića? Već je ofucan i preofukan srpski trik, kako neće kralja u Srbiji, jer bi njegovim dolaskom na vlast, a odlaskom iz Londona, izgubili utjecaj u Londonu, a tako i u svijetu. Zato i imaju četničku vlast, koja ga u Bellgradu bezpogovorno sluša iz Londona, pa su se sada četnici planski primirili, dok na londonski znak ponovo ne krenu u krvavi fašistički pir, uz pomoć fašista u Hrvatskoj vlasti i fašističkih ambasadora iz Hrvatske diljem svijeta, od Pariza do Pariza.

Fašisti u Hrvatskoj vlasti, već godinama planski izseljavaju Liku, Slavoniju, Dalmaciju i ostale vojne, granične, krajnje dijelove Hrvatske, a sad ubrzano izseljavaju mnoštvo hrvatske mladeži iz Hrvatske (najprvo u balKan-adu, odnosno Balkanski otok), samo iz toga razloga, da sutra za vrijeme rata, Hrvatsku nema tko braniti. Uostalom taj plan je započet u Vojvodini (Hrvatska (fašistička) vlast ne štiti interese 'svog' naroda), Herceg Bosni (Hrvatska (fašistička) vlast ne štiti interese 'svog' naroda), Crnoj Gori (Hrvatska (fašistička) vlast ne štiti interese 'svog' naroda), Kosovu (Hrvatska (fašistička) vlast ne štiti interese 'svog' naroda), Sloveniji (Hrvatska (fašistička) vlast ne štiti interese 'svog' naroda), pa i u samoj Hrvatskoj (Hrvatska (fašistička) vlast ne štiti interese 'svog' naroda). Tim fašističkim propalicama u Hrvatskoj vlasti već 24-godine nikada neće ući u te šuplje, fašističke glave, kako je nas 20 000 i previše za zaustaviti fašističke oštrice, pa došle one s bilo koje strane svijeta i u bilo kojem mnogostrukom broju u odnosu na nas. Svaka pomoć je dobro došla, ali samo ona spremna na borbu, dakako i u obliku stranih dragovoljaca, odnosno svih samo ne onoga fašističkoga smeća koje je nahrupilo u Hrvatsku 199/0/1/2/3 godine, pod domoljubnom maskom, a zapravo je to bila i ostala hrpa fašističkoga propaliteta.

Taj isti uvozni fašistički propalitet, je u spregi s domaćim izdajnicima, partizanskim/jugoslavenskim fašistima za vrijeme Domovinskoga rata, iza leđa, malobrojnih, slabo naoružanih hrvatskih rovovskih ratnika, prvo iza prvih crta krvave obrane Hrvatske, pokrao sve strojeve (kao fol, da ne dođe u ruke srpskim fašistima) i tvornice, da bi se to nastavilo i u dubokoj zaleđini, a sve s jednim jedinim dugoročnim ciljem: Ukrasti Hrvatima buduća radna mjesta! Zar im to nije uspjelo? Itekako je! Ukrali su nam i štedionice skupa s štednjama, a sad više nemamo što ni štedjeti. E pa kad nemamo što ni uštedjeti, nemojmo štedjeti ni njih, te smrdljive fašističke žderonje, koji prije rata nisu imali ni šupicu za život, a sada imaju na desetke tisuća kvadrata stanova, vikendica, vila samo za svoje sve veće i veće šupčine s najvećim i najskupljim luksuzima, od automobila do zrakoplova.

Za početak bi bilo dovoljno da ih kao dugogodišnje propalitetne fašiste napokon malo i kaznimo, a kaznili bi ih sve, bar prividno svijetu tako, što nitko ne bi izašao na euro parlamentarne izbore, te bi poručili EU svojim neizlazkom na izbore, kako ne želimo da nas nigdje, pa ni u EU zastupaju okorjeli fašisti propasti. Dakle, na te izbore izašli bi samo oni, smrdljivi, šugavi velikosrpsko/jugoslavenski fašisti, partizanski fašisti, Udbaški fašisti, tajkunski fašisti, lažno-braniteljski fašisti, homoseksualni fašisti, gongovski fašisti, građanski fašisti (i sa sela), HRT fašisti, crodemoskop fašisti i svi ostali fašisti osim Hrvata. Čast izuzetcima, ako ih uopće ima, jer po onoj 'S kim si (i bio), takav si' sve je jasno. A što se tiče predsjedničkih izbora, ne vidim drugu crno humorsku soluciju od Ajmoooo Mamića, jer kao prvo oslikao bi s tog mjesta pravo fašističko stanje sranja u Hrvatskoj, a kao drugo, napokon bi se maknuo iz Dinama, kojega bi najvjerojatnije preuzeo Rožić bivša HSP-ovca, koji bi najrađe razbio pripadnike HOS-a po navijačkoj pripadnosti, što je isto tako jugoslavenski fašizam.

Na svoju radost, moram završiti ovu kolumnu jer moram stići ostvariti braniteljsku mirovinu, a kako svaka radost u sadašnjoj fašističkoj Hrvatskoj kratko traje, zakasnio sam. Dakle, Hrvatska je jedina država na svijetu u kojoj uspijete zakasniti na mirovinu. Ma ni to ne bi bio problem, da bar mogu raditi što volim, odnosno svirati i plesati, ali fašisti su upravo ukinuli ocjenu za glazbu i ples, odnosno Hrvatsko kolo. Ma ni to ne bi bio problem, samo da nisam sa skrbi ministarstva branitelja, spao pod fašističku socijalnu skrb za fašiste, kojima ne pripadam. Ma ni to ne bi bio problem kada bih obilježavao tradiciju obilježavanja Bleiburga, a ne fašističku tradiciju Jasenovca, kojega su bombardirali 'saveznici' prije nego je bio proboj, a u kojem bombardiranju je poginulo 700 000 ustaških stražara i čak niti jedan logoraš. Ma ni to ne bi bio problem, da bar odmah stupi na snagu Posljednji sud!

BOG I HRVATI! ZA DOM SPREMNI UMRIJETI!

 

Johnny Otočac