Neka pati koga smeta Kolinda je slavila s prvacima svijeta!

Pin It

I dakako da su opet neki naši portali zamjerili predsjednici RH što se ludo zabavljala i slavila povijesni uspjeh naših nogomateša. No, čini se da takvima, mislimo na njezine kritičare više smeta što je Hrvatska ušla u polufinale nego što je predsjednica države s njima slavila.

Zar i njemačka kancelarka Angela Merkel ne upada u svlačionicu njemačkih reprezentativaca kada oni postignu neki veliki europski ili svjetski rezultat. Stoga, Predsjedice samo naprijed, dao Bog da Vi i u Moskvi u finalnoj utakmici kada Hrvatska postane svjetski prvak u nogometu upadnete u svlačionicu i s našim zlatnim dečkima zapjevate:' U Boj u boj za narod svoj'!

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović opet je bila najvatrenija navijačica Vatrenih na utakmici naše reprezentacije s domaćinom Rusijom. Ona je cijelo vrijeme u VIP loži zdušno bodrila naše dečke pa njezinom domaćinu, ruskom premijeru Medvedevu, sigurno nije bilo ugodno gledati njezino urnebesno navijanje. Pogotovo kada je u 101 minuti utakmice Kolinda u transu dočekala Vidin pogodat za vodstvo Hrvatske 2:1! Predsjednica je skinula sako i ostala u prepoznatljivom dresu hrvatske reprezentacije. To Medvedev naprosto nije mogao gledati pa je okrenuo glavu na  drugu stranu. No, tu Kolindinom  slavlju i urnebesnom navijanju nije bio kraj.

Kao što je i najavila i kao što je bilo očekivano i bez njezine najave, predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović spustila se u svlačionicu ‘Vatrenih’ nakon dramatične, ali veličanstvene pobjede Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u nogometu. Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u vatrenoj atmosferi i u zagrljaju s igračima oduševljeno je skakala i u svlačionici te iz sveg grla pjevala “Zovi, samo zovi svi će sokolovi…” I dakako da su opet neki naši portali zamjerili predsjednici RH takvo ponašanje, kao da se ona nema pravo radovati i slaviti povijesni uspjeh naših Vatrenih.

No, čini se da takvima, mislimo na njezine kritičare više smeta što je Hrvatska ušla u polufinale nego što je predsjednica države s njima slavila. Pa zar i njemačka kancelarka Angela Merkel ne upada u svlačionicu njemačkih reprezentativaca kada oni postignu neki veliki europski ili svjetski rezultat. Stoga, Predsjednice samo naprijed, dao Bog da Vi i u Moskvi u finalnoj utakmici kada Hrvatska postane svjetski prvak u nogometu upadnete u svlačionicu i s našim zlatnim dečkima zapjevate:’ U Boj u boj za narod svoj’!. A svima onima koje to iritira poručujemo:’Neka pati koga smeta Kolinda će slaviti s prvacima svijeta’!

V.Topić/7dnevno