Image result for četnički spomenici hrvatska

Dakle, ako se na grobljima u Hrvatskoj smiju postavljati četnički simboli, znakovlja i pjesme, onda se na grobljima smiju postavljati i fašistički, komunistički, ustaški i nacistički simboli, znakovlja i pjesme

U Zagrebu se najavljuju žuti kvadrati na raskršćima. Zagreb je prvi grad u državi pokriven tolikim kamerama. Grad Zagreb je prvi i u najvećem broju postavio uspornike, koje čak i profesori, doktori nauka s Prometnoga fakulteta radije nazivaju ležećim policajcima. Zagrebčani plaćaju najveći porez i prirez. Gradonačelnik Bandić, iz potpuno neopravdanih razloga, kriješti iz svih medija.

Ono što oni žele jest sve što su oduvijek – od prvih komunističkih smislilaca - htjeli i nastojali, oblikovati svijet i ljudske duše po svojim patološkim mjerilima. U dobrom  dijelu dvadesetoga stoljeća to im je donekle uspijevalo, ali isključivo nasiljem, i ne samo u Hrvatskoj, a onda su došla neka druga vremena i gotovo im nigdje više ne polazi za rukom, osim u Hrvatskoj

Svi objektivni i pošteni "politički analitičari“ priznat će kako je proces ulaska Hrvatske u Europsku uniju (EU) bio praćen agitatorsko-propagandnim pristupom, u kojemu protivnici ulaska Hrvatske u tu tvorevinu nisu imali jednake mogućnosti elaboriranja svojih stavova u tzv. mainstream medijima.

Velečasni Josip Bogović, prošao je u zarobljeništvu nezamislivu torturu od čijih se posljedica nikada nije do kraja  oporavio. Najgore od svega, bilo je silovanje debelim štapom. Dana 10. kolovoza 2009. umro je u svećeničkom domu u Rijeci. Za mučenje Josipa Bogovića, optužen je bio i Slobodan Platiša, ali  je kasnije dobio status svjedoka i županijski državni odvjetnik odustao je od njegovog daljnjeg progona

Da samo u XX. stoljeću nije ubijeno toliko Hrvata, danas bi nas bilo više od 20 milijuna

Puno toga je rečeno o hrvatskoj izdaji i o balkanskom mentalitetu. Tako se danas neke negativne društvene pojave na zapadu nazivaju balkanizmom. A po nekima i ova izdaja Hrvatske je stvar mentaliteta. Znači, urođeno teritorijalno. Što je pogrješno.

Image result for zlatko hasanbegović

“Građani imaju pravo vidjeti kakvi se filmovi snimaju javnim novcem. Ja sam protiv bilo kakve cenzure, ali tu je problem Hrvatski audiovizualni centar (HAVC), njegovo djelovanje i način raspodjele novca, kriteriji za financiranje pojedinih filmova. Postavlja se pitanje što državna kulturna politika želi s hrvatskim filmom”, rekao je u emisiji “Novi dan” N1 televizije, saborski zastupnik i zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Neovisnih za Hrvatsku; Zlatko Hasanbegović.

Hrvoje Klasić – diletant kakvih je malo čak i među neobrazovanima

Logika je komunističkih istražitelja koji paradiraju kao povjesničari, da od malog broja slučajeva ili čak od samo jednoga, kao ovdje, prave kompletne i “nepogrešive” aksiomatske sustave i formiraju ideološke dogme.

Jutarnji na naslovnici najavljuje tekst našeg borca protiv desnog primitivizma: “Nije osobito izgledno da bi se hadezeovci mogli poubijati, ali, eto, lijepo je sanjati.“ Zašto tu medijska falanga i naša poltronska vlast nije odmah zatražila da se protiv Ante Tomića odredi pritvor kao i kod vjeroučitelja?

No, uskoro dolazi trenutak istine. Test će dakako biti: LNG i borbeni avioni. Posljedice pogrešnog svrstavanja mogu biti vrlo ozbiljne i za Hrvatsku, kao i za opstanak Hrvata u BiH. Ne uspije li zaštititi minimum državnog i nacionalnog interesa kroz strateško partnerstvo s SAD-om, Hrvatska i Hrvati u BiH bi uistinu mogli ovisiti o Erdoganovoj milosti. I o snazi Junckerova guzoštipa

Poziv

Pin It

na predstavljanje knjige ZRIN 1943. - Svjedoci komunističkog zločina

autora Damira Borovčaka

u petak 17. veljače 2017. u 18:30 sati

SISAČKA BISKUPIJA

ZAKLADA ZA GRADNJU ŽUPNE

CRKVE NAŠAŠĆA SV. KRIŽA U ZRINU

poziva na predstavljanje knjige

NOVI MAROF, Kulturni centar Ivan Rabuzin

u petak 17. veljače 2017. u 18:30 sati

 

O knjizi će govoriti:

mons. dr. Vlado Košić, sisački biskup

mons. Marko Cvitkušić, ravnatelj Zaklade za izgradnju crkve u Zrinu

Matija Petanjak, predsjednik Odbora za izgradnju crkve u Zrinu

Damir Borovčak, autor i urednik

 

Prihod od prodanih knjiga namijenjen je

za gradnju župne crkve Našašća sv. Križa u Zrinu

Login Form