Hrvatska je Božje vlasništvo!

Pin It

Naša Domovina nikada nije pripadala ni bravaru Titu, Paveliću, Tuđmanu, Račanu, Sanaderu a bome ni ovom nesretnom Plenkoviću  i njegovim partijskim mlatimudanima. Hrvatska zemlja oduvijek pripada samo Bogu svevišnjemu i onima kojima je on povjerio dao da se njome služe, da u njoj žive u ljubavi i od svog znoja (rada) da žive.

Jesmo li mi kao narod ispunili Božju milost koju nam je udijelio kada nam je dao ovaj komad prelijepe zemlje, koju je možda za sebe htio zadržati?.  

Ja na to nemam odgovor, ali znam i vidim da nije dobro. Naš narod se našao pred provalijom svog demografskog, kulturnog, ekonomskog i političkog identiteta. Ako smo si sebi dozvolili da nam se sve ovo dogodi, ja se već duže vrijeme onda pitam jesmo li mi još uvijek Božji narod i ljubili li nas naš stvoritelj sa istim onim žarom kada nam je dao na korištenje ovaj prelijepi komad zemlje koju mi zovemo Hrvatska. Na ovo pitanje odgovora ja nemam, ali Bog sigurno ima. 

Međutim jedino što ja vidim i znam da naš narod iz dana u dan na svim razinama sve više propada, a kada čovjek ili narod propada to je znak da više ne hoda s Bogom svojim stvoriteljem i jedinim spasiteljem. Jesmo li se izgubili, jesmo li na raskršču krenuli krivim putem?, jesmo li postali pogan narod??. Zar mislimo da će Bog to sve mirno promatrati, da će nas potapšati po ramenima bravo Hrvati, što još uvijek imate komunistički zakon o pobačaju koji je do sada ubio milion Hrvata a koje se nije pitalo žele li se roditi ili ne žele⯑ , mislimo li mi to da će nas Bog pohvaliti za uvođenje raznih zakona i kovencija koji su protiv naroda i Boga, ili mislimo da će nas Bog pohvaliti za pedofiliju koja nam se događa unutar crkve a pred tim zatvaramo oči i uši. 

Zar smo toliki pogani postali da mislimo da će to Bog mirno promatrati i tapšati nas po ramenima Bravo Hrvati samo nastavite tako, ma naravno da neće. Stisnut će nas još jače, kao što je stisnuo sve one prije nas koji su ga izdali i sve one koji ga se ne boje poput farizeja i Egipatskog faraona. Što smo si se mi Hrvati umislili da se s Bogom i Domovinom da kockati, kao što to rade kockari u kladionicama, draga moja braćo s Bogom i Domovinom nema kockanja. 

A što mi radimo, sve suprotno od onoga što svevišnji očekuje od nas, biramo i na vlast dovodimo vukove u janjećoj koži, prodajemo, rasprodajemo, krademo, lažemo, želimo živjeti bez truda sad i odmah, kao da ćemo vječno živjeti, zaboravljajući onu Božju "čovječe prah si bio i u prah ćeš se pretvoriti" . I što nakon toga očekujemo da nam bude bolje, neće moj narode, neće ti biti bolje. Bar dok se ne odreknemo svojih zabluda i grijeha.  Neće nam biti bolje, sve dok se ne promijenimo i istinski pokajemo za svoje propuste i grijehe, sve dok se ne vratimo svome spasitelju Bogu svemogućemu od kojeg nam svaka milina i dobrota dolazi.

Stoga što se prije iskreno pokajemo, manje sebični budemo i oprost od Boga zatražimo, prije će proći ova muka u kojoj se nalazimo i Bog će ponovno pogleda svoga svrniti na svoj narod. Jer nemojmo smaknuti s uma Bog nam je dao ovu našu preljepu zemlju Hrvatsku ali on nam je može i oduzeti, i na nju dovesti neki drugi narod koji će Bogu služiti.

I na kraju molim svevišnjega da ne digne lica i pogleda svojega s našega naroda Hrvatskoga.

Bog i Hrvati!

Damir Jakeljić