Zašto su HDZ-ovi i koalicijski zastupnici koji su glasovali protiv Istanbulske, ustvari, kukavice?

Pin It

Zbog toga su za mnoge, usudim se napisati naivne, postali veliki „heroji“, „branitelji Crkve i Domovine“, „zaštitnici suverenosti“, „branik života“ i bla, bla, bla… No, istina je sljedeća – oni su obične kukavice! Sve dok održavaju vladu Andreja Plenkovića i njegov „program“ na životu!

Milijan Brkić, Ante Babić, Stevo Culej, Ivan Ćelić, Marija Jelkovac, Antun Kliman, Miro Kovač, Tomislav Lipoščak, Davor Lončar, Franjo Lucić, Davor Ivo Stier, Ivan Šipić, Petar Škorić i Miroslav Tuđman, Kažimir Varda iz Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, HDS-ovci Branko Hrg i Goran Dodig te nezavisni Ivica Mišić  – imena su HDZ-ovih i njihovih koalicijskih saborskih zastupnika koji su glasovali protiv ratifikacije Istanbulske konvencije.

Zbog toga su za mnoge, usudim se napisati naivne, postali veliki „heroji“, „branitelji Crkve i Domovine“, „zaštitnici suverenosti“, „branik života“ i bla, bla, bla…

No, istina je sljedeća – oni su obične kukavice!

Sve dok održavaju vladu Andreja Plenkovića i njegov „program“ na životu!

Jer da nisu kukavice i oportunisti, glasovali bi za opoziv Plenkovićeve ministrice Martine Dalić i tako pokrenuli rušenje njegove vlade!

Lako ti je biti protiv nečega kada znaš da će to ionako proći kao što je to bio slučaj s ratifikacijom Istanbulske konvencije.

Budi faca i sruši vladu!

Riskiraj da ostaneš bez udobne saborske plaće i pripadajućih privilegija!

Tu se mjeri pravo „domoljublje“, „čovjekoljublje“ i „bogoljublje“ na koje se HDZ-ovci i njima bliski tako često vole pozivati.

Protivljenje nabrojenih zastupnika ratifikaciji Istanbulske, uopće nije odraz dosljednosti, savjesnosti, političke hrabrosti i bezuvjetne ljubavi prema interesima Hrvatske, nego lijepi marketinški trik koji će dobro doći kao maska kojom će se održavati slika HDZ-a kao „državotvorne stranke“ koja nas štiti od „komunističke pošasti“ i bla, bla, bla… sve one idiotarije kojima se HDZ-ovci razbacuju u predizbornim kampanjama dok obilaze naivne glasače ne bi li ih opet prevarili kao što to učine svaki put na izborima!

Zato gospodo/đe nabrojeni – NE VJERUJEM VAM!

Sve dok podržavate vladu Andreja Plenkovića!

Zvonko Franc,

glavni urednik

biramdobro.com