U nekoliko prethodnih članaka jasno je naglašavano kako su kod mnogih navodnih srpskih žrtava na mrežnom jasenovačkom popisu Javne ustanove Spomen-područje (JUSP) Jasenovac navedena relativno kratka imena očeva za koja se ima razloga sumnjati da su izmišljena.

Image result for thompson čavoglave

Non pasaran! Legendarni uzvik Dolores Ibarrui koji je iskovala u vrijeme španjolskog građanskog rata postao je papagajski slogan naših dragih jugonostalgičara, orjunaša i represivnih komunjara. Povijest nas uči da je Francisko Franco itekako prošao. Da je Španjolsku izvukao iz ralja Drugoga svjetskoga rata te iza sebe ostavio stabilnu demokratsku monarhiju. 22. lipanj i 27. srpanj su dani kad oni koje je pok. predsjednik Tuđman (ne bez razloga) nazivao “stoka sitnog zuba“ doslovno podivljaju od rojeva nacionalističke obadi.

Poziv „Za dom spremni“ je  STOLJETNI POZIV  hrvatskom narodu da bude spreman u obrani svog Doma, Domovine i svoje obitelji od velikosrpskog agresora, četničke kame, žandarskog kundaka, Rankovićevog pendreka i Miloševićeve najave okupacije Hrvatske na pravcu: Virovitica, Karlovac, Karlobag.  Velikosrpska prijetnja agresije na  Hrvatsku zacrtana je još 1844. godine, u svom programu Načrtaniju Ilije Garašanina.

Ne uzima Vladimir Šeks u usta Tomislava Karamarka radi promocije istog u negativnom pogledu, već svi oni koji su sudjelovali u puču odnosno izdaji bivšeg lidera HDZ-a znaju da su izdali nacionalne interese, a upravo im je glavni pokazatelj arbitraža na Međunarodnom sudu u Ženevi u slučaju INA-MOL, jer netko će izgubljenu arbitražu trebati podmiriti, a moglo se sporazumno izaći iz iste kao što je predlagao Tomislav Karamarko. Naravno tu nije samo riječ o unutarstranačkim neistomišljenicima, već o svim akterima od značenja u hrvatskoj politici.

Evo nekoliko prijedloga kako nabaviti deset milijuna kuna. Ove godine uskratitit Pupovčevim Novostima 3,8 milijuna kuna, koliko Pupovac iz Savjeta za nacionalne manjine dodjeljuje Pupovcu u Srpskom narodnom vijeću, što pak kontrolira Pupovac iz saborskog Odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina. Uskratiti 9 milijuna kuna Documenti, B.A.B.A-ma i ostaloj soroščadi, jer njih za razliku od bolesne djece ima tko financirati i mimo RH. 

Dosta nam je Vaših podvala i slavljenja jugopartizanskih pokreta čiji su ideološki nasljednici razorili Vukovar, poklali Srebreničane i Škabrnjčane i napravili tisuće zločina diljem Hrvatske i BiH. U ime Hrvatskih ratnih vojnih invalida prve skupine i u ime svih naših suboraca očekujemo od svih Vas javnu ispriku i prestanak širenja jugofašističkih laži o temeljima hrvatske države.

Esdepeov politički slogan parlamentarnih izbora „Mi ili Oni“ ideološki je nazivnik svakog totalitarizma, fašističkog, nacističkog i esdepeova komunističkog. Slijednik fašizma i nacizma je komunizam, koji je sve od prva dva totalitarizma preuzeo i još crnje doradio tako da je komunizam postao najzloglasnija i najozloglašenija povijesna zločinačka ideologija.

Image result for gay antifašizam

Antifašizam je danas nedefiniran pojam, jer fašistima se po potrebi etiketira huligane po stadionima, branitelje koji inzistiraju na sloganu “Za dom spremni”, a ponekad čak i pristaše Hrvatskog pokreta za život i obitelj, kao i sve što iole miriše na konzervativizam. Zanimljivo je da se većina pripadnika LGBTQ zajednice, dakle lezbijke, gejovi, biseksualne, transrodne, interseksualne i queer osobe danas u pravilu deklariraju antifašistima, a sve uvrede na njihov račun označavaju – fašizmom.

Gradonačelnik grada Rijeke, SDP-ovac Vojko Obersnel, kojemu jako teško pada gubitak moći zbog za njega vrlo nepovoljnog konstituiranja riječkoga Gradskog vijeća, na Dan antifašističke borbe na društvenim mrežama poželio je prikrivanje istine, svojstveno prošlim komunističkim vremenima.

Preživjeli Hrvati po pogrešnom poviestnom i  političkom odgoju i dalje slave kult Titu, iako ga je medjunarodna javnost stavila na 10-o mjesto najvećih zločinaca 20-og stoljeća u cielome svietu. 

Poziv

Pin It

Na predstavljanje knjige Zorana Vukmana

'Bogoubojstvo Zapada'

11.05.2017. u 20 sati

Login Form