Štromar: Parolom ‘Za dom spremni’ Hrvatskoj se samo nanosi zlo!

Nisam sretan zbog cjelokupnog ozračja u Slunju, a posebice zbog opetovanog izvikivanja parole “Za dom spremni”. Ponovit ću, tom i takvom izričaju nije mjesto u javnom prostoru i time se Hrvatskoj samo nanosi zlo

Image result for kolinda australije

Predsjednice, Vi zapravo niste ni svjesna da ste Vašom nepromišljenom odlukom zavadili i podijelili hrvatsku zajednicu u Australiji. Da stvar bude gora Vi ste prema velikom postotku Hrvata u Australiji postupili na isti način na koji je hrvatske iseljenike tretirao hrvatski komunistički diktator Tito kad je Hrvate u svijetu nazvao ološom i na njih pustio sezonu lova Udbnih ubojica.

Image result for zlatko hasanbegović

Riječ je o neutemeljenim besmislicama koje su zapravo falsificirano izvješće hrvatske nevladine, prokazivačke i preplaćene pseudoljevičarske scene, a koje je u nedostatku ozbiljne analitike nekritički preuzelo i dalje proslijedilo američko veleposlanstvo u Zagrebu iz vremena bivše predsjedničke administracije.

Related image

Radi se o biti ili ne biti. Radi se i dalje o vrlo sustavnim napadima da se nametne krivotvorina, da se diskreditira Domovinski rat i da se nametne laž da je ova Hrvatska utemeljena na antifašizmu. Upravo obrnuto, u Domovinskom ratu pobijeđen je taj lažni antifašizam i ta pobjeda temelj je ove Hrvatske.

Image result for kolinda za dom spremni sudska praksa

Umjesto da se prošlo kroz dolinu suza koju  je najavljivao Tomislav Karamarko u sklopu bolnih rezova kako bi se gospodarski Republika Hrvatska oporavila, a pritom je volio istaknuti kako uvozimo smeće s ciljem da će smanjiti uvozničke kvote, dok izvozimo pamet i snagu, svi procesi  su zaustavljeni krenuvši od lustracije preko porezne reforme pa sve do obrazovne reforme. Tomislav Karamarko apelirao je kako ćemo vidjeti tko su lopovi, a s njegovim padom pod ingerencijom Davora Božinovića vidimo tko su uhapšeni facebook korisnici i hrvatski branitelji.

Inkvizicijska ofenziva protiv Poljske ne može nikad uspjeti zato što će Mađarska koristiti sve zakonske mogućnosti u EU-u da pokaže solidarnost s Poljacima, rekao je Orban nakon prijetnji Bruxellesa Poljacima vezanih za reformu pravosuđa.

KAKO BI IZGLEDALA DANAS HRVATSKA DA JE IZGLASAN I PROVEDEN HSP-OV PRIJEDLOG ZAKONA O LUSTRACIJI

PIŠU: MR. SC. BLANKA MATKOVIĆ I DRAGOMILA POŠA, ČLANICE HRVATSKE DRUŽBE POVJESNIČARA „DR. RUDOLF HORVAT“- ZAGREB

HSP-ov drugi i posljednji pokušaj uvrštenja Lustracijskog zakona na dnevni red Sabora 1999.

Image result for stojan vujnović srbin

Stojan Vujnović rodio se u selu Andrijaševci pokraj Vinkovaca. Prije rata se oženio i dobio kći. Na samom početku agresije na Hrvatsku pridružio se postrojbama vinkovačkog HOS-a. Sudjelovao je u mnogim borbama u okolici Vinkovaca (Komletinci, Mala Bosna, Nijemci) i ubrzo postao zapovjednik jednog od vodova vinkovačkog HOS-a.

Jedan od vodećih hrvatskih demografa Stjepan Šterc već nekoliko godina upozorava da je pad nataliteta hrvatski problem broj jedan i to uz sve veći odlazak mladih iz Hrvatske. Vjeruje kako je hrvatsko iseljeništvo prvi instrument u borbi protiv loše demografske situacije u Hrvatskoj.

Ako će se koja kuna potrošiti na proslavu Oluje, toliko će kuna nedostojati njegovim novostnim tiskovinama, ali i ostalim podmetanjima Hrvatskoj za račun Beograda. On je, naime, na vlasti ili barem u vlasti, njegovi su Srbi po ministarstvima i dok (navodno ili ne) njegove ruke u Saboru odlučuju o krhkoj stabilnosti, dotle će raditi što hoće.

Poziv

Pin It

Na predstavljanje knjige Zorana Vukmana

'Bogoubojstvo Zapada'

11.05.2017. u 20 sati

Login Form