Referendumom do slobode!

Pin It

Referendum o neovisnosti iz 1991, je zlatnim slovima upisan u našu povijest. Dobili smo državu i to se ne može sa ničim porediti. Danas dajemo potpise da istu NE IZGUBIMO, jer se od svršetka rata sustavno radi na duhovnom i materijalnom uništavanju RH. Sa četnicima smo završili 95’, pošamarali ih i pustili da mirno odu u svoju vukojebinu. Predsjednik Tuđman je tada rekao: “Imamo je. Imamo svoju Hrvatsku!”

Na žalost, nije nam dugo trajala. Danas je ova zemlja svačija, samo ne naša. Uzmimo za primjer crvenu Reku i multikuturnu Istru. Bravar je tamo godinama sustavno naseljavao vojna lica i njihove obitelji. I poslije Domovinskog rata se ta praksa nastavlja, samo što su ovaj put utočište tamo našli: mentalni jugoslaveni i goloruka nejač iz genocidne “сао крајине”. Tako da je bukvalno taj dio Hrvatske  još od 45’ - POD OKUPACIJOM. Dolaskom druga Račana na vlast i orjunaši diljem Dalmacije izlaze iz svojih jazbina. Kad tome pridodamo domaće izdajnike, soroščad, YUtarde i ostale čudnovate kljunaše, pravo je čudo da uopće egzistiramo kao nacija? 

Zato je ovaj Referendum bitan. Izuzetno bitan! Jer ako kojim slučajem propadne, NEMA VIŠE! Promijenit će nam zakon i zabraniti svako buduće demokratsko izjašnjavanje naroda. Tko je vidio da narod odlučuje o svojoj sudbini? Bravar je znao što je najbolje za “jugu” a drug Plenki zna (dokazano), kako uništiti Hrvatsku!

Već je na snazi ignoriranje Referenduma od strane svih režimskih medija. Pod ravnateljskom palicom Krešimira “Mačora”(kojega je osobno ON odabrao), svakodnevno nas bombardiraju lažima - sve dok iste ne postanu istina (stari srpski narodni običaj).  

Znači, na jednoj strani imamo Hrvatski narod a na drugoj propagandu mašineriju “stabilne” vlade. Jude+komunjare+četnici+karijeristi=vjerodostojni. Procentualno smo puno brojniji ali u logistici ga pušimo! Jer oni imaju neograničena sredstva, medije, potporu EU elite…., a mi imamo kur.. od ovce! 

Ali, snaga naroda se nikada ne smije podcijeniti! Pogotovo kad mu “pukne film”. To je najbolje osjetio drug Njonjo (zvani vazelin) koji je na Bleiburgu dobio prave “ovacije”. Jer trebalo se tamo pojaviti (reda radi), pošto se ipak radi o “stranci desnog centra"⯑. Pošto im je jasno da im (osim uže obitelji) nitko više ne vjeruje, poslali su žrtveno janje. Lepog Njonju. Isto će sutra biti i na Sinjskoj alci i proslavi Oluje. Jer ON zna, da među narodom nema što tražiti! Što se mene tiče, može slobodno za izaslanika poslati Pupija ili Besnu Pussy. Svakako isto misle. 

Vrhunac licemjerja je bio odlazak izaslanstva Хдз-а, na grob Predsjednika Tuđmana. Učiniti tako nešto, nakon što si izdao sve ono za što se on borio - je dno dna! Mislim da se jadni Franjo sad okreće u grobu (kao janje na ražnju), kad vidi tko ga se sve "sjetio”?

Zato nam je ovaj Referundum-BITI ILI NE BITI! I dok (ako dragi Bog da) ne skupimo dovoljno potpisa, treba samo o njemu pisati i pričati. I biti nevjerojatno uporan! Sve dok ne natjeramo i zadnjeg ‘Rvata da se digne iz fotelje, ostavi daljinski i izađe vanka dati svoj potpis. 

Ne budimo pasivni i nemojmo se dijeliti, pogotovo ne u ovome trenutku. Jer oni će sve učiniti da nas posvađaju, skrenu pozornost novim aferama …. Nemamo medije? Nema problema. Imamo zato: društvene mreže, blogove, forume, komentare…. Promovirajmo Referendum i aktivirajmo što više ljudi. Jer to je najmanje što u ovome trenutku možemo učiniti. Za jedinu nam DOMOVINU i sve HEROJE koji su za nju dali svoje živote! 

Kad sve ovo sretno završi (u što ne sumljam), više ništa neće biti isto! Ovaj će napaćeni narod ponovo biti SVOJ NA SVOME, jer je to i zaslužio. Koliko god mana imali, jedna vrlina nas je oduvijek krasila. 

Uvijek smo bili najjači - kad je bilo najteže! Dokažimo to i na Referendumu.

“ZA DOMOVINU SPREMNI” 

Urbani desničar