Zadnji komentari

Najava održavanja sajamske manifestacije" Domaće je Domaće u Rijeci"

Pin It

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog,turističkog,kulturnog i edukativnog karaktera 

"Domaće je Domaće u Rijeci" 10.-15.ožujka 2018.god,na riječkom Korzu

Sajamska manifestacija na kojoj okupljamo male proizvođače  domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih djelova Lijepe Naše. Još jedan u nizu naših projekata koji po prvi puta provodimo u gradu Rijeci pod pokroviteljstvom grada Rijeke i gradonačelnika gos. Vojka Obersnela.

Građanima Rijeke i Primorsko- Goranske Županije predstavit će se 50-ak izagača iz svih djelova naše Domovine, biti će upriličena i prezentacija  spravljanja nekih poznatih delicija, kao i prigodan kulturni sadržaj. Posjetitelji i turisti će na riječkom  Korzu uživati svaki dan od 8-21 sati od 10.-15.ožujka 2018.god.

Udruga branitelja proizvođača "Panonija" okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu. Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih  delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije. Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima te istovremeno promiču i vrednote iz Domovinskog rata. Udruga Panonija pokrenula je uz ovaj projekt i druge vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Zeleno i Plavo, po kojima je postala prepoznatljiva.

Srdačan pozdrav,

Pavo Baotić, predsjednik Udruge branitelja proizvođača Panonija