Papa Franjo govori isto što i Soros

Pin It

Image result for papa franjo soroš

Božji namjesnik: "Bez migranata, Europa će postati prazna!"

"Populisti stvaraju psihozu u vezi problema migracije, čak i kad se ostarjele europske nacije suočavaju s demografskom ledenom erom i trebaju više migranata. Bez migranata, Europa će postati prazna."

Prvo je bio Aquarius kojeg Italija nije htjela primiti, a onda se slično dogodilo s drugim brodom punim zarade mafijaša, makar bili ljudska bića. Salvini je objasnio razlog ne prihvaćanja broda: prvo im je rečeno od talijanske obalne straže da ne pristupaju migrantima u čamcima; oni su u kontaktu sa libijskom obalnom stražom koja će ih vratiti. Brod koji prikuplja migrante po Mediteranu ispred libijske obale, nije htio slušati. Eh onda će Italija vidjeti taj brod samo na razglednici.

Nova talijanska vlada ne želi da njihova zemlja bude zauzeta od muslimana. To je sažetak sve priče. Ali onda Franjo pokušava zadnji potez. Daje ponovno jedan od svojih žalosnih intervjua ovaj put za Reuters, i podcrtava: "(O pitanju migracije) To nije lak problem, ali populizam nije rješenje." I onda: "Populisti stvaraju psihozu u vezi problema migracije, čak i kad se ostarjele europske nacije suočavaju s demografskom ledenom erom i trebaju više migranata. Bez migranata, Europa će postati prazna." To je George Soros. To je njegov govor, i njegova politika. I tamo gdje političari ne stignu, tamo Franjo nastoji napraviti zabunu pred naivnim kršćanima. I, svakako, ljevičari i liberali svake vrste koriste njegov govor makar nikad ne će poviriti u crkvu. Franjo im treba za ono što oni hoće. Oni su jedna ekipa

Ali osvrnimo se malo na Franjine riječi. Što može pomoći Europi? Samo povratak na njezine kršćanske korijene. To je jedino što Bog od nje očekuje, i ako do toga ne dođe, njezina budućnost samo može biti crna. Sve drugo ne vrijedi ništa niti može pomoći. I, on koji sjedi na stolici sv. Petra, da je ono što toliki drže da jest, govorio bi potpuno drukčije. A što se tiče Europe, bolje joj je da se prepolovi nego da postane muslimanska. I ako muslimani dođu do kojih 40 posto a i manje, imati ćeš građanski rat u njenim gradovima ili jednostavno muslimanske države, i onda pakao kakav je svugdje gdje su većina.  Proganjanje kršćana i nemogućnost slavljenja Boga. Da se to pomogne, da dođe do toga, to je Franjina misija

Pogledajmo primjer Srbije. Zašto joj je oduzeto Kosovo, zašto su bili bombardirani od NATO-a, tj. zračne snage muslimanskog imperija? Jer od svih naroda na Balkanu bili su taj koji je najviše Boga psovao. Nisu njima bili krivi Hrvati, niti su im muslimani mogli išta učiniti da nisu bili onakvi psovači Boga. Svaka druga riječ pa Boga opsuju! Prije rata bilo ih 10 kršćana krštenih, što očekuješ onda? To je pravi i glavni razlog njihove propasti i unesrećenja svojih susjeda. Samo vraćanje Bogu, samo kršćanski život u značajnijem djelu društva može izbjeći Božje kazne. I to je ono što bi Franjo trebao reći cijeloj Europi.

Ali budući je on naš neprijatelj, moramo se spašavati kako stignemo. A on koristi crkvene strukture za nastaviti Sorosovu agendu. Naložio je „Europski Caritas“ da ponovi njegovu liberalnu politiku: Europski Caritas žali zbog odluke Europskog Vijeća - nametnut od kritičnih Austrije i Italije, plus istočnih - za pravljenje središta za izbjeglice izvan europskih granica. "Europski Caritas žali što vizija Tvrđave nadjačava viziju dobrodošlice".

http://odostatogaistodublje.blogspot.com/2018/06/franjo-vs-salvini-rat-se-zaostrava.html

hrvatski-fokus.hr