Kolumbijski ugljen

Pin It

Samo kriminalnim daltonistima neće biti jasno da se u ovom naslovu radi o bijelom, a ne o crnom ugljenu, koji preplavljuje nosnice jugoslavenskih političkih narkomana na vlasti u Hrvatskoj. I onda se gladan i žedan hrvatski narod pita gdje su novci? Pa pošmrkani su, eto gdje su. I još kad slučajni (jugoslavenski) neprimjerni premijer na nekom od svojih sabora, bez straha, pred očima cijele javnosti, s dva kažiprsta obje ruke protrlja nosnice, nije li možda ostao još koji grumenčić kolumbijskog ugljena u njegovim nosnicama, kako bi ga gurnuo u izricanje daljnjih hrabrih i bezumnih budalaština, onda je sve jasno: politiku u Hrvatskoj vode partizanski narkomani spaljenih mozgova.

Jer da to nije tako, ne bi za njim (jugopremijerom, jer ne zna gdje se nalazi) za govornicu srama stupila, u njegovu obranu Milanka Opa(ndr)čić, izrekla još veće bezumnosti, te je ne zadugo od toga opandrčila vilicom u svojoj kupaonici. Mora se znati da visoki postotak kolumbijskog ugljena u nosu, baca u nesvjest puno prije nego li alkohol u želucu. Vrisnuše domoljubi: „Ima Boga!“ Rekoh im, kako to nije djelo Boga, već vraga. Posljedica tog pada će biti sljedeća: jugoslavenska, glavna skrbnica 'hrvatskih branitelja', će po svom ozdravljenju pri svakom govoru nekontrolirano lamatati vilicom, kao da je upravo progutala pedesetak 'peperminta' koji bacaju u extazu, u čemu joj neće pomoći ni brojni 'tjelohranitelji', dodjeljeni joj poradi većinom lažnih prijetnji ubojstvom od strane branitelja, što ide ovako: „Ja, Ž.Žnj. telefonski prijavljujem tog i tog hrvatskog branitelja, jer je telefonski prijetio ubojstvom toj i toj osobi u vlasti. Nakon toga privodi se (sa ili bez osobne iskaznice, nije ni bitno) lažno prijavljeni hrvatski branitelj, te mora biti u pritvoru sve dok se ja, Ž.Žnj, koji i ne postojim, ispitam od strane redarstva.“ Jako neugodno i po branitelje i po redarstvo i po sud, dok se neki našmrkanci sprdaju s jednima i drugima i trećima. Javne li sramote i klevećenja bez kazne.

Ne počinje priča o kolumbijskom ugljenu sada. Ta priča je počela, koliko ja znam, još po završetku prvoga svjetskoga rata, kada je ruska mornarica uplovila u Split. Split je tada plivao u kolumbijskom ugljenu, pa nije ni čudo da su i Anđelinovići bili pod utjecajem istog. Kako drugačije protumačiti Prosinačke žrtve i olaki masakr istih, nego ušmrkanim Grgom krvavih ruku, čija unuka sada mitraljira po cjelokupnom Domovinskom ratu i to iz Beograda iz društva četničkih vojvoda? Geni su geni, a u ovom slučaju i nasljedna koštana srž igra ulogu što se tiče kolumbijskoga ugljena u ulozi velikosrpstva. Tu ništa nije slučajno, pa ni to, da kad Lesar progovori u saboru, a vi ga ne gledate, već samo slušate njegov glas, nećete čuti glas Lesara, već glas nikog drugog do samog Tita. Svašta.

U cijeloj ovoj kratkoj priči, jedino je HDZ 'najpametniji', jer traži opljačkani novac od Sanadera na svoj račun, a ne na račun Hrvatskoga naroda? Kao da su stranke banke. Zato stranke treba zabraniti, uzeti im svu imovinu, njihove članove rastjerati, rastjerati i tajkune praznih džepova kako su i došli, te tako neće nad Hrvatskim saborom upravljati protuhrvatski manji sabori ovisnih besposličara

Krajnje pitanje i jest: Treba li nama Hrvatima ovakav sabor? Ja mislim da ne, jer ne priznajem niti jedan sabor sve od Kralja Tomislava, pod punim Hrvatskim PODRUČJEM. Sve ostalo su 'regioni' kolumbijskoga ugljena, koji iz bijelog stanja prelazi u crno, odnosno u jugoslavensko-velikosrpsku smrt nad Hrvatima, koja se lako da prepoznati u skroz na skroz raseljenima i opustošenima Lici i Slavoniji, tako da je kojim slučajem danas 1991 godina, naša polazna crta obrane bi bili Rijeka i Zagreb. To neće riješiti višegodišnje pasivni i korumpirani sindikati. To mogu riješiti samo studenti i nezaposlena mladež zajedno s hrvatskim domoljubima i dragovoljcima čistih noseva i mozgova, jer ubrzo bi se povijest mogla ponoviti. Rusi će napasti Ukrajinu, Srbi Kosovo, umješati će se NATO čija smo mi članica, a masa aboliranih četnika skupa sa starim i novoprženim partizanima vršiti će ulične i šumske atentate po Hrvatskoj na našu vojsku i policiju. Već viđeno 1941.

BOG I HRVATI! ZA DOM SPREMNI UMRIETI!

Johnny Otočac