Zadnji komentari

Predstavljanje knjige 'Svjedočanstva glinskih logoraša'

Pin It

Pozivamo Vas kao organizatori u partnerstvu sa mnogim Udrugama proisteklima iz razdoblja Hrvatskoga Domovinskog obrambenog rata s područja Grada  Zagreba i iz Sisačko-Moslavačke Županije na predstavljanje knjige „SVJEDOČANSTVA GLINSKIH LOGORAŠA“ od autora, gospodina Ivana Lipka.

Predstavljanje iste se održava 27. siječnja 2017. godine (subota) s početkom u 16.00 sati, u dvorani Mjesne samouprave Stara Peščenica, na adresi Njegoševa 10. u Zagrebu.

U knjizi su prikupljena vjerodostojna i potresna svjedočanstva preživjelih logoraša iz srpskih koncentracijskih logora na prostorima okupiranog dijela Republike Hrvatske kao i susjedne nam Bosne i Hercegovine koje su uspostavili srpski agresori tijekom Hrvatskog domovinskog obrambenog rata devedestih godina. Tekstovi uz niz originalnih objavljenih dokumenta tzv. SAO Krajine (paravojnih, policijskih i postrojbi JA) razotkrivaju zločinački naum, neprijateljsko djelovanje te postupke okupatora prema nesrpskom pučanstvu. Poput trilera, dok pratite čitanjem tekstove; izviru na površinu, vrlo spretno oblikovane (dezin)informacije, podli i sofisticirani propagandistički trikovi kroz falsifikate, izvrtanja i podmetanja na štetu nedovoljno obrazovanih i neupućenih pojedinaca koji slijepo slijede, nasjedaju i prihvaćaju isto kao istinu koju im vješto saopćavaju kroz svoje  „umotvorine“ operativci vojno-obavještajnih struktura i ini huškači iz svih srpskih medija u cilju agresivnog i bestijalnog rata protiv Hrvata.   

U svojstvu promotora knjige, o istoj će govoriti kroz predstavljanje sljedeća gospoda; Ivica Babić, ing, pukovnik u miru i ratni zapovjednik 99. brigade HV, Predsjednik Časničkog Zbora Grada Zagreba i Peščenice, pukovnik u miru, Rudolf Klipcer, Marin Čubela, ing.  prof. i pukovnik u miru, Predsjednik Udruge HVIDR-a Peščenica te Ivica Pandža-Orkan, pukovnik u miru, poznati lučonoša istine iz razdoblja Hrvatskog domovinskog obrambenog rata na području Hrvatskog Pounja i šire kao i Mario Bursik, prof. i pukovnik u miru, jedan od recenzenata u knjizi, kao i autor Ivan Lipak.   

Dobro nam došli !              

S poštovanjem, uz pozdrav,   

ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU                               

U ime Organizatora                                          .                                                                                                                                                                                          

UDVDR RH PGZ, Predsjednik

Ivica Matošević