Dan izdaje - 13. travnja 2018.

Pin It

Andrej Plenković - najomraženiji političar u Hrvata

Predlažem hrvatskoj javnosti da se današnji dan, 13. travnja 2018. – dan ratifikacije Istanbulske konvencije u Hrvatskom saboru, proglasi Danom izdaje, koji bi se svake godine obilježavao podsjećanjem na taj protuhrvatski čin, koji je proveden na inicijativu protuhrvatskih snaga u HDZ-u na čelu s aktualnim predsjednikom Andrejom Plenkovićem

s partnerskom strankom HNS, zastupnicima nacionalnih manjina, nereformiranim komunistima i ostalim orjunašima i mrziteljima svega hrvatskoga. Taj antihrvatski blok, u kojemu je podosta domaćih izdajnika, koji ne poštuju svjetonazor na kojemu počiva njihova stranka, usprkos stavova ogromne većine hrvatskoga naroda protivne izglasavanju Istanbulske konvencije, učinio je duhovni i materijalni masakr nad našim narodom i budućim generacijama.

DAN IZDAJE - 13. TRAVNJA 2018.

U tekstu bi trebalo naznačiti imena i prezimena svih zastupnika HDZ-a koji su sudjelovali u tom činu izdaje kao i članove Vlade na čelu s inicijatorom, organizatorom i provoditeljem – rušiteljem svih hrvatskih vrjednota Andrejem Plenkovićem. S vremenom bi zaživjela skraćenica Dana izdaje – PLENKOVIĆEVO. Važno je zbog povijesnih činjenica spomenuti imena koja su u tome sudjelovala ne poštujući mišljenje hrvatskih građana, sam čin i način na koji je provođena ratifikacija. Važno je spomenuti i imena časnih ljudi čija savjest i vjera u opredjeljenje našega naroda nije ustuknula pred stranačkim terorom, diktatom, prijevarama i ucjenama stranačkog vodstva na čelu sa najomraženijim političarem u Hrvata - Andrejom Plenkovićem.

Mijo Ivurek, Zagreb/hrvatski-fokus.hr