Zadnji komentari

Daran Bašić : Prisjetimo se danas na blagdan Svi sveti mislima i molitvom i žrtava nekažnjenih zločina tzv ABiH nad Hrvatima

Pin It

Danas na blagdan Svi Sveti prisjetimo se u mislima i molitvom osim svojih najmilijih  i naših žrtava stradalih od ruke bošnjačkih postojbi tzv . ABiH.   Zločini većinom nisu ni procesuirani ni kažnjeni krivnjom i MZ i EU i bošnjačkih vlasti. Za ove zločine nema ni zapovjedne ni političke odgovornosti.

Za ove zločine se nitko nije ispričao Hrvatima.  Ti su zločini gurnuti pod tepih a Hrvatima se sudi za zločinački pothvat . MZ i EU peru nečistu savjest jer nisu učinili ništa  sa spriječe ili zaustave rat a danas sude i to jednom narodu.

Sramotno je i ponašanje HRT-a koja je primjerice  spomenula „AHMIĆI“ – 998 (devet stotina devedeset i osam) puta, „TRUSINA“ – 2 (dva) puta.

Pogledajte video Vedrane Spadoni Štefanić   koji je urađen na osnovu Mape zločina  koju je za ovaj portal uradio gospodin Mirko Klarić tajnik udruge HPD Dr. Rudolf Horvat  .Podsjetimo se i  nekih činjenica na zločine iz Priručnika General-pukovnika Slobodana Praljka

ČINJENICE

KOMENTAR general -pukovnik Slobodan Praljak :

Ima tome više od par godina kako sam zamolio uglednog novinara HTV-a da pogleda koliko puta je ta „TV KUĆA“ u svojim emisijama spomenula riječ „AHMIĆI“, a koliko riječ „TRUSINA“?

Nekoliko dana kasnije dobio sam odgovor:

„AHMIĆI“ – 998 (devet stotina devedeset i osam) puta, „TRUSINA“ – 2 (dva) puta.

„TRUSINA“ 2 ‰ (dva promila) u odnosu na „AHMIĆE“.

U oba sela u BiH dogodio se zločin. Istoga dana, istoga mjeseca, a i godina je ista.

U Ahmićima je vođena borba i još se ne zna koliko je ubijenih vojnika i koliko civila.

DEN HAAG: „U Ahmićima najmanje 33 (trideset i tri) civila.“

U Trusini 23 (dvadeset i tri) nenaoružanih – civila i nekoliko vojnika koji su se predali.

U Ahmićima su ubijeni Muslimani, a u Trusini Hrvati.

A HTV iz Zagreba izvješćuje o Trusini 2 ‰ u odnosu na Ahmiće.

Poremećeni komunistički sadomazohizam?

Ne kažem „Ratni zločin“ nego „Zločin u ratu“, za oba slučaja.

Nije li ovakav nesrazmjer spominjanja jednog i drugog zločina u ta dva sela na HTV-u (isti je nesrazmjer i u ostalim medijima), bjelodan dokaz poremećaja u istraživanju istine?

To je tako veliki poremećaj da ga možemo usporediti samo s iskrivljavanjima činjenica koje smo vidjeli u fašističkim, nacističkim i komunističkim društvima i državama.

Takvo istraživanje služi samo tome da se „ISTRAŽIVAČI“ održe na položajima na kojima su bili desetljećima i proizvodili istine koje su i dovele do sukoba u bivšoj Jugoslaviji.

To ljudsko smeće ima svoju devizu:

„Zadržimo spoznaju na razini koja

Nam omogućuje da ostanemo na

Položajima na kojima možemo

Proizvoditi istinu koja nas održava … !

Reproducirajmo se u beskonačnost!

O ostalim pitanjima drugom zgodom“.

Osam puta više Hrvata ubili su neki pripadnici A BiH u agresiji na HVO – posebno u 1993. godini, nego što su neki pripadnici Hrvatskog naroda ubili Muslimana.

Hrvatsko nebo