Srpski navijači 'slavili poraz' prijeteći ubijanjem i klanjem

Pin It

Ovako krvoločno su srpski navijači “proslavili” svoj poraz od Brazila i to u Njemačkoj. Neka se vidi širom Domovine i svijeta tko prijeti klanjem. Možda će gledajući ovu snimku neki Hrvati shvatiti zašto moramo imati jaku vojsku i zašto bi svaki Hrvat oba spola morao imati neka osnovna vojna znanja i vještine.

Ova snimka bila je na facebook stranici Hrvata iz Stuttgarta, ali je zbog nečega skinuta. Možda se nekom administratoru u Njemačkoj čini da ne treba ovakvo ponašanje javno osuditi, nego ga staviti pod tepih, ili su možda gledajući površno Hrvate doživjeli kao one koji prijete klanjem. U svakom slučaju, srbijanskim političarima je ovakav izvorni prikaz koljačke “kulture” vrlo “neprijatan”, pa bi ga željeli izbrisati i reći da je to “ustaška izmišljotina”. Ali, za to je “dockan”.

Snimka je “sjela” u tisuće memorija širom svijeta i ne može se posvuda izbrisati. Nama je ona poučna, jer nam pokazuje što nam “komšije” i danas smjeraju. Također nam je to putokaz da moramo jačati veze s Albancima, jer imamo zajedničkog neprijatelja koji za ovih dvadesetak godina ni najmanje nije promijenio svoju ćud. 

Mario Filipi