KAKO BI IZGLEDALA DANAS HRVATSKA DA JE IZGLASAN I PROVEDEN HSP-OV PRIJEDLOG ZAKONA O LUSTRACIJI

PIŠU: MR. SC. BLANKA MATKOVIĆ I DRAGOMILA POŠA, ČLANICE HRVATSKE DRUŽBE POVJESNIČARA „DR. RUDOLF HORVAT“- ZAGREB

HSP-ov drugi i posljednji pokušaj uvrštenja Lustracijskog zakona na dnevni red Sabora 1999.

Image result for stojan vujnović srbin

Stojan Vujnović rodio se u selu Andrijaševci pokraj Vinkovaca. Prije rata se oženio i dobio kći. Na samom početku agresije na Hrvatsku pridružio se postrojbama vinkovačkog HOS-a. Sudjelovao je u mnogim borbama u okolici Vinkovaca (Komletinci, Mala Bosna, Nijemci) i ubrzo postao zapovjednik jednog od vodova vinkovačkog HOS-a.

Jedan od vodećih hrvatskih demografa Stjepan Šterc već nekoliko godina upozorava da je pad nataliteta hrvatski problem broj jedan i to uz sve veći odlazak mladih iz Hrvatske. Vjeruje kako je hrvatsko iseljeništvo prvi instrument u borbi protiv loše demografske situacije u Hrvatskoj.

Ako će se koja kuna potrošiti na proslavu Oluje, toliko će kuna nedostojati njegovim novostnim tiskovinama, ali i ostalim podmetanjima Hrvatskoj za račun Beograda. On je, naime, na vlasti ili barem u vlasti, njegovi su Srbi po ministarstvima i dok (navodno ili ne) njegove ruke u Saboru odlučuju o krhkoj stabilnosti, dotle će raditi što hoće.

Dakle, nadigao se jedan dio iz  ekipe  „Oba su pala“ kako bi uvjerio hrvatsku javnost u ogromnu zatupljenost, nametljivost i štetnost  vjerskih sadržaja HRT-a na blagadan Velike Gospe. Priviđenja su im postala toliko jaka da upozoravaju javnost kako država počinje  ličiti na „ katoličku džamahiriju.“ Ekipu predvodi Ivo Josipović poznat po glazbenom uradku Ars Diaboli (sotonska umjetnost).

Javna rasprava o Istanbuskoj konvenciji završila je prije desetak dana i pokazala da se velik dio javnosti ne slaže s najavama HDZ-ova premijera Andreja Plenkovića da ratificira Istanbulsku konvenciju koju je bivši SDP-ov premijer Zoran Milanović potpisao.

Hrvatska je druga najsiromašnija zemlja EU, no ipak se prvi puta smanjuje javni dug.  S jedne strane Marić i Plenković se hvale fenomenalnim rezultatima, no s druge strane uvode nove poreze građanima koji ionako plaćaju drugu najveću stopu PDV-a u EU. A obećavali su suprotno.

Ako je ikada, igdje, itko, bacio ikakovu mrlju na taj poklič, poginuli vitezovi Hrvatske vojske su tu mrlju (ako je te mrlje ikada i bilo) otrli svojim junačkim životima, nesebično položenim na Oltar Domovine Hrvatske u ime svih svojih bližnjih (i onih izbjeglih), odnosno u ime cijeloga naroda Hrvatskoga i to u odori HOS-a.

Image result for plenković milanović dragovoljac.com

Hoće li se nekada promijeniti to gospodo,   jer ne zaboravite većina  naroda je želila promjene u odnosu na vlast SDP-a i njihovih satelita a promijenilo se nije ništa. Čak su Vladi Andreja Plenkovića “prirodni saveznici ”  isti oni koji su bili partneri SDP-a u obnašanju vlasti , isti oni koji su optuživali Hrvatsku branitelje i dr.Tuđmana , njegove generale i suradnike za ” zločinački pothvat ” 90-ih ,isti oni koji su Hrvatsku optuživali za dijeljenje BiH itd itd

JAMA “RUDINA” NA OTOKU ŠOLTI – JOŠ JEDNO STRATIŠTE HRVATA I SVJEDOČANSTVO KOMUNISTIČKIH ZLOČINA

Još jedno među više od tisuću do sada pronađenih stratišta i jama u Republici Hrvatskoj gdje su boljševički sotonisti mučki ubijali i u jame bacali hrvatski i katolički puk – JAMA “RUDINA” na otoku ŠOLTI .

Poziv

Pin It

na predstavljanje knjige ZRIN 1943. - Svjedoci komunističkog zločina

autora Damira Borovčaka

u petak 17. veljače 2017. u 18:30 sati

SISAČKA BISKUPIJA

ZAKLADA ZA GRADNJU ŽUPNE

CRKVE NAŠAŠĆA SV. KRIŽA U ZRINU

poziva na predstavljanje knjige

NOVI MAROF, Kulturni centar Ivan Rabuzin

u petak 17. veljače 2017. u 18:30 sati

 

O knjizi će govoriti:

mons. dr. Vlado Košić, sisački biskup

mons. Marko Cvitkušić, ravnatelj Zaklade za izgradnju crkve u Zrinu

Matija Petanjak, predsjednik Odbora za izgradnju crkve u Zrinu

Damir Borovčak, autor i urednik

 

Prihod od prodanih knjiga namijenjen je

za gradnju župne crkve Našašća sv. Križa u Zrinu

Login Form