Zadnji komentari

Poziv

Pin It

Snježana Margitić, Diverzija

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe Diverzija, Snježane Margitić u Malom salonu u četvrtak, 31. 5. 2018. u 20 sati u Malom salonu. Izložba je jedno od događanja s kojom Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata Ajkula obilježava 27 godišnjicu postojanja postrojbe Ajkula, a organizira se u čast poginulim suborcima u vrijeme Domovinskog rata.

Snježana Margitić rođena je u Rijeci 1970. godine. Živi i radi u Kraljevici. Majka je troje djece. Slikarstvom se počela baviti početkom 2000. godine.

Izložba Diverzija posvećena je pripadnicima Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata Ajkula, dobrovoljcima koji su dio svoga ratnog puta proveli na Velebitu šibani oštrom planinskom prirodom, zimom, kišom, vjetrom i teškim ratnim vremenima.

Misleći na njih i njihovu mladost izloženu opasnostima, misleći o tom vremenu, tim danima na planini i borama oko njihovih očiju danas, misleći na njihove sudbine i pitajući se kako preživjeti u teškim vremenima, naslikala sam nekoliko radova koji čine izložbu koju sam nazvala Diverzija.