Govor ljubavi

Pin It

Školovana politička banda lijenčina, bez ikakove naobrazbe, poduke i prakse o sadnji, oplođivanju, zalijevanju, odgajanju, rastu i ikakovom plodu ljubavi na zemlji, nema nikakove ljubavi, pa ni govorne. Umovi i ruke tih školovanih političkih bandita su preko glave u muci i krvi plodonosnog naroda ljubavi, jer su ti školovani politički bezumnici na vlasti s razlogom – Mržnjom prema ikakovom plodu.

Ukratko, njihova vlast je mržnja prema svakom plodu ljubavi, koji u slijepoj njihovoj mržnji i zavisti nastoje oteti narodu, dakako privređivanjem bez rada, u čemu im služi sama njihova pljačkaška politika predobro plaćenih velelijenčina.

Ti isti školovani politički banditi su svi današnji političari, koji su kroz prošlih 20 godina obnašali bilo kakovu vlast, a zadržali su se na toj vlasti i danas. Zadržavanje na toj vlasti, skoro već 20 godina, omogućilo im je kao prvo: njihovo javno višestranačje, a zapravo ilegalno masonstvo 200-tinjak grla stoke sitnoga zuba, a kao drugo: naivan narod, koji umjesto klanjanja samo Bogu i služenja samo Bogu, ostaje bez svega što je posadio, zalijevao, odgajao i oplodio ljubavlju, jer služi neplodnim lijenčinama i svojim mrziteljima na vlasti, umjesto da im pun ljubavi javno vikne: ''Ako ne dolazite u ime Isusa Krista, Odstupite!“

Hrvatski narod danas ima posla sa samim vragom, čija je glavna snaga laž, a ona se očituje pred svake izbore kroz vražje sluge, odnosno političare, ma iz bilo koje stranke koje su do sad bile u izvršnoj vlasti, a najviše na one prorijeđene političare, koji su mijenjali ili osnovali neke nove stranke, a zapravo uvijek opstaju u politici vrhovnog, vladajućeg zla, mržnje nad Hrvatima. Ti prorijeđeni nisu stalni u bilo kojoj stranci, već lutaju među narodom od izbora do izbora i organiziraju svojevrsne pokrete u cilju domoljublja, a zapravo su prozirni, lutajući krampusi izvršne vlasti mržnje, koja izvršuje mržnju i samo mržnju nad Hrvatima, koji još uvijek uporno vjeruju u plod ljubavi, a ne mržnje.

Nemojmo misliti, da su takovi školovani politički banditi Hrvati, jer Hrvati obožavaju svaku prirodnu ljubav, jer svaka se prirodna ljubav prizvodi, drži i trži samo s ljubavlju. Bezplatno. Dakako, to je neškolovanoj političkoj bandi mrzko, pa je preuzela vlast i sud nad narodom u svoje bezplodne umove i ruke pune mržnje. Narodu se otima. Narod se kažnjava. Narod se drži u lancima. Narod se baca u tamnice. Narod se guši. Zar to rade govornici ljubavi? Da, ali lažni govornici ljubavi, a javni mrzitelji!

Njihovo govorništvo je laž, odnosno oni su zastupnici laži, a ta laž je danas E.P.P – Ekonomija Politike Propasti. Sve stranke i svi političari sudjeluju u tome ili zlodjelom ili zlim prešućivanjem. Tako će i biti sve dok se narod ne organizira u zajedništvo za jedno – Hrvatsku, a Hrvati nikada neće biti ujedinjeni, osim po vjeri, nadi i ljubavi. Uzalud razni generalski stolovi nakon ''propasti'' HDZ-a, koji i je razmontiran odavno. Uzalud neki Zavjeti, ako im taj zavjet ne znači ujedinjenje svih Hrvata, već zavjetrinu. Uzalud sindikati, bez radnika. Uzalud Država koja ništa ne DRŽI! Uzalud država koja TRŽI ono što ne DRŽI, već otima. To nije Država, to je Strgava!

Svi političari su plugovi naroda, koji su zapeli na živu zlatnu stijenu i ne daju narodu naprijed, već ga drže u zaostalosti, dok se oni ne naslade zlatom iz te žive stijene. Kad bi se oni doista i osladili koliko god mogu (što je nemoguće), tad bi i prokopali tlo ispod naroda, da narod propadne u nekad zlatnu stijenu, a tad blatnu jamu. Normalno, narod bi tad popadao na njih pohlepne i zdrobio bi ih. No tu je spas naroda – Domoljublje. Ljubav prema domu, je i ljubav prema sadnji, zlijevanju, odgajanju, oplođivanju i svakom plodu zemlje. Sve ono što ne donosi plod zemlje, nema ljubavi prema samoj zemlji, vodi, hrani, domu, obitelji, narodu i sveživom svemiru.

Kad Hrvati shvate da je između domoljublja i politike veliki, nepremostiv ponor, kao između raja i pakla, tada će okrenuti leđa svim političarima i gledati će samo domoljubno u budućnost.

Dok se to ne zbude, Hrvatska će još propadati u E.P.P-u. Iako se svim silama nastojalo srušiti bivši komunistički sistem, on je nažalost opet ovladao Hrvatskom, te je za inat onima koji su taj sistem htjeli srušiti, poništio sve njihove legalne škole i diplome iz tog sistema.

Tako su trgovce zamijenili šverceri, graditelje su zamijenili rušitelji, ugostitelje su zamijenili samozvani gosti, pravnike su zamijenili lažni branitelji, a branitelje su zamijenili vražji odvednici (odvjetnici), odnosno sve loše i zlo je zamijenilo svako dobro i svaku pamet. Proizvođači su unaprijed uništeni, trgovci su unaprijed opljačkani, te je tako i sama hrvatska ekonomija postala žrtva političkih prevaranata, koji su oduvijek bili i ostali samo sterilni bezumnici, svežderi svakog prirodnog prava i šverceri neradom i lažnom ljubavlju, odnosno mržnjom i rasprodajom narodnog vlasništva.

Ukratko: trgovački centri su uništili tisućljetnu tradiciju Hrvata – rukotvorine, trgovinu i prodaju, te su oteli kopnene i prekomorske putove iz ruku Hrvata. Goriva su u rukama tuđinaca. Ne bi bilo ni malo čudno, da je jednu svjetski poznatu i priznatu ekonomiju bogate Dubrovačke republike, i uništilo upravo 200-tinjak takvih pišljivih švercera raznih naroda i narodnosti, osim Hrvata, proizašlih iz škole političkih prevaranata.

Takvima se treba odhrvati, jer sama njihova mržnja prema domoljublju, želi od Hrvata učiniti razbaštinjeni narod beskućnika, odnosno bezdomnika. To traje stoljećima. Vrijeme je povrat imovine.

Zaključak: Politika je mržnja u bilo kojem obliku i suprotna je domoljublju odnosno LJUBAVI!

Politika je senilna sterilnost, a senilna sterilnost je zaboravna neplodnost, dok je domoljublje plodna vječnost, a biti domoljub znači ljubiti plodan svijet oko sebe.

 

ZA DOM SPREMNI!

 

Johnny Otočac