HRVATSKI VITEZ SLOBODAN PRALJAK – S NAMA JE! 

POČIVAO U MIRU BOŽJEM! 

(02.01.1945. – 29.11.2017.)

MLINARIĆ ĆIPE SE PRISJETIO SVOJIH NAJTEŽIH DANA: Od ovoga vam moraju poteći  suze, opisao strahote iz srpskih logora! | 7dnevno

Unaprijed isključujemo bilo kakvu mogućnost suradnje s terorističkom organizacijom koja se naziva SDSS, a kojoj je na čelu Milorad Pupovac. Ta organizacija do današnjeg dana nije prestala potkopavati ustavni poredak RH i ne može biti naš sugovornik za bilo kojim stolom.

Nakon razotkrivanja pravog lica Andreja Plenkovića (u daljnjem tekstu: AP), njegovih vulgarnih i prostačkih obračuna sa svima koji stoje nasuprot njegovoj duboko antihrvatskoj politici, njegov HDZ optužuje Domovinski pokret! Prava istina jasna je i jednostavna, a to su snimili i u medije dostavili istaknuti članovi HDZ-a koji su zgroženi onime što su tamo čuli od AP-a. 

Nakon preslušavanja cijelog govora AP-a kojeg se ne bi postidjeli ni najveći diktatori u svjetskoj povijesti, sasvim je jasno da je AP bahati, nepristojni silnik i koji prostačkim i vulgarnim rječnikom vrijeđa sve one koji su brana nastavku vladanja njegove korumpirane sluganske skupine koja se lažno predstavlja kao HDZ i sljednik dr. Franje Tuđmana! 

Za tri dana održavaju se parlamentarni izbori koji će odlučiti tko će voditi Hrvatsku iduće četiri godine. Pola milijuna iseljenih Hrvata u posljednjih nešto više od desetak godina jasno svjedoče o tome da su Hrvatskoj potrebne korijeniti promjene. Hrvatska mora krenuti provoditi suverenističke politike koje će se odraziti na svim područjima državnog i društvenog života.

Osvanuo plakat DP-a, na njemu Stanimirović i Plenković: 'Za neke je Vukovar  pao, za neke oslobođen' - Dnevno.hr

Iz ovog rješenja DIP-a, očito se može iščitati da se radi o najtežoj instrumentalizaciji državnih tijela za račun srpskohrvatske trgovačke koalicije Pupovac - Plenković. Posebno napominjemo da u slučaju plakata kandidata i SDSS-ova saborskog zastupnika u Hrvatskom saboru od 2011.–2015., Dragana Crnogorca na kojem je pisalo: 'RECI NE OLUJI' na koje DIP nakon prigovora građana nije reagirao

Nitko neće izdavati moj narod, nitko neće gaziti po našim svetinjama. 

Prije nego i znam kako ću te zaustaviti, znam da hoću. Znam, jer sam odlučan do kraja. I znam da stotine tisuća misle isto.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković pozvao je birače Domovinskoga pokreta, Mosta i drugih nacionalno orijentiranih političkih stranaka i opcija da se vrate matici, to jest HDZ-u, jer da će ih njihove stranke izdati i odvesti SDP-u.

Plenković: Raspudić nije došao na covid odjel jer se prepao, on je besramni  licemjer, strah ga je | 24sata

Most je na izborima za Hrvatski sabor 2020. godine u XI. izbornoj jedinici omogućio Plenkoviću sastav vladajuće većine bez zastupnika Domovinskog pokreta i opet će omogućiti HDZ-u da dobije sva tri zastupnička mjesta glasovima birača iz BiH

Šef HDZ-a Andrej Plenković danas opet glumi Hrvata i poziva birače Domovinskog pokreta da „glasaju za HDZ, za svoju maticu“. 

Birači DP-a su odavno svjesni da je instalacijom Plenkovića na čelo HDZ-a ta stranka prestala biti „matica Hrvata“. Uostalom, da nije tako, Domovinski pokret ne bi postojao. 

U tom smislu, ako je doista točno da predstojeće izbore uvelike kvalificiraju fundamentalna pitanja, najmoćnija hrvatska demokršćanska stranka veoma će teško zadovoljiti kompromisu nesklone birače. Štoviše, kako u tim pitanjima zapravo nije moguć kompromis, sasvim je moguće da bi se njezin demokršćanski predznak mogao izgubiti čak i kao “prazni poznačitelj”.

MLADEN PAVKOVIĆ: Da je Hrvatska pravna država Mesić bi već odavno završio u Remetincu

Pin It

Bivši žalosni predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić žalio se i Ustavnom sudu RH o ukidanju njegova ureda. Međutim, ni tu nije imao sreće. Sud je rekao da mora van iz ureda, što je i mišljenje iznimno velikog broja hrvatskih i inih građana, a poglavito hrvatskih branitelja i stradalnika, koji ne žele plaćati njegovo „zimovanje“ i „ljetovanje“, tim više što je on i njegov ured – promašena investicija.

Komentirajući odluku o ukidanju ureda, Mesić je uz ostalo izjavio da je time zapravo pokazano „koliko je Republika Hrvatska još uvijek udaljena od toga da bude pravna država“.

Na to se može reći samo jedno- u pravu je! Naime, da je Republika Hrvatska uistinu pravna država, taj čovjek je već odavno trebao završiti u Remetincu, ili biti pod ozbiljnom istragom. Sjetimo se samo njegovih „trgovanja“ s državnim i inim povjerljivim dokumentima, lažnog svjedočenja u Haagu, otuđenog čeka s dolarima, javno pravljenje budale od prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, kupnju stana s novcima za koje nitko ne zna tko mu ih je „posudio“ i dali ih je ikada vratio, mržnju prema časnim hrvatskim generalima, uzdizanja komunističke krvave zvijezde petokrake, organiziranja navodnog državnog udara, pa sve do nedozvoljenog korištenja ureda, za kojeg bi se tek trebalo ustvrditi kome je i za koje ciljeve služio.

Ustani sud je donio pravednu odluku, da Mesić nema pravo na ovu privilegiju.

Pametnome dosta!

Taj žalosni bivši predsjednik još samo vrapcima na grani može pričati o svojim nekakvim politikama o „normalizaciji i stabilizaciji cijele regije“. Drugim riječima za njega riječ „regija“ znači propala Jugoslavija, a normalizacija odnosa po njemu bi bilo – žrtve i agresor je jedno te isto!

E, ne može to tako.

U svom odgovoru Ustavnom sudu, taj bivši komunjara priča o „revitaliziranju fašizma i njegovih idejnih zasada“ u Hrvatskoj. Gdje on vidi u našoj državi fašizam? U pozdravu „Za dom spremni“, ili pak u nošenju crnih majica? A kako ne vidi buđenje komunizma, Tita i partije? On se baš kao i razni pupovci po „zanimanju“ bori protiv fašizma, jer od toga odlično živi, a da ne mora ni kopati ni plijeviti.

Da ima imalo srama ovaj bi se ocvali politikant već odavno „zabarikadirao“ u vinski podrum i tamo čekao svoje zadnje dane.

Kako ne vidi i kako mu se nitko ne usudi reći- da nema više njegove Jugoslavije?

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Login Form